ggrand Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Klasická žárovička, to je ještě stará škola. No, tak to potom nemá chybu. Ohledně kulatých géček - vždyť je přece fajn, že nemáme všichni stejný vkus.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 Mě se to líbí třeba proto, že kulaté hodinky vycházejí z kulatého ručičkového ciferníku, kdežto digi vychází z obdelnikového displeje, tak k nim hranatost prostě patří. Největší prasárna jsou ty géčka(ani neznám označení), co mají klaský look displeje ala 5600, ale je to celé nacpané do kulatého pouzdra s obdelnikovým výřezem na displej, ble.EDIT: Třeba DW5400 Souhlas, k digitálkám určitě patří spíš hranatost než kulatost....na druhou stranu - hranaté ručičkové hodinky mi vůbec nevadí, takže jsem asi prostě spíš na hranaté Tak to jsi mě n ... epotěšil. DW 5700 jsou moje nejvíce oblíbené géčka (4x). Kromě jedný vyjímky (kterou nemám a zatím nesháním) jsou vždy v kovu. U géček je už takovou tradicí, že mívají model od modelu vždy něco dobré a něco špatné - žádný model není dokonalý. Je spoustu modelů a já ještě nenarazil na žádný, který by mi vyhovoval na 100 procent - což je samozřejmě záměr Casia, aby to tak bylo - člověk pak většinou nemá doma jen jedny
David_B Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Můj nový přírůstek do G-Shock rodiny: GD-100CS Ta zelená je vážně skvělá Mám k nim pouze dvě výhrady:-pípání je méně hlasité než např. u DW-5600 nebo GX-56-podsvícení je přímo vražedné, to vlastně není podsvícení, to je übersvícení V noci, s rozespalýma očima, mi ten záblesk způsobil nejen to, že jsem nepřečetl kolik je hodin, ale i silné mžitky aspoň na dalších 5 minut Ale jinak jsou super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Aeros Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 (upraveno) dnes som si urobil radost tymyto Gečkami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. srpna 2012 uživatelem Aeros
kejklik Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Za pár dní letíme k vodě do tepla, tak jeden kousek, kde čas uvidím i bez brýlí a případné poničení mně nebude deptat: Casio SGW-100-1VEF z Amazonu GB za pěkných 41.96 GBP. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Dnes mi dorazily tyhle digi Casio DBP 25 modul 1164 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Dnes mi dorazily tyhle digi Casio DBP 25 modul 1164 No vida, nádherná klasika
t2 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 No vida, nádherná klasika Ani moc ne, tohle je klasika. Ty moje jsou trochu exotika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Ani moc ne, tohle je klasika. Ty moje jsou trochu exotika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale jo, je. Mluvil jsem o tvaru. Těm současným kulatým géčkům jsem nikdy nepřišel na chuť, přesto, že to můžou bý jinak dobré hodinky.
pfkvn Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 Ani moc ne, tohle je klasika. Ty moje jsou trochu exotika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. můžu se zeptat, co je to "prayer data bank" a "salat alarm"? Google našel akorát "prayer compass"... takže předpokládám, že to bude mít co do činění s muslimy...
t2 Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 Ano jde o verzi určenou pro vývoz do muslimských zemí. V náboženských záležitostech muslimů mám velké mezery, vím jen že prayer compas ukazuje směrem kam se má muslim modlit a salat alarm mu řekne asi kdy. Jinak mají hodinky jen obyč databanku na 25 záznamů druhý mód zatím nevím k čemu je ( ukazuje časy a nějaké zkratky ) a pak už jen obyčejný budík a to je všechno.
mindy Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 taka klasika ale radost robia velku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Henatko Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 Tak do rodiny G-Shock mi včera přišlo DW-5600-EKlasika která opravdu potěšila , nemohl jsem si odpustit fotku malinko upravit . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Tak mi přišly Casio EFD-1000D. Jak bych začal - musím se jich zastat, není to zase taková hrůza, jak by to pro některé z vás mohlo vypadat na první pohled:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co se mi líbí: Kov, kov a zase jenom kov..nikde nebijí do očí kusy plastu, jak to u Casia bývý zvykem i u hodinek, které se vydávají za kovové, zvláště u digitálek Tah je dostatečně robusní a vyrobený z plných dílů, má kvalitní sponu Pouzdro je docela pěkné, sklíčko je do něj alespoň ze dvou stran zapuštěné, takže mě hned na první pohled nenapadá otázka, kde a kdy ho asi nakřápnu Modul má odpočítávací stopky do 24 hodin a stopky do 60 minut, přičemž je na displaji vidět stále i aktuální čas Co by mohlo být lepší: klasický neinverzní displaj by byl pro mne určitě lepší rozvržení displaje - hlavně mi jde vpravo dole o ty dva obloučky s indikátory - působí to rušivě a mohlo by to být řešeno nějak klasicky, lépe Celkově ale musím říct, že to nejsou špatné hodinky, rozhodně ne pro někoho, kdo chce čistě digitálky z kovu, které si může vzít i někam do společnosti - možná že z tohoto důvodu je ten inverzní displaj i lepší. Osvětlení: klasický illuminátor, který je ale docela slabý - ve dne ho ani neuvidíte, ale na druhou stranu v noci přečtete čas bez problémů a nemusíte se např. v kině bát, že vypálíte oči kolegovi, co sedí vedle vás:)Protože mám obvod zápěstí přes 20cm, tak jsem se nejvíc bál toho, že pásek ani nezapnu a hodinky půjdou hned zase zpátky odkud přišly, ale to se naštěstí nestalo a hodinky mi na největší možnou délku sedly pěkně, takže jsem spokojený
YYBob Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 No tak to je kousek! Design přesně stylu "love it or hate it". Za mě jednoznačně palec nahoru - MOC se mi líbí. Gratulace :-)
kilosunky Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Tak ja uz mam objednane moje prve G-ecka..Ked pridu hodim samozrejme zive foto - uz sa velmo tesim..
t2 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Tak mi včera přišly tyhle pěkný anadigi: AW 40 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blam Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Tak dneska mi dorazily nová Géčka. Myslím, že tyto jen tak nepustím. Měl jsem strach z menší velikosti, ale první dojmy jsou dobré. Foto na ruce 19 cm. Co myslíte vy? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Tak dneska mi dorazily nová Géčka. Myslím, že tyto jen tak nepustím. Měl jsem strach z menší velikosti, ale první dojmy jsou dobré. Foto na ruce 19 cm. Co myslíte vy? Vypadaj na tvou ruku přesně akorát, neboj . Jsem zvědav, jak dlouho se u tebe ohřejou.
blam Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Vypadaj na tvou ruku přesně akorát, neboj . Jsem zvědav, jak dlouho se u tebe ohřejou. No doufam, ze tyto vydrzi uz naporad. :-D Zatim jsem nadsen. Je to takova mensi zaplata za nevydareny nakup Marinemasteru. ;(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se