Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Má to funkci piana, co jsem nikde jinde neviděl. Na jednotlivé klávesy se dá hrát jako na piano. Potom to má hru, klasickou střílečku, ale když se to víc používá, tak se brzy omačká, tedy zničí "face plate" klávesnice.

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Meister Anker Piano game.

Moc info k ním zatím nemám, ještě netuším jak vše ovládat, ale jsou to jinak naprosto netknuté hodinky.

Skoro ako Casio kalkulačky :)

Odesláno (upraveno)

Ano, na YouTube jsem našel toto

Docela sranda :-)

A ještě něco podobnyho jsem viděl u hodinek se značkou Armitron, ale to jsou nejspíš stejný hodinky, jen jinej potisk.

Má to funkci piana, co jsem nikde jinde neviděl. Na jednotlivé klávesy se dá hrát jako na piano. Potom to má hru, klasickou střílečku, ale když se to víc používá, tak se brzy omačká, tedy zničí "face plate" klávesnice.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem olegunar
Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

ty blaho... se daji jeste sehnat novy? gratulace :)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

Tak tyto krásky mi dnes přišli z Itálie co na ně říkáte?

Parádní

Odesláno

Tak tyto krásky mi dnes přišli z Itálie co na ně říkáte?

Nádhera! Mám je taky. Od nova už 21 let. To to letí. Gratuluju.
Odesláno

Jak jsem uvadel  tak Y770 uz dorazily. Takze nyni Y770-Y771-Y772-Y770 

Vice o Y770 ... Van-Direk zde

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A jak jsem mel tak v merku Alby tak co se lcd tyka byly zajimave i tyto W339 (a zaujal i tah)

No a povedlo se konecne maj C359 skoro az originalni ss watch band. Clanky pekne plne zadnej plech.

Takze na tah stale jeste cekaj "CITIZNY"

- C439 dorazily uz driv, to sem se nemohl udrzet na nemeckem báji... -jj psal sem, ze na kalkul nejsem, ale kdyz byly(aspon myslim) za slusnou cenu, proste jsem jinak nemohl ))...

...s S770 (tady) dorazily i H127 na ktere jsem celkem dlouho cekal -vzdy bud moc drahe nebo funkcni jen napul...

-dale jedny 0124 z roku 1976 (byly tri verze) a jak pekne svitily odspodu, -a nesmim zapomenout na tentokrat gold verzi 52QGS-14

pokracovani priste az propusti celnik slunecni orient od protinozcu))...

a jak pise Olin.uj..

Opravdu zajímavé, pěkné. akai: ty máš samé špeky! :-)

.

No jako prave, jen speky ...-na libove kousky je tu Van-Direk a hlavne casiotron...

Odesláno

No jako prave, jen speky ...-na libove kousky je tu Van-Direk a hlavne casiotron...

akai: Myslím že si v této sestavě můžete podat ruce. Jinak srdečně gratuluji...Moc pěkné..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...