t2 Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 (upraveno) je škoda aby ležely ladem, i ta práce by jim slušela... :-). První škrábanec je vždycky nejhorší, ale zase až příjde, budou konečně ,, tvoje " :-). digitálkám patina sluší. a na tomhle pouzdru jí vyrobíš dřív než řekneš "borůvkovej koláč". tím jsem tě chtěl přesvědčit abyses nebál a nosil je. budou pak víc "tvoje" jak píše Vencalekl Upraveno 13. května 2013 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 digitálkám patina sluší. a na tomhle pouzdru jí vyrobíš dřív než řekneš "borůvkovej koláč". tím jsem tě chtěl přesvědčit abyses nebál a nosil je. budou pak víc "tvoje" jak píše Vencaleklsnažil jsem se karla přesvědčit o tomtéž, uvidíme, jak to zvládne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Tak mám zase jedny - sice nejsou nové, ale jsou v pěkném stavu - Casio DBC-610 ještě stará verze s klasickou žárovičkou a made in Japan - dlouho jsem je sháněl hlavně kvůli tomu modulu se žárovičkou - ta prostě patří ještě do starých dobrých časů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 no, zase jsi se mne nahlodal, já jsem se k nim ještě nerozhoupal. Máš je krásný, hezky si je užij! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 (upraveno) Tak mám zase jedny - sice nejsou nové, ale jsou v pěkném stavu - Casio DBC-610 ještě stará verze s klasickou žárovičkou a made in Japan - dlouho jsem je sháněl hlavně kvůli tomu modulu se žárovičkou - ta prostě patří ještě do starých dobrých časů Taky se ke mě jedny zatoulaly, ale bohužel už modul s diodou a bez "chrome plated resin" ale s "metalic finish" Upraveno 17. května 2013 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Ty vlevo jsou chrome plated resin a vpravo metalic finish, jestli to chápu správně? Ten chrome plated resin vypadá podle mne víc kovově...nevíš, která z těch povrchových úprav víc vydrží? Ty moje 610 vypadají spíš jako metalic finish, možná je pouzdro už měněné, ale modul a back původní z té starší verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Určitě víc vydrží chrome plated resin, je to sice plast ale pokovenej. Metalic finish je jen nabarvený plast. A na nových modelech Casií to na mě působí příšerně laciným dojem jako u nejšitovějších čínskej hodinek. Teď mám pár dnů model B 640W a tam to je vidět na první pohled. Standardně dobrej modul, ale příšerný pouzdro. Na rozích je už barva pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 (upraveno) Nejsou zas až tak nové mám je rok, ale klidně se pochlubím , mám je rád jsou hezky přehledné a multiband 5 se hodí.. wv-200e-1a Upraveno 19. května 2013 uživatelem rumsturm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 (upraveno) rumsturm: hezké hodinky, gratulace... ..já mám taky jedny s multiband 5 - Jsou to Casia WV-59. Jsou to jedny z těch, které jsem už delší dobu chtěl, ale pořád jsem si hledal důvody je nekoupit (jako že multiband 5 už není IN, když už máme multiband 6...a taky stopky a timer jen do 60 minut), ale nakonec jsem zase neodolal a nelituju - ono totiž do Číny se asi v životě nepodívám a stopky s timerem už stejně moc nepoužívám...ale chtěl jsem hodinky s rádiem (jedny se doma hodí) a současně bez soláru, abych vyzkoušel, jak moc to bude drancovat obyč. baterku..a taky jsem chtěl hodinky s rádiem, které se hodí spíš do města než do přírody či na sport (takže ne géčka atp.) ..a tyhle to všechno splňují.. ...jsou taky docela velké a nevypadají na dnešní dobu moc malé dokonce ani na mé pazouře, která snese většinou jen větší géčka nebo digi s kalkulačkou, které bývají díky klávesnici větší...a pásek je dostatečně dlouhý, to je překvapení... ...a další milé mile překvapení je, že čas je zobrazený v každém režimu včetně sek..d, což pavažuji za dobře splněné poslání hodinek s rádiem.. Tyhle hodinky, což jsem netušil, umí zobrazit datum v našem formátu - tedy DD-MM, což, přiznejme si, neumí asi 99,9 procent Casií....a taky, i když pouzdro je v jádru plast, tak aspoň mají takový docela hezký kovový "bezel" kolem, což tu hrůzu zmírňuje a nevypadají tak levně - prostě jsou to nakonec na dnešní poměry povedené digi a docela si rozumíme Ještě foto: EDIT: Ještě jsem zapomněl na osvětlení - já čekal LEDku a on je to klasický illuminator, další milé překvapení :-) Upraveno 22. května 2013 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 velmi slušný rádiem řízený standardní stroj. Předpokládám, že už je máš déle a asi zatím na první baterku. Co nám k tomu udává Casio? 3 roky, 5 let nebo nějaký jiný údaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Mám je v kulatý verzi WV 58 a podle katalogu by měla batt vydržet 2 roky. Ovšem podle mě hodně záleží na tom jak chytají signál, respektive jak moc jim to dá práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 velmi slušný rádiem řízený standardní stroj. Předpokládám, že už je máš déle a asi zatím na první baterku. Co nám k tomu udává Casio? 3 roky, 5 let nebo nějaký jiný údaj? Mám je asi 3 měsíce, ale chtěl jsem o nich napsat teprve až budu mít nějakou zkušenost. O baterii toho zatím nemůžu moc soudit - no ale když přišly, příjem signálu už byl zapnutý, takže kdo ví, jak dlouho se kde pokoušely každou noc přijmout signál - i kdyby baterie klekla brzy, o ničem by to nevypovídalo - to až s novou baterií to bude objektivní. Ze začátku jsem je nosil jen občas, ale poslední dobou čím dál víc - začínám oceňovat jejich hranaté tvary, příjemné nošení a ten luxus, kdy na displaji vidím v jedné ničím nepřerušené linii dnes např. 23-5 2013 a pod tím velký přesný čas - ten datum v plném a našem formátu ocením kdykoli, kdy se na hodinky podívám. Taková zdánlivá maličkost, ale jak se hodí. Fakt, že mám rádiem řízené hodinky, které mě současně netraumatizují pocitem, že by měly být co nejvíce na světle, je pro mne taky velké plus. Vodotěsnost 50M mi stačí na to, abych se s nimi nebál vody snad za jakékoli situace, do které se se mnou můžou dostat.. Jediná věc - sklíčko by nemuselo být to první, co chytne jakýkoli náraz - ale na druhou stranu zase s tím sklíčkem navrchu vypadají dobře - zajímalo by mě, jestli je jen plastové, nebo je to něco lepšího - zatím jsem po tom nepátral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 par rokov som po nich pokukoval moja nova akviziciasnad mi chvilu vydrzi (. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Vypadají dobře, tyhle Suunto se mi taky líbí - ale napadá mě - nevadí tam ty velký čudlíky? Myslím, že by mne asi "píchaly" do ruky, kdybych potřeboval něco manuálně dělat - stává se mi to třeba u géček GX-56, které jsou velké a při zvednutí ruky nahoru v zápěstí začínají vadit. U těchto Suunto by řešením určitě bylo nosit je na pravé ruce, pak by nic nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 presne z toho som mal obavy aj ja, ale vobec nezavadzaju. dynko je dost vysoke a na okrajoch skosene, spodna hrana puzdra zacina 2-3mm nad zapastim a cudliky su osadene este o nieco vyssie.na ruke su pohodlne. klasicka korunka mi vadi ovela viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 V pátek zvonil pošťák, nové DW-290.Chvíli jsem zvažoval, do kterého vlákna je dát, ale přece jen to magické písmeno G jim chybí, ale jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 V pátek zvonil pošťák, nové DW-290.Chvíli jsem zvažoval, do kterého vlákna je dát, ale přece jen to magické písmeno G jim chybí, ale jsou perfektní.jsou skvělý. zatím jsem nepřišel na lepší alternativu, ani mezi géčkama ani jinde. nosim je furt s sebou, když ne na ruce, tak někde v kapse..v jednoduchosti ovládání, dokonalém stisku tlačítek, přehlednosti a celkovém pocitu kvality snad nemaj v téhle ceně konkurenci. za chvíli se ti setřou ty zelený nápisy a budou vypadat ještě líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Pánové,co říkáte na tyhle?http://aukro.cz/tag-heuer-mikrotimer-i3273856292.htmlMá je tu někdo? Uvítal bych nějaké informace od uživatele.Docela bych je bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Tak mě osobně se nelíbí. Jde ale jen o můj subjektivní pohled na design. Tag Heuer je ale dostatečná záruka, že snad půjde o solidní stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 (upraveno) jsou skvělý. zatím jsem nepřišel na lepší alternativu, ani mezi géčkama ani jinde. nosim je furt s sebou, když ne na ruce, tak někde v kapse..v jednoduchosti ovládání, dokonalém stisku tlačítek, přehlednosti a celkovém pocitu kvality snad nemaj v téhle ceně konkurenci. za chvíli se ti setřou ty zelený nápisy a budou vypadat ještě líp Tlačítka jsou opravdu perfektní, přehledné za 1*, od čtvrtka přesné na vteřinku, nikde na pouzdru se nemá kde zachycovat žádný nepořádek. Fakt super stroje za ty peníze. Upraveno 27. května 2013 uživatelem zibarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se