Hantronix Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Jo. Přesně tak. Budu tomu říkat techno náramek.A svítí jako většina inverzních displejů s iluminátorem. Takže po tmě celkem dobrý, ale jinak nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Extra zajímavost, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 ir.pngze by IRW-M200 [3019] ?? ...nebo neco teto rady ja zde nedavno v podstate IRW-M100 (WV-300) [3034] Jinak nevim jestli mi v minulosti zde neco neuniklo... vim o tomto Mne by se libily pozitivni tyto i-RANGE IRW-101 vsude je vidim jen negativni... -coz nechci ir2.pngVeľa týchto modelov bolo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 quattroRS: Co já vím, tak byly v řadě iRW (IRange) tyto modely: IRW-M300, IRW-M200, IRW-200DTM, IRW-101, IRW-M20T, IRW-M10T a ještě nějaké barevné mutace. Něco je v oceli, něco v titanu. Na něčem je dokonce safírové sklíčko. Možná, že byly ještě nějaké další varianty. Tady jsou fota z webu.Jsem mýma IRW-M200 celkem nadšený, ale chybí mi originální titanový tah, škoda. A mačkání tlačítek, je vzhledem k jejich minimálnímu zdvihu trochu nekomfortní v porovnání s běžnýma Casio modelama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 quattroRS: Co já vím, tak byly v řadě iRW (IRange) tyto modely: IRW-M300, IRW-M200, IRW-200DTM, IRW-101, IRW-M20T, IRW-M10T a ještě nějaké barevné mutace. Něco je v oceli, něco v titanu. Na něčem je dokonce safírové sklíčko. Možná, že byly ještě nějaké další varianty. Tady jsou fota z webu.Jsem mýma IRW-M200 celkem nadšený, ale chybí mi originální titanový tah, škoda. A mačkání tlačítek, je vzhledem k jejich minimálnímu zdvihu trochu nekomfortní v porovnání s běžnýma Casio modelama.Ten model na druhej fotke som v živote nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Chcete další hádanku?Tak tady je, Dorazily z Japonska a vypadají fakt skvěle a neokoukaně.A rovnou napovím - se značkou běžte podobným směrem jako minule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Něco jako Alba W621-4A00? Protože jestli jo, tak ty jsou parádní. A pokud je máš s tím originálním kovovým tahem, tak to bude bombastic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Bingo! Jsou to ony. Alba Aka. Ale bohužel nemají originální tah. Ale i tak jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 To jsem v životě neviděl... To ani nepoznam, jestli je to něco původního nebo novodobý retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Jo, taková raritka. Škoda toho tahu, ten mají taky pěkný, ale to se nedá nic dělat.Někdo v inzerátu psal, že jeho jsou z roku 1998, takže asi tak nějak bude období, kdy se vyráběly.Ale existuje víc exotů s moduly Seiko, které se vyráběly i pod jinými značkami. Třeba úlety od módní značky Cabane de Zucca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Nejsou novodobý. Jsou to původní Alba Aka od Seika. Rok přesně nevím, ale devadesátky to jsou.Mají krásně zrcadlový displej. A je to pořádný kus kovu a sklo. Jsou dost těžký. Takový digi se už dnes nedělají.A ty segmenty vypadají pod určitým úhlem, jako by byly červený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 A když už jsme u těch Seiko, tak teď mi přišly Alba Spoon W850. Mají stejný modul, jako se dával do Alba Aka W853 nebo legendárních Seiko Timetron.Úplně žasnu, kolik různých animací a efektů dokázali nacpat do zobrazení displeje.Bohužel k nim nemám žádný tah. Kovový by se asi nehodil. Původní byl plastový. Co nějaký textilní řemínek? Co myslíte?(Špatně se to fotí. To sklíčko je konvexní, tak se v něm všechno odráží. Musel bych mít foťák s polarizačním filtrem.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Jeje same zajimave kousky, pekne se to tady formuje..)) -blahopreji. Co já vím, tak byly v řadě iRW (IRange) tyto modely: IRW-M300, IRW-M200, IRW-200DTM, IRW-101, IRW-M20T, IRW-M10T a .... K tomu bych jeste dodal IRW-100 -ktere na obr. nejsou a takto tedy o ty jedny navic... Jsou ted treba na buyee... dle verze modulu je verze US/JP nebo EU/UK prijem cas. signalu...Mam verzi modulu 3034(prijem u nas) a oznaceni WV-300 . Bez oznaceni i-Range. Vyzna se nekdo v techto modulech ? -delaly se ostatni taky v ne i-Range verzich? a IRW-101 je i v pozitivu? A abych taky prispel ... -jak uz sem predbezne psal tak ok uspech: -digitalni analog Orient 771104 se povedlo ozivit.Klasika, vytekla batt. ktera nastesti nenapachala mnoho skody, v podstate se elyt dostal jen na horni kontaktni plisek.Takze k jednem funkcnim pribyly druhe a druhe modre zustavaji dale na ND. Zajimave pod urcitym uhlem/osvetlenim jde displej do negativu.. U tech druhych at natacim a osvetluji jak chci tak nic. Ruzne technologie nebo indikace stari? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Joo tak Orientky jsou opravdu parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 -delaly se ostatni taky v ne i-Range verzich? a IRW-101 je i v pozitivu? Zajimave pod urcitym uhlem/osvetlenim jde displej do negativu.. U tech druhych at natacim a osvetluji jak chci tak nic. Ruzne technologie nebo indikace stari?Mám WV M 400 taky ne i-Range. Orientky super stavem i zajímavostí displaye.Co se týče negativismu pod úhlem, tak jsem to taky zaznamenal na starších kouskách. Ale spíše než projev stáří bych to viděl na zpracování polarizační fólie. Protože jiný taky věkem starý digi mi to nedělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Bingo! Jsou to ony. Alba Aka. Ale bohužel nemají originální tah. Ale i tak jsou parádní.Toto vyzerá dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Akai: Podle mě se model IRW-101 s pozitivním displejem nedělal. Alespoň jsem na ně nikdy v pozitivu nenarazil.Ale raději upozorňuji, že zřejmě nejsou komplet v nerezovém těle, jako některé ostatní z řady IRW. Vypadá to, že jsou nerezem jen opláštěné. Napovídal by tomu nápis na dýnku : "Stainless steel back". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Tak z dua je trio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Tak to už je kolekce. Čím víc jich je vedle sebe, tím lépe každé z nich vypadají. Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Tak z dua je trio zIMG_20200314_121216.jpgVeľmi pekné trio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se