Olin.uj Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Velká gratulace k parádní Seiko kouskům.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Pěkně to komletuješ. Taky gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 A zaspamuju to i tady, protože má radost je veliká a může být ještě větší, když ji s vámi budu sdílet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Siwi, gratuluju k velmi peknemu kousku. Dnes jsem je videl trikrat v ruznych vlaknech, ale myslim to v dobrem, protoze mne koukani na ne moc bavi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Ano, ano pekne, a antoz sem sem je jeste nedaval tak se pridam a ja takto... (potme -osvetleno umele...)...a taky resim co k nim dopasovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Siwi, gratuluju k velmi peknemu kousku. Dnes jsem je videl trikrat v ruznych vlaknech, ale myslim to v dobrem, protoze mne koukani na ne moc bavi:-)Díky. Dneska jsem to tu s nima dost přeháněl, ale už dám pokoj, dokud nebude nový náramek.Ano, ano pekne, a antoz sem sem je jeste nedaval tak se pridam a ja takto... (potme -osvetleno umele...)...a taky resim co k nim dopasovat... 1.jpgA to, co tam máš teď, ti nevyhovuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Asi by i vyhovoval, ale nechodi volne v uchyceni k pouzdru.Roztec ok , ale od osy osicky k pouzdru je nadoraz a neotaci se volne. -ufuf to je ale hloupy popis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 To siwi: Jen to sem per. Cloveku se nedari takove radosti kazdy den. A jeste k tomu, kdyz do posledni chvile nevis, jestli skutecne dorazi to co dorazit ma:-) Slusel by jim Kovotex nebo cernej Saturn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Kovotex jsem nesehnal. Přijde tam podobný, jako je tam teď, akorát trochu silnější. Snad bude v pohodě, stál i s poštou 77 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Byl by odkaz? pokud ne sem, aspon PM - diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Jojo, tady: https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F382086351487 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Za ty prachy parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Na pohled vypadá moc dobře. Dokonce i s tlačítkovou sponou. Akorát jsem hodně zvědavý, jak bude působit při vzetí do ruky. Ta cena je až podezřele nízká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 (upraveno) Diky, objednano... (vzal sem od kazdeho jeden...) doplneni: 18mm byly dva a ted ukazuje Last one Upraveno 1. července 2018 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Tak teď budeme napjatě čekat dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 (upraveno) Tak dneska dorazily z dalekého Schwajzu: Mladejhonza Upraveno 4. července 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Ty jsou luxusní. Není v tom Casio modul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 No to záleží na úhlu pohledu. Já bych spíš řekl, že na těch Casiích je napsáno Junghans. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 No to záleží na úhlu pohledu. Já bych spíš řekl, že na těch Casiích je napsáno Junghans.nebo tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Ale dobrý jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se