Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To si takhle jeden brouzdá po eBay a hledá vintážní SEIKA ... zadal jsem zobrazit nové aukce a tu na mě vyskočila právě zveřejněná položka se zmateným italským popisem od někoho, kde patrně vůbec netuší co prodává za cenu, které jsem skoro nemohl uvěřit ... no nebudu to natahovat, "BUY NOW" a jsou doma, NOS Seiko LC M158 PAN AM "lemon face"  :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím. Dnes zazvonila zásilková služba. Takže Vám představím již vyhlédnuté Vestal Syncratic, které jsem inzeroval v sekci nové modely. Chvíli jsem váhal, zda je koupit. Dovoz pouze z USA, vyrobeno v Číně a jiné maličkosti. Nakonec mě dostaly a vůbec nelituji. Občas tu čtu, že se již nedělají klasické digitálky v kovu a skle, ale toto mne zaujalo a snad i vyvrací (jedině se už nedělá žárovička). Ve skutečnosti vypadají lépe a nejsou ani malé i tah je robustní ohýbaný plech. Existují ještě další tři barevné variace.

Ty Vestaly vypadají v porovnání s dnešními probarvenýmy sračkoplasty celkem dost poctivě. Snad ti budou dobře sloužit! Gratuluji.

Odkaz ke komentáři

Kdyz uz jsme u toho, tak dnes dorazila treti a posledni zasilka. A tohle se klukum od Citizenu zatracene povedlo!

Souhlas. A az tak, ze jsem si musel behem posledni doby poridit viz. ??? ?

Velkej fotografovac(a ani psavec) moc nesem tak to sem moc nehazu /postupne a casto.../ tak aspon tak.

Ty pekne kousky z posledni doby me teda motivovaly -pokusim se polepsit a postupne sem taky neco pridam.post-46138-0-82171400-1494615387_thumb.jpg 

Ana-Digi se mne celkove libi, pridam tedy jeste treba eBay ulovek H021 asi mesic stary..

post-46138-0-59379300-1494616100_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Předtím jsem měl Casio AWG-M100-1AER (https://www.timestore.cz/Znacka/Casio-256/Casio-G-Shock/Casio-G-Shock-2102), ale nějak mně nesedly. Na fotce jsou v pohodě, ale v reálu menší a nepřehledné, navíc dioda podsvícení je oranžová a de facto k ničemu, sotva jsou ve tmě vidět ručičky. Takže šly nakonec do světa a vzal jsem GW-7900-1ER, kde je zelené podsvícení jak u Timexů a perfektní čitelnost.

Odkaz ke komentáři

Předtím jsem měl Casio AWG-M100-1AER (https://www.timestore.cz/Znacka/Casio-256/Casio-G-Shock/Casio-G-Shock-2102), ale nějak mně nesedly. Na fotce jsou v pohodě, ale v reálu menší a nepřehledné, navíc dioda podsvícení je oranžová a de facto k ničemu, sotva jsou ve tmě vidět ručičky. Takže šly nakonec do světa a vzal jsem GW-7900-1ER, kde je zelené podsvícení jak u Timexů a perfektní čitelnost.

JJ, jak ti rozumím. To podsvícení mají opravdu dobré, a to i ty 5610. Jen je krátké (1,5 sec a nelze změnit interval... :( )

Odkaz ke komentáři

Souhlas. A az tak, ze jsem si musel behem posledni doby poridit viz. ??? ?

Velkej fotografovac(a ani psavec) moc nesem tak to sem moc nehazu /postupne a casto.../ tak aspon tak.

Ty pekne kousky z posledni doby me teda motivovaly -pokusim se polepsit a postupne sem taky neco pridam.

Ana-Digi se mne celkove libi, pridam tedy jeste treba eBay ulovek H021 asi mesic stary..

No a? Bedna plná hnusného, bezcenného šrotu. 

post-3194-0-97169800-1494622188_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...