Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Už dlouhou jsem si pohrával s myšlenkou, že se podívám po nějakých placatých digitálkách, které by se hodily a nepřekážely při lyžování v rukávu zimní bundy, případně na zimní cyklistiku tamtéž. Obvyklých cca 15 mm tloušťky hodinek už dost vadí. Po nějakém hledání jsem objevil Casio F-E10, kde výrobce uvádí tloušťku pouhých 7,5 mm. Pořídil jsem je za 15 USD na e-Bay a jsou to opravdu hodinky, které na ruce vůbec necítíte. K tomu jistě přispívá i nepatrná hmotnost pouhých 25 g a spolu s malou tloušťkou, (která činí díky lehce vypouklému plastovému sklíčku ve skutečnosti 9 mm), se pohodlně vejdou i do upnutého rukávu. Jsou spíš menší a žádnou parádu s nimi neuděláte, ale k požadovanému účelu poslouží velmi dobře. Mají základní funkce, podsvícení a pípají dostatečně nahlas. To vše za necelé 4 stokoruny.

post-987-0-63412700-1455275268_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už dlouhou jsem si pohrával s myšlenkou, že se podívám po nějakých placatých digitálkách, které by se hodily a nepřekážely při lyžování v rukávu zimní bundy, případně na zimní cyklistiku tamtéž. Obvyklých cca 15 mm tloušťky hodinek už dost vadí. Po nějakém hledání jsem objevil Casio F-E10, kde výrobce uvádí tloušťku pouhých 7,5 mm. Pořídil jsem je za 15 USD na e-Bay a jsou to opravdu hodinky, které na ruce vůbec necítíte. K tomu jistě přispívá i nepatrná hmotnost pouhých 25 g a spolu s malou tloušťkou, (která činí díky lehce vypouklému plastovému sklíčku ve skutečnosti 9 mm), se pohodlně vejdou i do upnutého rukávu. Jsou spíš menší a žádnou parádu s nimi neuděláte, ale k požadovanému účelu poslouží velmi dobře. Mají základní funkce, podsvícení a pípají dostatečně nahlas. To vše za necelé 4 stokoruny.

Myslím, že k požadovanému nasazení zcela vhodné, dostatečně přesné s odolné. Za ty peníze nakonec, proč by ne?
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Jak, že je nikdo nechtěl? Ten druhej jsem byl já. Nechtěl jsem tam ale rvát něco nesmyslnýho, když je to sklíčko a rámeček tak odřený. Sklíčko nový sice mam, ale nechtěl bych ho plýtvat na hodinky, který jsou i tak dost jetý. Jinak poměrně vzácnej typ.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že čistě podle nastavení času. Poloha na planetě není podstatná. Po stisku tlačítka demo začne pohyb na nejbližších obježnicích slunce. Které začne blikat. Na tuhle fičuru jsem se moc těšil. Jen bych radši kovovou verzi.

Odkaz ke komentáři

čau kluci, lub má zase nový digi.

po zkušenostech s více všemožnými géčky jsem se zase vrátil k tomu, že největší radost mi stejně udělají nějaký nenáročný digi za pár babek.

teroristky F91 příliš malé, tak padla volba na W-215H. modul funkčně asi stejný, velikost ideální, dobře sednou na ruku, skvěle čitelný displej. řekl bych velmi povedený model. už jsem slíbil dcerám růžovou variantu :).

a na závěr co je nejlepší - brutálně silnej pípák jak je u laciných casií (na rozdíl od géček) dobrým zvykem a budík pípá 20 vteřin. s WR50 i do bazénu, tak snad co nevidět provedu Frostieho test :)

post-5667-0-06211200-1457605984_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Také je mám objednané, dokonce ve stejné barevné variantě. Vzhledem k tomu, že Frostie test v plném rozsahu zvládly F91W a bez sauny i CA 53W, tak neočekávám, že by ho 215 neměly dát. Jsem zvědav na přesnost. Teroristky chodí již několik let pravidelně +4 sec/měsíc, kalkulajdy +2 sec/měsíc, tak uvidíme jak půjdou tyto.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...