casiotron Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Jedny z těch TOP vzácných Casio! Taky je mám už pár týdnů, ale ještě jsem se nedostal k tomu, vyzkoušet je. (Foto původního majitele.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Krasny,to ja to nikdy nevydrzim.Postak jeste ani neodjede a uz je v nich baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Jojo todle je super model a nekde tu uz i v minulosti zaznelo, ze maj takovy seiko nadech. A nerikam tedy ze vse ozivuju hned ale zrovna u tohodle bych par tydnu otalet nevydrzel. Cimz mi vlastne dochazi, ze u tech mych, jenz uz prisly funkcni , jsem nezkontroloval stav uvnitr. A zde jsem jeste nedaval tyto AQ-10 [300] -v patricnem se uz objevily... Nejak k nim nemuzu najit vic info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 15 hodinami, akai napsal: Jojo todle je super model a nekde tu uz i v minulosti zaznelo, ze maj takovy seiko nadech. A nerikam tedy ze vse ozivuju hned ale zrovna u tohodle bych par tydnu otalet nevydrzel. Cimz mi vlastne dochazi, ze u tech mych, jenz uz prisly funkcni , jsem nezkontroloval stav uvnitr. A zde jsem jeste nedaval tyto AQ-10 [300] -v patricnem se uz objevily... Nejak k nim nemuzu najit vic info. Tak toto je paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Omega 186.0004 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Ty krááááso, nejvzácnější a nejdražší Omega a jedny z nejdražších digitálek vůbec. Klobouk dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Pecka Digitální svatej grál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Paráááda!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Pánové díky, jak budu mít trochu času navíc, tak udělám nějakou mini recenzičku 186.0004.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Tak to je parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Právě vyzvednuto! Pro mě Svatý grál digi Casio! Není to zrovna top stav, ale až je vypucuju, nově obuju, budou skvělý na nošení... Mám sakra radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Dneska pošťák (a nemusel ani zvonit dvakrát) donesl toto. Sice kousek, kterým jsem opustil (a není to poprvé) klidné a jasně ohraničené vody herních hodinek, ale zde alespoň neriskuji nový směr nákupní horečky. Protože pokud vím, tak jiné podobně bizarní hodinky se asi nedělaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února To je zajimavej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Todle je vic nez jen zajimavej kousek -tohle by zaslouzilo rozepsat vice tak treba aspon a zde... Velka gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Parádička!!! Ty bych taky nutně potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února On už je tady kdysi zmiňoval Hantronix. FAKt libůstka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Jo jo. Už jsme je tu probírali. Je to fakt zajímavost a taky bych je bral. Kde si je sehnal? A na kolik Tě vyšly? Už dlouho jsem je nikde neviděl. Jsou ve slušným stavu. Fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Před hodinou, Hantronix napsal: Jo jo. Už jsme je tu probírali. Je to fakt zajímavost a taky bych je bral. Kde si je sehnal? A na kolik Tě vyšly? Už dlouho jsem je nikde neviděl. Jsou ve slušným stavu. Fakt paráda. Kupoval jsem je s optickou vadou (první foto), ale doufal jsem, že je to jen řešitelná kosmetika. Naštěstí se to potvrdilo. Zdroj byl v úniku z vybité baterie, ale naštěstí ne na tištěné spoje, ale pouze na reflexní vrstvu pod displayem. Nějakou záhadou ale dorazily s již o dost menší skvrnou (netuším proč, pochybuji, že by to prodejce čistil). Reflexní vrstva byla místy "prožraná", a to vlastně dělalo zbytek skvrny (viz foto v mém příspěvku). Takže jsem vyměnil za jinou a jsou již ok (tady fotku zatím nemam). Dal jsem za ně 125 USD na US eBay, plus režie kolem. 10 babek to sice není, ale i tak jsem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Před hodinou, elde999 napsal: Kupoval jsem je s optickou vadou (první foto), ale doufal jsem, že je to jen řešitelná kosmetika. Naštěstí se to potvrdilo. Zdroj byl v úniku z vybité baterie, ale naštěstí ne na tištěné spoje, ale pouze na reflexní vrstvu pod displayem. Nějakou záhadou ale dorazily s již o dost menší skvrnou (netuším proč, pochybuji, že by to prodejce čistil). Reflexní vrstva byla místy "prožraná", a to vlastně dělalo zbytek skvrny (viz foto v mém příspěvku). Takže jsem vyměnil za jinou a jsou již ok (tady fotku zatím nemam). Dal jsem za ně 125 USD na US eBay, plus režie kolem. 10 babek to sice není, ale i tak jsem spokojený Moc hezký kousek a to nejsem fanda digitálek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se