casiotron Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Má to funkci piana, co jsem nikde jinde neviděl. Na jednotlivé klávesy se dá hrát jako na piano. Potom to má hru, klasickou střílečku, ale když se to víc používá, tak se brzy omačká, tedy zničí "face plate" klávesnice.
quattroRS Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Meister Anker Piano game. Moc info k ním zatím nemám, ještě netuším jak vše ovládat, ale jsou to jinak naprosto netknuté hodinky.Skoro ako Casio kalkulačky
olegunar Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 (upraveno) Ano, na YouTube jsem našel toto Docela sranda :-) A ještě něco podobnyho jsem viděl u hodinek se značkou Armitron, ale to jsou nejspíš stejný hodinky, jen jinej potisk. Má to funkci piana, co jsem nikde jinde neviděl. Na jednotlivé klávesy se dá hrát jako na piano. Potom to má hru, klasickou střílečku, ale když se to víc používá, tak se brzy omačká, tedy zničí "face plate" klávesnice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. ledna 2019 uživatelem olegunar
olegunar Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Po létech opět spolu, NOS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Ondra Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 (upraveno) ty blaho... se daji jeste sehnat novy? gratulace Upraveno 17. ledna 2019 uživatelem Ondra
Hantronix Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Nevíte někdo, kde by se dal sehnat ten kovový tah, co byl vždycky na těch "melodiovkách"? Potřeboval bych jich asi tak 10. Mám těchto hodinek několik, ale nemám je na co pověsit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
casiotron Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Ty jo, ta krabice s modulama mě docela zajímá.... :-)
watchman99 Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Tak tyto krásky mi dnes přišli z Itálie co na ně říkáte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Tak tyto krásky mi dnes přišli z Itálie co na ně říkáte?Parádní
Olin.uj Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Moc pěkné.. Povedly se.. Casio W 780 tuším.. Je to tak??
watchman99 Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Ano přesně tak i na původním tahu
olegunar Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Tak tyto krásky mi dnes přišli z Itálie co na ně říkáte?Týjo, super, zjišťuju, že jsem vintážkovej pacient víc a víc :-)
olegunar Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Dobře ty! Jen, aby ti vydržely.Budou se vyhrávat v boxu, jinak díky ;-)
quattroRS Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Tak tyto krásky mi dnes přišli z Itálie co na ně říkáte?Krásne hodinky Ale pre mňa smutná spomienka
siwi Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Tak tyto krásky mi dnes přišli z Itálie co na ně říkáte?Nádhera! Mám je taky. Od nova už 21 let. To to letí. Gratuluju.
akai Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Jak jsem uvadel tak Y770 uz dorazily. Takze nyni Y770-Y771-Y772-Y770 Vice o Y770 ... Van-Direk zde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A jak jsem mel tak v merku Alby tak co se lcd tyka byly zajimave i tyto W339 (a zaujal i tah) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a povedlo se konecne maj C359 skoro az originalni ss watch band. Clanky pekne plne zadnej plech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takze na tah stale jeste cekaj "CITIZNY"- C439 dorazily uz driv, to sem se nemohl udrzet na nemeckem báji... -jj psal sem, ze na kalkul nejsem, ale kdyz byly(aspon myslim) za slusnou cenu, proste jsem jinak nemohl ))... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...s S770 (tady) dorazily i H127 na ktere jsem celkem dlouho cekal -vzdy bud moc drahe nebo funkcni jen napul...-dale jedny 0124 z roku 1976 (byly tri verze) a jak pekne svitily odspodu, -a nesmim zapomenout na tentokrat gold verzi 52QGS-14 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pokracovani priste az propusti celnik slunecni orient od protinozcu))... a jak pise Olin.uj.. Opravdu zajímavé, pěkné. akai: ty máš samé špeky! :-).No jako prave, jen speky ...-na libove kousky je tu Van-Direk a hlavne casiotron...
Olin.uj Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 No jako prave, jen speky ...-na libove kousky je tu Van-Direk a hlavne casiotron... akai: Myslím že si v této sestavě můžete podat ruce. Jinak srdečně gratuluji...Moc pěkné..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se