Timex Ironman Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 No vskutku originální ovládání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 Ačkoli do této sekce moc nechodím, dnes mi dorazily moje první (v plnoletosti) digitálky. A zatím vypadají a plní vše, co bych od nich čekal. :-) Casio Pathfinder 1500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Vcera mi prisiel balicek, taka mala skatulka... ale nebola v nej Bambulka, ale cierny ujo Gulfman Len som zblbnuty z nastavenia lunarnej fazy a max vysky prilivu (foto nieju moje, nemam cim fotit) recenzia: http://50-gs.blogspot.com/2008/08/30-saili...th-gulfman.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Len som zblbnuty z nastavenia lunarnej fazy a max vysky prilivu Poslal jsem SZ jak nastavit "Lunitidal interval". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Vcera mi prisiel balicek, taka mala skatulka... ale nebola v nej Bambulka, ale cierny ujo Gulfman Konečně pořádné digi ve správné velikosti! Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 ...tak včera mi,díky pomoci Afrikaba(tímto mu mnohokrát děkuji),došly velmi,velmi zachovalé Lorusy ANA/DIGI..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timex Ironman Odesláno 12. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2008 (upraveno) Oops, úplně jsem si zamiloval řadu Timex Ironman 50-lap Sleek , jsou moc pěkné Upraveno 12. září 2008 uživatelem Timex Ironman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 (upraveno) Tak tohle jsou moje nový poklady. Solárky a "paňáca" jsou nos a RECky jsou z bazaru v praze. Pak mám ještě super úlovek, ale na ten se mrkněte do vlákna o digi ze 70. a 80. let Upraveno 8. října 2008 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAR0 Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 (upraveno) Tak tohle jsou moje nový poklady. Solárky a "paňáca" jsou nos a RECky jsou z bazaru v praze. Pak mám ještě super úlovek, ale na ten se mrkněte do vlákna o digi ze 70. a 80. let Tie solarne sa mi velmi pacia.. aky je to rok vyroby? Upraveno 13. října 2008 uživatelem JAR0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2008 Tie solarne sa mi velmi pacia.. aky je to rok vyroby? Přesně nevím ale jedná se o model AL 180 a ten se dělal přibližně v rozmezí 1990 až 1995. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2008 Kouknu se do prospektů, ale myslím že se vyráběly v rozmezí let 1986 - 1988, na trhu potom byly déle, objevují se v podstatě dodnes. Tie solarne sa mi velmi pacia.. aky je to rok vyroby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2008 (upraveno) Kouknu se do prospektů, ale myslím že se vyráběly v rozmezí let 1986 - 1988, na trhu potom byly déle, objevují se v podstatě dodnes. Mám je ještě v catalogu pro rok 1994. Jinak jsou z baje kde jsou volně k mání bez velkého hledání. Upraveno 14. října 2008 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2008 (upraveno) Tak jsem je zatím našel nejstarší v katalogu Quelle z roku 1988. Upraveno 14. října 2008 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 ehm...tak se pochlubím dnešními přírůstky.....se to nějak sešlo.... fota jsem si,já ostuda,vypůjčil od původních majitelů(casiotron a VS) VS toho poslal více,oživím a nafotím....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Ty M B O jsou pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Ty M B O jsou pěkný. Díky....mně udělalo radost vše,co mi dnes došlo..... Momentálně jsem se cítil krklej,protože jsem nezískal to,zač jsem zaplatil.....s ebayem jsem asi skončil.....takže jsem si alespoň spravil chuť. Oběma pánům moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Zdravím místní osazenstvo, Vlastně jsem v této sekci snad nikdy nebyl, neměl jsem se čím chlubit. Nyní mám, je to můj nový trenér v krabičce. Nemá na pomoc ani jedno ozubené kolečko... Koupil jsem je od místního člena, který by je prý nevyužil. Já se o to pokusím a tímto mu ještě jednou děkuji za bezproblémový obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 (upraveno) Mno....nechci tím nějak moc "zaplácávat" místo...takže se pochlubím jen tady: Dnes mi došly na aukru vydražené digitálky MeisterAnker v NOS stavu..... edit - fotku jsem si půjčil od kupce,dnes jsem již nestíhal udělat nějakou svoji. Upraveno 18. listopadu 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Mno....nechci tím nějak moc "zaplácávat" místo...takže se pochlubím jen tady: Dnes mi došly na aukru vydražené digitálky MeisterAnker v NOS stavu..... edit - fotku jsem si půjčil od kupce,dnes jsem již nestíhal udělat nějakou svoji. jsou cool - nedávno jsem byl upozorněn na nový (ještě není - snad po novém roce) model na trhu do kterého půjdu ať to stojí co to stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 ale ty vypadají moc dobře....takový trochu návrat k počátkům......vzhledově vintážní,ale našlápnuté......supr:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se