Hantronix Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Já mám Alba Y739-5000 a ty mají sklo. Tak tady bych to taky tipoval na sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Diky za postrehy, taky predpokladam vzhledem ke znacce a roku uvedeni neplast. Jeste bych se zeptal znalejsich na ty radiove WVQ500DCA je jen verze US/JP (40/60) nebo i EU (77,5) -na www Casio pisou i Solar..Pokud by original obr. z ebay napovedely vice tak zde...U tech PRT-500 je asi problem OPEN (jsou opravdu kombinace hlinik, plast, titan? nekde tu to pisou ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Na ten OPEN máš špatnej dotyk na víčko nebo přítlačnou destičku dvou pružinek. Plast - pouzdro, hliník - luneta, titan - pásek. Ty WVQ-500 jsou to stejné, co u nás OCW-520, zrovna jedny nabízím v prodejním inzerátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Casia s tímhle modulem jsem měl otevřená. Nápis open se zobrazí když nejsou spojený pružinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Skvele, diky . No vono jsou jeste na ceste, pokud jste koukli na ebay odkaz tak je jasne, ze ke mne se celkem proleti...A jak tak koukam na zdejsi zkusenejsi, tak verim, ze je rozchodim.Skoda jen, ze /mi/ nejde precist presne ten druhej model(foto nic moc viz. odkaz vyse) -tech 60/40kHz vzhledem k puvodu bude asi fakt.Ty detske G-ecka (soucast aukce ) jsem tu ani neukazoval o ty v podstate nemam zajem. Az mi dorazi tak je nekam udam(zde jeste bohuzel nemam narok, jedine si kdyz tak napiste PM).Mne nejvic "berou" a mam nekolikery stare ana-digi hlavne +/- 89xx ale cekam treba i tyto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubinox Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Zdar pánové, tak abych se konečně taky pochlubil..Dlouho jsem sháněl nějaké digi na sport, o které se nebudu muset bát. Na moji malou ruku to nakonec vyhrál Timex Ironman T5K196. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 parádní jednoduché hodinky, ať ti hezky slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) Pěkné, mám T5K822, co je obdoba těch tvých a nedám na ně dopustit. Mnohem lepší než kdejaké Casio. Zejména chválím možnost nastavování čehokoli po namáčknutí světla, které každým dalším stiskem tlačítka prodlutžuje dobu svícení, což Casio nejak posrádají a prakticky se po tmě, bez střídavého rozsvěcování a ujišťování se, kde v menu jsi, nedaj nastavit. Jinak odolností se G-Shockům vyrovnají s přehledem. Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubinox Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 To namáčknutí je dobře vymyšlené, ale vůbec samotné Indiglo si nemůžu vynachválit. No samozřejmě to ale nic nemění na tom, že už šmíruju po něčem dalším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Tak už dorazili. Bezel je v totálu. Skličko doďubané, ale nic co bych nezkousl. Nové díly už mám objednané z Fastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Parádní, postni potom foto, jak budou v novém kabátu:) Předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Tak už dorazili. Bezel je v totálu. Skličko doďubané, ale nic co bych nezkousl. Nové díly už mám objednané z Fastu.Blahopřeji a také se těším na porenovační fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 taky gratuluju k úlovku a těším se na foto po renovaci,popř písni i cenu na kolik ty vyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Přišly už včera:Jsou krásný! Opravdu nos. Kov, screwback a kalkulačka se světlem. Bál jsem se co za tu cenu dorazí, ale zatím se to zdá jako moc dobrý nákup (bez orig krabičky a návodu). Neměl jsem moc času si s nimi pohrát. Zatím nevím jak nastavit čas a alarm. Budu hledat na netu návod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Hezký. Moc hezký. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Přišly už včera:x20161118_133359.jpgx20161119_133205.jpgJsou krásný! Opravdu nos. Kov, screwback a kalkulačka se světlem. Bál jsem se co za tu cenu dorazí, ale zatím se to zdá jako moc dobrý nákup (bez orig krabičky a návodu). Neměl jsem moc času si s nimi pohrát. Zatím nevím jak nastavit čas a alarm. Budu hledat na netu návod.za tu cenu parádní koupě, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Jsou fajnové! T2, mohl bys prosím udělat fotku s tvým ukazováčkem vedle hodinek, jen tak ze srandy, pro představu, jak se na nich musí fajnově počítat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Nepočítá se na nich prsty, ale pomocí takového klíčku s hrotem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Ajo, já jsem si říkal, na co je tam ten klíček, když není co natahovat. A ten klíček se nosí na klíčích, nebo je v dýnku nějaká prohlubeň, nebo na krku na řetízku? Ne, neberte moje otázky úplně vážně, jenom mi ta mikroklávesnice připadá legrační, jen tak trochu čeřím vody a šťourám. (Jo, vím, i ostatntí vintage digi kalkulačky to nemají jinak) A hodinky se mi líbí a gratuluju T2 k fajnovému přírůstku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Ajo, já jsem si říkal, na co je tam ten klíček, když není co natahovat. A ten klíček se nosí na klíčích, nebo je v dýnku nějaká prohlubeň, nebo na krku na řetízku? Ne, neberte moje otázky úplně vážně, jenom mi ta mikroklávesnice připadá legrační, jen tak trochu čeřím vody a šťourám. (Jo, vím, i ostatntí vintage digi kalkulačky to nemají jinak) A hodinky se mi líbí a gratuluju T2 k fajnovému přírůstku. Ten klíček je zasunutý ve sponě tahu. Jinak gratulace a ten adrenalin se vyplatil. Já bych je zrovna chtěl pro ten klíč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se