travex Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 (upraveno) Nám včera odešla pračka, tak si to trochu vyčítám Edit: jo a kromě toho, že je to f bikoloru a f oceli, tak to má (mělo) WR 100m. Upraveno 23. května 2017 uživatelem travex
Frostie Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Pračku koupíš v každý prdeli nebo po netu, takový zázraky ale ne...
siwi Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Ale že nám to tu pěkné příbývá Gratulace. Tohle jsou vážně zajímavé a hezké hodinky.
5etter Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Tak ty jsou přísný Úplně tě vidím jak máš na sobě basketbalovej dres a rapuješ v nějakým hiphopovým videoklipu. Všude kolem samý lambo a bentley a černý holky kroutěj zadkama Jinak já jsem včera jen tak z dlouhé chvíle mrkl na eBay a asi nebude těžký uhodnout, k čemu došlo...
siwi Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Tak ty jsou přísný Úplně tě vidím jak máš na sobě basketbalovej dres a rapuješ v nějakým hiphopovým videoklipu. Všude kolem samý lambo a bentley a černý holky kroutěj zadkama Jinak já jsem včera jen tak z dlouhé chvíle mrkl na eBay a asi nebude těžký uhodnout, k čemu došlo... Další Seika!? Už jsem na ně zvědavý
Prokolt Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Tak musím sa aj ja pochváliť k prírastku resp prvé čo som si sám kúpil sú to Casio f91 legendy boli spomenuté na inom fóre a tu som o nich našiel samú chválu tak reku musia ísť domov fotky dodám hneď ako prídu Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Frostie Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Tak musím sa aj ja pochváliť k prírastku resp prvé čo som si sám kúpil sú to Casio f91 legendy boli spomenuté na inom fóre a tu som o nich našiel samú chválu tak reku musia ísť domov fotky dodám hneď ako prídu Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkJJ, bez těch nelze žít. Máme tu na ně vlastní vlákýnko...
5etter Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Další Seika!? Už jsem na ně zvědavý Přesně tak. Taky su zvědavej - tentokrát jsou ve stavu, no, řekněme, že bych se nemusel bát je normálně nosit. Jinak dnes jsem přišel do práce a můj komplic na recepci už na mě z dálky volal: "Pane 5etter, máte tady nějakou krabičku. To bude zase tikat, že?" No, netiká to, ale má to budík, stopky, timer a až do roku 2099 se na tom nemusí štelovat kalendář. Myslím, že se jedná o záležitost, která by neměla chybět na stole žádného seikaře. Zítra je asi vezmu s sebou na ukázku, mohly by mi odpočítávat čas do posledního stejnobarevného autobusu na Štatl.
AndyAaron Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Tyhle jsou peckovni. Tipoval jsem te na ne
Prokolt Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 JJ, bez těch nelze žít. Máme tu na ně vlastní vlákýnko... Akurát rozmýšľam že rozšírim začínajúcu flotilu o F105W ale ak by sa našla dobrá duša a odporučila nejaké digit. hodinky s fakt veľkými číslicami a podsvietením v rozumnej cene bol by som veľmi vďačný Istú dobu som nosil digitálne hodinky čo mama vyhrala v súťaži v zbieraní bodov v cigaretách west. Tie som bohužiaľ utopil a pritom boli fasa, veľké číslice a podsvietenie Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Frostie Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Zkus se podívat na W215, zda by se ti nelíbily
5etter Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Jelikož A259 se kvůli chybějícímu těsnění pod víčkem baterky nedají běžně nosit a A914 jsou ve stavu nových, takže je zase nosit nemůžu, abych je neponičil, potřeboval jsem ještě jedny vintážní digitálky. Podmínkou byl dobrý, ale viditelně nošený stav a přítomnost funkce timer. Už od počátku své vintage digi nemoci se mi nejvíc líbily A939, ale na eBay jsem na ně narazil jen velmi zřídka, většinou ve špatném stavu. Předchozí dvoje digitálky byly vlastně jen vedlejším produktem hledání A939. Minulý týden jsem se konečně dočkal. Prodejce ze Srbska asi ocenil moji znalost tří srbských frází (Zdravo, hvala lepo, laku noč) a udělal mi cenu. Včera je pošťák přinesl a po nezbytném odhnojení pomocí Fredyho šly hned na ruku. Hodinky jsou z roku 1981, ze stejného období je i tato Scania. Nicméně závislost je čím dál tím silnější a jsou potřeba stále větší dávky a stále častěji. Na cestě jsou marliny z Thajska...
Frostie Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 No ovšem, ty jedeš! Frekvence nákupu hodinek za týden se blíží 20 KHz... :-) Jinak samozřejmě gratuluji k parádní akvizici!
AndyAaron Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Pan 5etter do toho teda taky slusne slape
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se