Rumsztyk Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Nové hodinky WV-200E (na snímku společně s AE2000). Nejlevnější Waveceptor.Pros: Samozřejmě, že kupní cena, Waveceptor, vysoce čitelný displej zobrazuje aktuální čas v každém režimu (WT, TMR, STW, ALM), možnost nastavit formát data MD / DM, schopnost ztlumit knoflíky, 200 m WR, tlačítka mírně v ceně, pěkná velikost a dobře umístěny na zápěstí, to je světlo.Nevýhody - pouze jeden budík, časovač a stopky pouze 1 hodinu (v horách není vhodný, ale dost práce), 3 roky životnost baterie (v případě, že bude v pořádku 5).Neutrální pro mě - no Solara, vzhled (jsou určitě hezčí hodinky a ačkoli to není úplně můj typ - zejména ty šrouby - to je velmi nenávidět, hlavně já, neuráží)Celkově lze říci, že pozitiva určitě mají větší váhu. Jsem spokojený. Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem Rumsztyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Nové hodinky WV-200E (na snímku společně s AE2000). Nejlevnější Waveceptor.Pros: Samozřejmě, že kupní cena, Waveceptor, vysoce čitelný displej zobrazuje aktuální čas v každém režimu (WT, TMR, STW, ALM), možnost nastavit formát data MD / DM, schopnost ztlumit knoflíky, 200 m WR, tlačítka mírně v ceně, pěkná velikost a dobře umístěny na zápěstí, to je světlo.Nevýhody - pouze jeden budík, časovač a stopky pouze 1 hodinu (v horách není vhodný, ale dost práce), 3 roky životnost baterie (v případě, že bude v pořádku 5).Neutrální pro mě - no Solara, vzhled (jsou určitě hezčí hodinky a ačkoli to není úplně můj typ - zejména ty šrouby - to je velmi nenávidět, hlavně já, neuráží)Celkově lze říci, že pozitiva určitě mají větší váhu. Jsem spokojený. Typ Casio WV-200E som mal 2,5 roka, a boli to dobré hodinky, ale chýbal mi solár, ale funkčne to boli veľmi dobré hodinky, a bol som s nimi spokojný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Tak budou chtít trochu vyčistit jinak OK.tak poslat takto někomu hodinky je síla. ...DD...aneb sejdeme se na kožním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 tak poslat takto někomu hodinky je síla. ...DD...aneb sejdeme se na kožnímTo je ještě dobrý. Když mi přišly G-Shock AQ-591ML-1A, to byl humus. Jsem je chytl konečkama prstů a šup do vody na odmočení. Pak jsem je půl hodiny drhl. Nedokázal jsem pochopit a vlastně jsem to do dnes nevymyslel, co s tím kdo dělal. Dnes mě trochu mrzí, že jsem to nevyfotil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 To je ještě dobrý. Když mi přišly G-Shock AQ-591ML-1A, to byl humus. Jsem je chytl konečkama prstů a šup do vody na odmočení. Pak jsem je půl hodiny drhl. Nedokázal jsem pochopit a vlastně jsem to do dnes nevymyslel, co s tím kdo dělal. Dnes mě trochu mrzí, že jsem to nevyfotil..Fist??........hlubokej. ...DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Právě rozbaleno.... Ten řemínek je neskutečně měkký, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Gratulace k nádhernému a zodpovědně vybranému kusu. Jestli ti mohu poradit, tak si zrovna objednej pro jistotu náhradní silikon, rádo to praská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Právě rozbaleno.... Ten řemínek je neskutečně měkký, paráda. WP_20170125_09_59_45_Pro.jpgWP_20170125_09_57_39_Pro.jpg Tohle je nádhera! Před chvilkou jsem si jich všiml ve vlákně Odvrácená tvář. Pokud to není příliš troufalá otázka, odkud jsi je bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Tohle je nádhera! Před chvilkou jsem si jich všiml ve vlákně Odvrácená tvář. Pokud to není příliš troufalá otázka, odkud jsi je bral? Kupobal jsem na Global Rakuten prodejce e-Bloom nebo tak nějak. Jsou to moje druhé Géčka z Japonska, a páté celkem. Pokud tedy počítám i MT-G. Někdy musím nafotit celou rodinku do patřičného vlákna. Snad to stihnu dřív než půjdou MT-G do světa. Zjistil jsem totiž po těch všech letech a hodinkách, že to pravé ořechové jsou digošky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Díky za informaci a velmi dobře ti rozumím. Ani já jsem po těch letech tady na digitálky nezanevřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 (upraveno) GW-5000 nádhera. To tmavé dinko špica. Upraveno 25. ledna 2017 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Moc krásný a kvalitní kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Připojuju se k gratulacím. Tohle jsou pořádná kovová géčka. Žádný plasťáky. Koupit si do zásoby bezel a pásek doporučuji. Lze je použít i pro obyč 5600E, ale je to na nošení o moc pohodlnější. V roce2014 jsem náhradní sadu objednal normálně přes Fast. (bezel 120 kč, pásek 390kč) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Tak se ke mě dostaly včera a dneska tyhle dva hezký kousky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 t2: Tvoje sbírka je nesmírně zajímavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Není nad klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 JJ. Digitální standard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Mudmany 9300 s Multi bandem 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Kluci, jsem v tomhle novej. Po par aktivnich letech na foru jedu hlavne v mechanikach a kvarcky me nechavaji chladnym. Ale pokud jde o baterku, tak co jineho poridit nez digi! Me Mudmany oslavi letos se mnou deset let a o vanocich jsem vymenil protreky za kocoury (Rangemany). Nejak me to ale popadlo a v nedeli jsem objednal B640WD. Dnes dorazily a je to naprosta spica! Ja vim, ze pro vas to jsou blbe plastaky, ale ja z nich mam snad vetsi radost nez kdybych je dostal v deseti letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se