t2 Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 FKT 100 byly podle mých info první model s rádiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 (upraveno) Tak jsem zkusil zapatrat a taky vypadly info o techto jako prvnich od nich. Do vlakna kdeco ke koupi jsem jedny dal, stav slusny i sem uvazoval... -no byt to v kovu tak uz je mam... Citizen tem prvnim kvuli prijmu daval "plastove" dynko... A ja se konecne dockal 0644 ktere funkcni mi jako posledni chybely do serie 06x4. Nevim, tyto za rozumnou cenu uz je taky temer nemozne najit. To uz jsou vic videt 0624,0634 . Upraveno 19. května 2023 uživatelem akai Upraveno uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 (upraveno) Několik úlovků z poslední doby. CASIO TGW-100, modul 827. CASIOTRON R-12 konečně foto ode mne, už jsem je sem dával na fotkách původního majitele. Zde provnání s R-12 jiné verze, které mám déle. CASIO W-650, modul 181, MARLIN. Upraveno 20. května 2023 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Dále CASIO WS-710, modul 145, MARLIN. CASIO AE-91, modul 188. CASIO SA-52, modul 145. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Všechno moc krásný kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Jo, jo, nóbl kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 V 19. 5. 2023 v 20:25, akai napsal: Tak jsem zkusil zapatrat a taky vypadly info o techto jako prvnich od nich. Do vlakna kdeco ke koupi jsem jedny dal, stav slusny i sem uvazoval... -no byt to v kovu tak uz je mam... Citizen tem prvnim kvuli prijmu daval "plastove" dynko... A ja se konecne dockal 0644 ktere funkcni mi jako posledni chybely do serie 06x4. Nevim, tyto za rozumnou cenu uz je taky temer nemozne najit. To uz jsou vic videt 0624,0634 . Ovšem ty mají krásně čistý design. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 V 20. 5. 2023 v 9:53, casiotron napsal: Několik úlovků z poslední doby. Paradni vikendova naloz... @jendazhor jj je to parada, tri ovladaci prvky a nic krom svetla to neumi, jen mne zarazi to umisteni vterin ktere neni posunute nahoru jak je vsude videt... Ani zde se nic nepise... Oddelovaci dvojtecka taky jinak... Kompatibilni s 0624 ? -jeste sem je nemel rozhozene, ale pisou ze ano. Nezachytil nekdo nejake info.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spider První Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 V 11. 8. 2008 v 11:02, Milil napsal: Neodolal jsem a černým GW-M5600 jsem pořídil bílého kamaráda Je možný, že jdou naprosto přesně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Hele, vytahovat a odpovídat na příspěvěk 15 let starej........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Dalo to práci je dát do kupy, mají toho asi hodně zasebou... Ale i tak z nich mám radost. Jak se říká na lítačku skvělý Casio ca 901 Stopky, duální čas, budík s deseti nastavení výšky tónu, hra a samozřejmě kalkulačka. Skvěle vybavenej model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 před 7 hodinami, Kristian.nov napsal: Dalo to práci je dát do kupy, mají toho asi hodně zasebou... Ale i tak z nich mám radost. Jak se říká na lítačku skvělý Casio ca 901 Stopky, duální čas, budík s deseti nastavení výšky tónu, hra a samozřejmě kalkulačka. Skvěle vybavenej model... Parádní, přesně tyhle mám na seznamu pro Ježíška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 V 25. 5. 2023 v 9:24, Kristian.nov napsal: Dalo to práci je dát do kupy, mají toho asi hodně zasebou... Ale i tak z nich mám radost. Jak se říká na lítačku skvělý Casio ca 901 Stopky, duální čas, budík s deseti nastavení výšky tónu, hra a samozřejmě kalkulačka. Skvěle vybavenej model... Pamatuji si, že až do poloviny 90. let jsem o kovové verzi neměl ponětí. Z katalogu Quelle jsem znal jen CA-90 a když jsem narazil na CA-901 v černé verzi na blešáku v Mnichově, tak jsem na ně koukal a samozřejmě hned bral. Mám je dodneška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 A tyhle jsou navíc v modré barvě. Škoda, že jsou tak dojebaný, nový musely bejt nádherný. Ještě existují CA 851 se stříbrnou klávesnicí... Za mě, z těchhle raných verzí kalkulaček, jsou asi nejpovedenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Zde jsou moje CA-901, ty první jsou ty z Mnichova, pak jsou tam i ty CA-851 a jedny CL-301. Všechny CA-901 jsou černé a modré myslím nemám ani mezi vraky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 (upraveno) Tak jsou doma: Nové jsou ty s baterkou: Upraveno 1. června 2023 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 V 29. 5. 2023 v 18:59, casiotron napsal: Zde jsou moje CA-901, ty první jsou ty z Mnichova, pak jsou tam i ty CA-851 a jedny CL-301. Všechny CA-901 jsou černé a modré myslím nemám ani mezi vraky. A k tomu ještě CA-951. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Ty CA-951 mám nové přímo z obchodu. Sehnal jsem je v roce 2002 v jednom zapadlém hodinářství ve Weidenu. Po několika letech se mi ale udělal bleeding na displeji. A to jsem je nepoužíval a lebedily si ve sbírce. Foto ještě bez bleedingu krátce poté, co jsem je koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 No paráda. A na kolik v tom roce 2002 vyšly? S tím bleedingem má asi tento model problém. Nevím, čím to je. Ale mám spoustu Casií z tohoto období a na žádných není. Jen na tomto v podstatě nejvyšším modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 Stály pouhých 40 eur.... Dneska by stály tak desetkrát víc. Měl tam ještě několik kousků LCD Citizen z počátku 80. let a já je vůl tehdy nevzal. Mám pocit, že byly za obdobné ceny. To, že se bleeding dělá u modulů 134 a 166 je podle mě tím, že ty displeje jsou extrémně tenké. Ale proč se dělá u jiných vzácných Casio, kde je displej normálně tlustý, to už mě nenapadá. Je to rok 1981 a 1982 a ty ostatní také, tak je to možná tím. Moduly 103, 104, 118. Je schopné se to udělat asi na jakémkoli LCD displeji, ale v té době prostě nějak víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se