siwi Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Ne:-) Ale vypadají dobře a čitelně, což u inverzních displejů není samozřejmostí.
Martin J. Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Mám taky jeden nový digi přírustek. Kupoval jsem něco na eBayi, zahlédl jsem tam tuhle šílenost a chhtěl jsem zkustit jak to měří tep. Hodinky tvarem hrozný, ale opravdu to měří. Za stovku, no nekup to:-)
ggrand Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Martin J.: můžeš hodinky vyfotit ze spod? Zajímá mě, kde mají senzor a jak to funguje. A podsvětlení? Díky.
Dantechno Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Jo taky by se mi to libilo jestli to fakt funguje - kdyztak posli odkaz na prodejce...
Martin J. Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 No, to jste mě teda překvapili s tím zájmem, ale asi jsme na tom stejně s chutí to prostě vyzkoušet. Hodinky nemají senzor dole na těle, ale mají ho na boku - to červené okénko. V menu vyberete PULSE, stisknete dlouze tlačítko SET a přitisknete prst na senzor. Chce to trošku cvik, polohu prstu si člověk asi musí nacvičit, vždycky se to nepovede. Jakmile se chytne, rozbliká se to srdíčko na displeji a asi 10s měří a pak zobrazí hodnotu. Představuji si to asi tak, že je uvnitř nějaká infra LEDka, která prostě trošku "prosvítí" žilky v prstu a nějaká fotobuňka změří změnu intenzity světla. To přitisknutí prstu je kritická operace, jakmile ho přiložíte blbě, neměří, chce to opravdu cvik. Závěr je jediný - funguje to, ale žádný rokenrol to není Hodinky mají alarm, stopky a ještě asi nějaké měření při cvičení, nebo tak něco - nezkoušel jsem. Při nastavování chtějí znát datum narození, váhu a pohlaví. Nejspíš to bude počítat kalorie. To Ggrand : Podsvětlení jednoduše žádnéTo Dantechno : Pravá a nefalšovaná Čína, cena 5.89USD, doprava zdarma. Link zde.
Dantechno Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Tak jsem to objednal .. za ty prachy
Martin J. Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 To Dantechno : No jasně, dyť vo vo vo tom to je. Levněji by to neměli ani naši šikmoocí přátelé na tržnici. Vyzkoušíš a dáš dětem na hraní
Frostie Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 V 27. 1. 2013 v 9:58, Martin J. napsal: To Dantechno : No jasně, dyť vo vo vo tom to je. Levněji by to neměli ani naši šikmoocí přátelé na tržnici. Vyzkoušíš a dáš dětem na hraní tak jsem se také přidal k čekatelům na kvalitní produkt z fabriky světa v čínském Shenzhenu. Jen se zeptám, jaká byla čekací doba mezi platbou a radostí z rozbaleného balíčku? Na ebay jsem se o tomto zrovna moc nedozvěděl...
Martin J. Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Ten frajer v Číně se asi podiví jak si češi najednou chtějí měřit puls To Frostie : Dokonce jsem ještě našel obálku ve které to přišlo - objednáno 28.12.2012 a 11.1.2013 jsem to vyzvedával na poště v Brně. Docela dobrý, ne?
Frostie Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 V 27. 1. 2013 v 12:57, Martin J. napsal: Ten frajer v Číně se asi podiví jak si češi najednou chtějí měřit puls To Frostie : Dokonce jsem ještě našel obálku ve které to přišlo - objednáno 28.12.2012 a 11.1.2013 jsem to vyzvedával na poště v Brně. Docela dobrý, ne? 1. dobře mu tak, nemá to dávat na ebay... :-)2. díky za info, to není úplně nejhorší
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 V 25. 1. 2013 v 7:06, Frostie napsal: Zdar hoši, již delší dobu jsem nad těmi hodinkami uvažoval, že si je pořídím. Nakonec jsem dnes na ebay potvrdil objednávku, nikde jinde se mi je nepodařilo za rozumnou cenu najít. Na amazonu jsou, ovšem cena vč. poštovného 56 ? s mi nezdála vůbec přijatelná. A které že hodinky to tedy jsou? Jsou to vysněné a cenově dostupné digitálky s kalkulačkou CA-53W, které jsem již jednou v minulosti měl, a to na střední škole, zakoupené za peníze z první brigády v chomutovském Tuzexu za 119 TK, myslím. Pak se záhadně ztratily v šatně při tělocviku... Zakoupeny byly od seriózního prodejce Lucky123shop z Hongkongu /uživatelské hodnocení 99%/ za mrzkých 19,95 USD vč. shippingu. Až dorazí, postnu sem foto na ruce, zatím zde bude foto ze zdroje www.ebay.com, viz níže. Díky za pozornost Já ty CA-53W už nějaký ten měsíc vlastním, za tu cenu je to něco neuvěřitelně pěknýho - na kvalitu si nemůžu vůbec stěžovat, to některé podstatně dražší Casia už mě zklamaly, ale tyhle nikdy. Pásek vypadá sice hodně chatrně, ale zase je opravdu pohodlný, vyměnit ho za jiný taky nebude problém, až odejde..pouzdro je z klasického tvrdého plastu, na klávesnici se krásně počítá, má to i stopky a duální čas a jsou water resistant. Akorát světýlko chybí, ale na to já jsem už zvyklý i z jiných hodinek, tak mi to ani nevadí. Jsou to hodinky pro skromné lidi, kteří se nebudou stydět je nosit (dnes je standard toho, jak mají vypadat hodinky, přece jen úplně jinde - kdo se tím nechá ovlivnit, asi by si je nikam nevzal) - a to se mi na nich líbí. Přitom to ale není žádný šmejd- prostě za málo peněz hodně zajímavé muziky.
pebe Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 V 27. 1. 2013 v 7:32, Martin J. napsal: No, to jste mě teda překvapili s tím zájmem, ale asi jsme na tom stejně s chutí to prostě vyzkoušet. Hodinky nemají senzor dole na těle, ale mají ho na boku - to červené okénko. V menu vyberete PULSE, stisknete dlouze tlačítko SET a přitisknete prst na senzor. Chce to trošku cvik, polohu prstu si člověk asi musí nacvičit, vždycky se to nepovede. Jakmile se chytne, rozbliká se to srdíčko na displeji a asi 10s měří a pak zobrazí hodnotu. Představuji si to asi tak, že je uvnitř nějaká infra LEDka, která prostě trošku "prosvítí" žilky v prstu a nějaká fotobuňka změří změnu intenzity světla. To přitisknutí prstu je kritická operace, jakmile ho přiložíte blbě, neměří, chce to opravdu cvik. Závěr je jediný - funguje to, ale žádný rokenrol to není Hodinky mají alarm, stopky a ještě asi nějaké měření při cvičení, nebo tak něco - nezkoušel jsem. Při nastavování chtějí znát datum narození, váhu a pohlaví. Nejspíš to bude počítat kalorie. To Ggrand : Podsvětlení jednoduše žádnéTo Dantechno : Pravá a nefalšovaná Čína, cena 5.89USD, doprava zdarma. Link zde. něco takového umí i telefon s Androidemprosvítí to prst pomocí diody u foťáku
Frostie Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 V 27. 1. 2013 v 21:14, Chilliluk napsal: Já ty CA-53W už nějaký ten měsíc vlastním, za tu cenu je to něco neuvěřitelně pěknýho - na kvalitu si nemůžu vůbec stěžovat, to některé podstatně dražší Casia už mě zklamaly, ale tyhle nikdy. Pásek vypadá sice hodně chatrně, ale zase je opravdu pohodlný, vyměnit ho za jiný taky nebude problém, až odejde..pouzdro je z klasického tvrdého plastu, na klávesnici se krásně počítá, má to i stopky a duální čas a jsou water resistant. Akorát světýlko chybí, ale na to já jsem už zvyklý i z jiných hodinek, tak mi to ani nevadí. Jsou to hodinky pro skromné lidi, kteří se nebudou stydět je nosit (dnes je standard toho, jak mají vypadat hodinky, přece jen úplně jinde - kdo se tím nechá ovlivnit, asi by si je nikam nevzal) - a to se mi na nich líbí. Přitom to ale není žádný šmejd- prostě za málo peněz hodně zajímavé muziky. no mně se právě taky moc líbí a navíc ve mně hezky evokujou retro vzpomínky. Jak je to s přesností a výdrží baterky, cca?
Martin J. Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 No to sice jo, ale pak musíš vždycky před normálním focením trošku vyleštit ten mini objektivek, protože bude hezky domatlanej V 27. 1. 2013 v 21:47, pebe napsal: něco takového umí i telefon s Androidem prosvítí to prst pomocí diody u foťáku
siwi Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 V 27. 1. 2013 v 22:18, Frostie napsal: no mně se právě taky moc líbí a navíc ve mně hezky evokujou retro vzpomínky. Jak je to s přesností a výdrží baterky, cca? Ta přesnost by mě taky zajímala. Když jsem v mládí nosil Casia, vždycky mě překvapilo, že jsou velice spolehlivé, ale poměrně nepřesné. Všechny moje dělaly kolem +30 s. za měsíc.
Frostie Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 V 28. 1. 2013 v 8:07, siwi napsal: Ta přesnost by mě taky zajímala. Když jsem v mládí nosil Casia, vždycky mě překvapilo, že jsou velice spolehlivé, ale poměrně nepřesné. Všechny moje dělaly kolem +30 s. za měsíc. tak uvidíme, co nám Chilliluk napíše ...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 (upraveno) Frostie: Naposledy jsem je seřizoval při změně času, pak už určitě ne - což bylo 28.října. Dneska jsou to přesně 3 měsíce a jdou o 21 vteřin napřed. Je to teda přesně 7 vteřin měsíčně do plusu. Není to žádný skvělý výsledek, ale na Casio je to standard a mně to stačí. Co se týká výdrže baterky - pokud to člověk nepřehání s alarmem, nemá ji vlastně co plýtvat, když nemají světýlko. Já je nemám dost dlouho, abych to věděl z vlastní zkušenosti, ale podle mě 5 a více let by neměl být problém. Dám sem link na recenze z Amazonu - hned v té první vlevo se čtyřmi hvězdičkami někdo píše, že mu baterie vydržela 10 let, já bych tomu klidně věřil. http://www.amazon.com/Casio-CA53W-Databank-Calculator-Watch/product-reviews/B000GB1R7S/ref=sr_1_1_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1 Upraveno 28. ledna 2013 uživatelem Chilliluk
Frostie Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 V 28. 1. 2013 v 15:32, Chilliluk napsal: Frostie: Naposledy jsem je seřizoval při změně času, pak už určitě ne - což bylo 28.října. Dneska jsou to přesně 3 měsíce a jdou o 21 vteřin napřed. Je to teda přesně 7 vteřin měsíčně do plusu. Není to žádný skvělý výsledek, ale na Casio je to standard a mně to stačí. Co se týká výdrže baterky - pokud to člověk nepřehání s alarmem, nemá ji vlastně co plýtvat, když nemají světýlko. Já je nemám dost dlouho, abych to věděl z vlastní zkušenosti, ale podle mě 5 a více let by neměl být problém. Dám sem link na recenze z Amazonu - hned v té první vlevo se čtyřmi hvězdičkami někdo píše, že mu baterie vydržela 10 let, já bych tomu klidně věřil. http://www.amazon.co...howViewpoints=1 Tak hlavně, že do plusu. Nesnáším hodinky, které se zpožďují, většinou za tím vidím problém se strojkem nebo s baterkou. 7 sec/měsíc plus je myslím dost slušných, jde to i lépe /i u Casia/, ale tragické to určitě není. A za 20 USD je to myslím báječné... Jinak samo Casio v návodu k modulu 3208, kterým jsou naše oblíbené CA-53W osazeny, uvádí životnost lithiové baterie CR2016 v intervalu 5 let při 20 sec alarmu a 1 hodině použití kialkulačky denně, tak se necháme překvapit. Návod viz níže, zdroj www.casio.de: Casio modul 3208 CA53W.pdfNačítání informací
siwi Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 (upraveno) V 28. 1. 2013 v 15:32, Chilliluk napsal: Frostie: Naposledy jsem je seřizoval při změně času, pak už určitě ne - což bylo 28.října. Dneska jsou to přesně 3 měsíce a jdou o 21 vteřin napřed. Je to teda přesně 7 vteřin měsíčně do plusu. Není to žádný skvělý výsledek, ale na Casio je to standard a mně to stačí. Co se týká výdrže baterky - pokud to člověk nepřehání s alarmem, nemá ji vlastně co plýtvat, když nemají světýlko. Já je nemám dost dlouho, abych to věděl z vlastní zkušenosti, ale podle mě 5 a více let by neměl být problém. Dám sem link na recenze z Amazonu - hned v té první vlevo se čtyřmi hvězdičkami někdo píše, že mu baterie vydržela 10 let, já bych tomu klidně věřil. http://www.amazon.co...howViewpoints=1 Tak pokud jde o tu přesnost, ta je úplně v pohodě. 7 vteřin za měsíc je tak akorát, aby se hodinky mohly seřídit jenom při změně času. A výdrž baterky mezi 5-10 lety taky není nic výjimečného. Kolikrát baterka přežije celé hodinky Upraveno 28. ledna 2013 uživatelem siwi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se