casiotron Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Nejde to. Je to stejný jako na modulu 133. Běží ve 12h režimu a 24h pro dual time. Ale ještě jsem nehledal návod. Je možné, že to půjde. Ale jednoduše přepínat jako na většine Casií to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 No to je v podstate jedno ja, se ptal jen tak pro zajimavost -mi pripadalo, ze misto na to je a popisek 12/24 neni. A ja se mohu taky chlubit)) ...dorazily z nemecka -sem pred casem psal, ze cekam tyto...Na ebayi prodejce uvadel, ze komplet baleni temer nenosene plne funkcni. Vse pravda az na plne funkcni.Assi pri vymene baterie nekdo nedaval pozor a ztratil jednu "sound spring". Nastesti byl problem jen v tomto.Takze nakonec vse ok. apropo. -poznatek: oneco slabsi na prijem signalu ve srovnani S760 a S770 -Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Škoda, že se tyhle Junghasy už nevyrábí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Místo na to je i dost segmentů a hlavně na 2. timezone ten 24 hod. systém je. Nechápu smysl toho... A zde zase nejde přepínat na 12 hod. Tak to je i na modulu 133 v C-60/70/80 a C-701/801. No to je v podstate jedno ja, se ptal jen tak pro zajimavost -mi pripadalo, ze misto na to je a popisek 12/24 neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Slušná zostava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Škoda, že se tyhle Junghasy už nevyrábí? Taky si myslim, sve by si nasly......a nevim jestli to bylo uvedeno k temto, ale nekde na foru bylo psano, ze je udajne vyvijen novy model(solar by zaslouzily) a bude do tri? let. Coz uz myslim uplynulo.Nicmene, kdo je nemuze nemit tak sance stale jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Zase jsem natrefil na jednu slevu, tak jsem si udělal radost... Casio W-218H, takové "poor man´s 5600" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 To vypadá pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Zase jsem natrefil na jednu slevu, tak jsem si udělal radost... Casio W-218H, takové "poor man´s 5600" DSCN4066.JPGKamošovi som toto pri potýčke práskol o múr, veľa z nich nezostalo Ale tak sorry, mal som dosť vypité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Zase jsem natrefil na jednu slevu, tak jsem si udělal radost... Casio W-218H, takové "poor man´s 5600" DSCN4066.JPGMě připomínají W 700. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Takový pseudo DW-5300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Dnesni nákup , stav téměř 100%Casio Pro Trek PRW-2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Dnešní nákup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Klasika, co se nikdy neokouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Rozmýšlel jsem mezi těmito a ještě GW-M5610, nicméně u těch se mi tolik nelíbil dial. Rozhodně jsem z nich nadšený .Klasika, co se nikdy neokouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 5610 je ale něco úplně jiného, co se těmhle jen vizuelně podobá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Dnesni nákup , stav téměř 100%Casio Pro Trek PRW-2000Pred istým časom nechýbalo veľa, a mal by som ich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gola Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Gravitymaster GPW-1000 Odesláno z mého VTR-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 (upraveno) Dnešní poštou ranní dorazily digi Q-Q. Pásek dostatečně dlouhý i na moji tlapu, WR nejzákladnější 30M, nicméně bude podrobena Frostie-testu. Jsem pevně přesvědčen, že sprchu, bazén a plavání musí snést beze ztráty květinky. Ač by design a popisky na hodinkách napovídaly jinak, jsou vybaveny pouze základními funkcemi, tedy: - Čas ve 12/24 h režimu- Stopky- 1 alarm- po stisknutí pravého horního tlačítka /START/ datum ve formátu MM / DD. Zobrazuje se pouze po dobu držení tlačítka, neuměl jsem vyfotit- na displeji vlevo nahoře den v týdnu.- iluminátor modré barvy Pípání v celou hodinu se mi v rozporu s návodem zatím nepodařilo aktivovat. Jiné funkce nejsou zastoupeny, ač displej signalizuje např. DT. Níže pár foto. Upraveno 25. března 2019 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 fejk casia AE-1200 pod fejkovým označením QaQ? protože tohle by ani QaQ do světa nevypustilo.ale jinak samozřejmě gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se