Frostie Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Tak mám nový dnešní přírůstek - Casio AL-190W bez baterie, pouze solár. Normálně bych je nikdy nekoupil, ale probíhala tu na fóru před pár dny vášnivá debata o solárním napájení a jeden prodejce na E-bay na ně měl zrovna takovou pěknou slevu, že vyšly ani ne na pětistovku...tak jsem je teda ze zvědavosti vzal a dneska přišly. IMAG0140.jpg Nejdřív jsem si říkal, že je ani nezkusím a rovnou někde prodám, ale protože mám zrovna anginu a v posteli dost času na přemýšlení, tak jsem na ně nakonec asi hodinu koukal a zvažoval pro a proti...vlastně nevypadají zle, nejsou přehnaně malé a funkce taky nejsou špatné - 24 hodin odpočet mají a ten solární panel nad displajem se mi z nějakého důvodu líbí - snad to není z horečky Přišly úplně mrtvé, ale hned po pár minutách naskočily s rozsvíceným indikátorem vybitého kondenzátoru, tak jsem je dal za okno na 5 hodin a teď už jsou OK, což oceňuji. Jedna věc se jim ale musí vážně nechat - takový ten pocit, že jejich provoz je zdarma. Dneska už zadarmo není nic, už jen ten vzduch a sluneční paprsky - ať chce člověk cokoli, sahá do kapsy po penězích - což to sem nepatří....ale jde o to, že jak jsem tak na ně koukal, měl jsem takový osvobozující pocit, že tyhle hodinky nebyly drahý a nic víc už po mně nechtějí, těší se na léto a sluníčko stejně jako já..a tak jsem jim dal šanci pěkná akvizice, snad se kondenzátor úplně vzpamatuje. Za ty peníze moc hezký kousek!
nAscA Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) Tak mám nový dnešní přírůstek - Casio AL-190W bez baterie, pouze solár. Moc se mi libi. Muzu poprosit o fotku - klidne telefonem - na zapesti? Jako dite jsem podobne mel - bez solaru samozrejme. Na ebay jsem videl i jine verze, dokonce kovove. Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem nAscA
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) Moc se mi libi. Muzu poprosit o fotku - klidne telefonem - na zapesti? Jako dite jsem podobne mel - bez solaru samozrejme. Na ebay jsem videl i jine verze, dokonce kovove. Jojo, tady jsou fotky.... Ty hodinky působí tak nějak sympaticky...tuhle černou verzi jsem bral jen kvůli tomu, že byla nejlevnější - no ale nelituju. Prodávají se docela běžně i u nás v takovém tom šedivém plastu s kovovým páskem. Pochybuju, že ale existuje celokovová verze. Jinak díky za pochvalu EDIT: Jo a pásek mají dost dlouhý v pohodě i na mě, to mě až překvapilo, od levných černých plasťáků bych to nečekal. Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem Chilliluk
nAscA Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Diky moc. No mne se ty cerne libi nejvice. Kolik mas zapesti?
Frostie Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Jojo, tady jsou fotky.... IMAG0156.jpg IMAG0158.jpg Ty hodinky působí tak nějak sympaticky...tuhle černou verzi jsem bral jen kvůli tomu, že byla nejlevnější - no ale nelituju. Prodávají se docela běžně i u nás v takovém tom šedivém plastu s kovovým páskem. Pochybuju, že ale existuje celokovová verze. Jinak díky za pochvalu EDIT: Jo a pásek mají dost dlouhý v pohodě i na mě, to mě až překvapilo, od levných černých plasťáků bych to nečekal.tak jestli mají dlouhý pásek i na tebe, tak mých 22 cm schroupnou tuplem. Jdu do nich. Prodejce anglekm?
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Diky moc. No mne se ty cerne libi nejvice. Kolik mas zapesti? Tak těch 22,5 cm a ještě k tomu rád nosím hodinky volnější - a tyhle mi jsou fakt dobře.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) tak jestli mají dlouhý pásek i na tebe, tak mých 22 cm schroupnou tuplem. Jdu do nich. Prodejce anglekm? Měl jsem je z USA od prodejce "botach" - tam vyjdou ještě o 100 Kč méně. Žádné clo nebo nic takového si nikdo neúčtoval a za 10 dní tu byly. http://www.ebay.com/itm/400370714756?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 EDIT: Poštovné je dražší než hodinky - to se asi vyplatí vzít jich víc, kdyby mělo zájem víc lidí, a ušetří se. Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem Chilliluk
t2 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Ty na dolním obrázku zcela vpravo jsem nikdy neviděl, normálně mi vzhledem připadají jak standardní Casio produkce, konkrétně F28 nebo F91... Předpokládám ale, že modul bude sovětskýNo nerozebíral jsem je, ale působí na mě úplně stejně jako ty hnědé, nebo digi Primky. Světlo je pořád jen žárovička. Výroba ale už není v rusku ale bělorusku.
t2 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Ještě k těm AL 190. Dnes bych si je už nekoupil. Nelíbí se mi jejich náročnost na intenzitu světla. Tam kde starší AL 180 jedou se tyto AL 190 dusí a po čase ukáží low energy symbol. Nikoho od nich nechci odrazovat, vlastně se občas peru s myšlenkou je v prodejní sekci nabídnout. Chtěl jsem je vyměnit za jejich 200M variantu, ale tím by se pro mě nic nevyřešilo.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) Až s nimi budu mít delší zkušenost, tak dám vědět. Ale zatím se drží - dnes přišly vybité, 5 hodin jsem je nechal na parapetu a byly OK - od té doby je trápím stopkami, odpočtem, alarmy...zatím žádné známky, že by se měly vybít, i když by si to možná už zasloužily - přece jen tam prostě není baterka. Začíná mě bavit, že tam ta baterka není - u solárně nabijené baterie je to takové napůl cesty, pořád tam stejně ta baterie je, hodinky jsou proto drahé a stejně když jde o pořádný odběr - jako třeba vibrace u nových G-shocků GD-350, tak tam radši dají klasiku, protože moc dobře ví, že solární baterie to neutáhne - nezvládne tak velký jednorázový odběr. Těmto toho ale dokážu dost prominout, koukám na ně úplně jinak - byly levné, takže jsem si jejich koupí nezaplatil 20 (spíš ještě víc) klasických baterií dopředu jako je tomu u dobijecí baterie, a navíc jsou solární opravdu, ne jenom jako. Jestli s nimi ale máš špatné zkušenosti, tak to chápu - taky bych byl naštvaný. Ale zatím si myslím, že jsi neměl štěstí na kus. Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem Chilliluk
Frostie Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Tak jsem včera a dnes provedl reinkarnaci Casii, ktere mi před více jak 15ti lety dala moje ženuška. Nová baterie, vyčistit řemínek a zade jedou. Dual time, stopky...a paměť na 30 telefonních čísel. To byla tenkrát pecka!ImageUploadedByTapatalk1365769834.920337.jpg<br /><br /><br />From ajfoun Ťap:a:talknádhernej retro kousek, takovýhle mi tu máme moc rádi...
Frostie Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 ...já je mám taky rád. Zažily se mnou hodně. Jsou odřené až na kost, ale jedou. Ty by možná mohl nosit i Chuck Norris.a hlavně, když člověk ví, co všechno zažily, tak jim může bezvýhradně věřit!
SUBO Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Casio G-Shock GD 350-1BER viac tu: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60592-hodinky-s-vibra%C4%8Dn%C3%ADm-alarmem/
t2 Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Jsou plastové nebo nějaká slitina?Plast slast.
groula Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Eště jedna s lumi.ImageUploadedByTapatalk1365782446.152939.jpg<br /><br /><br />From ajfoun Ťap:a:talktak to se pochlubim svejma, sice je to fotka z roku 2005, ale protože sem je pak už nenosil, vypadaj i dneska pořád stejně.měl sem je od roku 1996 do roku 2005 jakojediný hodinky na vechno
rumsturm Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 Groula:je na nich vidět že si zažily svoje, měl jsem podobné, bohužel foto i hodinky už chybí...
t2 Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 Tak dneska mi přišly Casio BGP200. Jsou NOS ale radost mi překazil gumový pásek. Je totiž prasklý a příšerne zapáchá. Vím, že se jedná o materiál který není věčný ale i tak.
lub Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Tak dneska mi přišly Casio BGP200. Jsou NOS ale radost mi překazil gumový pásek. Je totiž prasklý a příšerne zapáchá. Vím, že se jedná o materiál který není věčný ale i tak.pěkný. tyhle kulatý kovový digi casia z devadesátých let mají svůj velký půvab.hlavně pokud je náhodou budeš chtít nosit, tak se k nim hodí naprosto jakýkoli řemínek - plast/kůže/textil..ale předpokládám, že je máš do sbírky.
filo-boxer Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Tady je na ebay novy:http://www.ebay.de/itm/New-18MM-Casio-Style-Resin-Strap-Recommended-For-Models-307H2-BGP200C-BGR100C-/121086391191?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item1c314fb397 Tak dneska mi přišly Casio BGP200. Jsou NOS ale radost mi překazil gumový pásek. Je totiž prasklý a příšerne zapáchá. Vím, že se jedná o materiál který není věčný ale i tak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se