Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Díky.

A nebýt zlodějiny jménem Global Shipping Program (DPH a další poplatky předem), byly by i za pár babek.

To bylo tak. Z technických důvodů se mi nepovedlo přihodit v aukci. Naštěstí nepřihodil ani nikdo jiný. Nechápu proč, hodinky byly dobře nafocené a popsané, žádná past. Prodejce je vystavil znovu ale tentokrát za Buy now (tam si dost přisadil) nebo Make Offer. Tak jsem začal smlouvat na polovině ceny a nakonec jsme se asi po týdnu dohodli. Evidentně jsem byl opět jediným zájemcem.

Hodinky přišly se špatně naklaplým dýnkem. Fakt to rukou nešlo. Použil jsem tedy dvě sterilní hadry, podložku M16 na dýnko a na ni ještě jednu podložku o průměru asi 5cm. O tu jsem se opřel, ozvalo se křupnutí, setřel jsem pot z čela, trochu jsem se vydýchal a když jsem si nakonec troufl sundat ty hadry a podívat se, zajásal jsem, že se hodinkám nic nestalo a dýnko je pěkně naklaplé. Zkoušet to raději nebudu, ale myslím, že by prošly i Frostie testem. Pak ještě následovala epizoda s hledáním stěžejky v roštu na podlaze, ale tím vás nebudu obtěžovat, to asi všichni znáte :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hodinky přišly se špatně naklaplým dýnkem. Fakt to rukou nešlo. Použil jsem tedy dvě sterilní hadry, podložku M16 na dýnko a na ni ještě jednu podložku o průměru asi 5cm. O tu jsem se opřel, ozvalo se křupnutí, setřel jsem pot z čela, trochu jsem se vydýchal a když jsem si nakonec troufl sundat ty hadry a podívat se, zajásal jsem, že se hodinkám nic nestalo a dýnko je pěkně naklaplé. Zkoušet to raději nebudu, ale myslím, že by prošly i Frostie testem. Pak ještě následovala epizoda s hledáním stěžejky v roštu na podlaze, ale tím vás nebudu obtěžovat, to asi všichni znáte :)

Ač jinak považuji Frostie test za jedinou pořádnou zkoušku plné funkčnosti hodinek, myslím, že v tomto vintážním případě se na to vyse.u a udělím pardon... :)

Odkaz ke komentáři

Kurna chlapi, vy to tady valite...

Ja se musim pochlubit, ze mi utekly dve aukce. Doufam, ze jsem se tu neprestrelival s nekym jinym.

Prvni byly Timex Atlantis 100, pekne kovove z pocatku 90. let. V krasnem stavu, ale holt sly za vic, nez jsem na posledni chvili prihazoval.

To same dnes Casio Twin Graph. Taky ulovil nekdo jiny :(

Takze vlastne spis je to povzdech nez pochlubeni se ;)

Odkaz ke komentáři

Tak ... dnes zazvonil pošťák dvakrát ... :D

První kousek je Seiko 0624-5009 "lemon face" rok 1975 ... první digi od Seika určené pro prodej v Evropě. Je to rozhodně festovní kus oceli a žlutý display. Sháněl jsem i předchozí 0614, prodávané pouze jeden rok a jen v Japonsku, ale ty jsou pravděpodobně nesehnatelné ... Druhé jsou druhý calculator model Seiko C359-5000 z roku 1979. Ty už vypadají moderně ... docela :) Oboje ve stavu blízkém NOS ... takže škoda NOSit :D

Odkaz ke komentáři

Začínáš na to jít systematicky, a to vidím jako cestu do pekel, páč brzy budeš potřebovat všechno :D Ale daří se ti shánět pěkné kousky, to zasejc jo  :clap:

Jedny hodinky s lemon face ve své sbírce mám taky:

post-437-0-75398300-1486837579_thumb.jpg
Odkaz ke komentáři

Tak úplně systematický to není, to asi ani v nějaký normální cenový relaci nejde, spíš jsem si vytipoval zástupce daných kategorií a snažil se je dát dohromady ... ještě něco málo a bude to asi OK. Trochu mě tedy mrzí, že jsem vloni na podzim prodal 6105 v luxusním stavu, ty bych asi ještě chtěl ... ale i cesta může být cíl, ne ? :)

Odkaz ke komentáři

Foto je úplně čerstvé, ještě ani není nenastavený čas a datum :D Nechám ještě udělat vodotěsnost a prubnu je někde na tobogánu :D

Myslíš frostie test v neúplném rozsahu? No, já ti nevím, s těmi vintage...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...