Frostie Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Měl by to být iluminator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Dlouho jsem si neudělal radost... Asi taky něco takového vymyslím. Trochu mě mrzí, že jsem bratrovi dal W71-1V, super nízké digošky a ani je nenosil a někde zašantročil. Díky za inspiraci lube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 to vás asi zklamu, mají oranž ledku ale není to nic, co by mi vadilo. pouzdro s řemínkem mají takovou tu lesklou "polevu", uvidím, jestli se to začne drbat. na géčkách (g-lide) bych to asi nechtěl, ale tady je to v poho.a jak jsem psal, ten tvar a napojení řemínku je parádní, takový vyvážený jsou. no neberte to za 15 babek Frostie, nepochybuju, že test zvládnou, ale měl jsem potřebu to zmínit . jinak tahle šedá varianta mi přijde nejhezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Mně na těhle retro digi ledka převlečená za žárovku vůbec nevadí, spíš naopak. Víc se to hodí dle mého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Pěkně jste mě na ty hodinky nalákali! Na kolo nebo zahradu ideální. Mám jedny podobné F 201, ale u nich mi praskl řemínek. Navíc se mi tyto zdají čitelnější. Našel jsem je TADY, jen je mi divné, že je mají za 550 Kč, když všude jinde jsou skoro za tisícovku. Na obchod samotný tu ovšem negativní reakce nejsou, tak to asi bude v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) mě vyšly viz odkaz asi na 375, takže 550 je odpovídající cena u nás. brawat je OK, tam jsem už nakupoval.edit - co se mi líbí, že svítěj jen když držím čudl, a jakkoli dlouho. Upraveno 11. března 2016 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Pěkně jste mě na ty hodinky nalákali! Na kolo nebo zahradu ideální. Mám jedny podobné F 201, ale u nich mi praskl řemínek. Navíc se mi tyto zdají čitelnější. Našel jsem je TADY, jen je mi divné, že je mají za 550 Kč, když všude jinde jsou skoro za tisícovku. Na obchod samotný tu ovšem negativní reakce nejsou, tak to asi bude v pořádku.Siwi, proč za ně chceš platit o 60 % víc, než na Ebayi? Je k tomu nějaký zvláštní důvod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 lub: Díky za info.Frostie: Nemám tam účet a navíc bych je měl mít už v pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 lub: Díky za info.Frostie: Nemám tam účet a navíc bych je měl mít už v pondělíVíš moc dobře, že jsem ti s tím mohl pomoct, ale do pondělí nemám šanci to stihnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Víš moc dobře, že jsem ti s tím mohl pomoct, ale do pondělí nemám šanci to stihnout... To je pravda. Však jsem si na tebe taky vzpomněl, jak se asi Frostie má Ale nechci tě otravovat s každou blbostí. Smysl to bude mít, až se rozhodnu pro nějaký dražší kousek, kde už bude cenový rozdíl skutečně zásadní. Pořád mám v merku DW-M 5600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tak... v pondělí budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Tak... v pondělí budou Paráda, tak se pak pochlub... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Tagurčitěé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Tak, jak jsem říkal. V pátek objednáno, dnes vyzvednuto, nařízeno, nasazeno. Musím říct, že za ty peníze spousta musiky, teda. Dokonce i velikost je ideální. Čekal jsem je nenší, ale tohle mě opravdu mile překvapilo. Pípák pípá opravdu silně a oranžová diodka se k charakteru hodinek perfektně hodí. Takže, díky za nasměrování: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 vítej v klubu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. srovnání s ostatními casii co mám - myslím, že digitálkově už jsem dostatečně saturovanej: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Pěknou sbírečku máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 EDB 600, včera přišly. Překvapily ovládáním. Nemají tlačítko mode, funkce se aktivují přímo na klávesnici. Zpět se dostanete tlačítkem menu. Display je dvoupatrový a každé patro má jinou barvu. (klasická černá a modrá) Jinak poctivý illuminátor a kovový bezel je opravdu kovový. Vzhledem k cěně spokojenost. Jen jim musím sehnat jiný pásek, ten na kterém dorazily nepasuje, jak ho tam mohl někdo takhle narvat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 čtvrteční úlovek, v bazaru na Karláku za 100.- Kc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 čtvrteční úlovek, v bazaru na Karláku za 100.- Kc Tohle vypadá zajímavě. Nebyla by možná detailnější fotka? Nějak nemůžu rozluštit značku a na nápis ELEKTRONIKA to nevypadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Ale je to Elektronika, pod displejem to píšou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se