Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Díky :) mě se právě líbil ten pásek, je to origo Casio.

jj, v pohodě, jen to není tak často ke spatření, což je samozřejmě ok a ta kůže vypadá i celkem schopně, i když samozřejmě nelze za tu cenu čekat aligátora či shell cordovan, to dá rozum... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě, všude nabízejí model s ocelovým náramkem, tenhle model jsem nikde neviděl. Nevím co u tohoto typu hodinek znamená Vintage, ale předpokládám, že to je okamžik, kdy se přestanou vyrábět, tedy ne jako u běžných hodinek stáří 30 let apod. Cena hodinek je sice vyšší než u těch běžných, nicméně se nedá předpokládat, že by byl kvalitní, spíše jde o sponu a nechat udělat něco lepšího.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Každopádně děkuji za inspiraci, hned jsem jedny pořídil :)

Gratuluji, opravdu povedené hodinky (hlavně funkčně)...mám jedny takové doma a kdybych věděl, že je sháníš, prodal bych ti je..na mě jsou moc malé, ale jinak super.

Odkaz ke komentáři

Na kolo, běhání a podobné aktivity mi dnes byly doručeny jedny "klasické" - Casio DW290.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Na kolo, běhání a podobné aktivity mi dnes byly doručeny jedny "klasické" - Casio DW290.

Gratulace - jedny z nejlepších jednoduchých hodinek, co v klidu zastanou práci géček a budou fungovat i za 15 let (moje zkušenost) a nemusíš shánět rozpadlý bezel, protože žádný nemají. Možná nejlepší hodinky Casio v poměru cena-výkon.

EDIT: akorát se připrav na to, že zelené nápisy na pouzdře na nich dlouho nevydrží, jdou dolů extrémně rychle - ale na druhou stranu, bez nich vypadají ještě lépe :)

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

Gratulace - jedny z nejlepších jednoduchých hodinek, co v klidu zastanou práci géček a budou fungovat i za 15 let (moje zkušenost) a nemusíš shánět rozpadlý bezel, protože žádný nemají. Možná nejlepší hodinky Casio v poměru cena-výkon.

EDIT: akorát se připrav na to, že zelené nápisy na pouzdře na nich dlouho nevydrží, jdou dolů extrémně rychle - ale na druhou stranu, bez nich vypadají ještě lépe :)

Díky. Kvůli jejich jednoduchému a nepřeplácanému modulu jsem je hlavně koupil. U mě to budou hodinky "otloukánky", ale myslím, že snesou hodně.... No, jinak vědět, čím ty nápisy sundat, udělal bych to hned, taky by mi bez nich přišli lahodnější pro oko....

Odkaz ke komentáři

Díky. Kvůli jejich jednoduchému a nepřeplácanému modulu jsem je hlavně koupil. U mě to budou hodinky "otloukánky", ale myslím, že snesou hodně.... No, jinak vědět, čím ty nápisy sundat, udělal bych to hned, taky by mi bez nich přišli lahodnější pro oko....

Jsem nápisy na gumovém řemenu sundal normalně technickým lihem. Kdybych měl odlakovač na nehty, tak myslím, že by to šlo ještě snadněji.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Klidně zkus napřed jen obyčejnou teplou vodu a trochu víc přitlač hadrem, ty nápisy fakt vůbec nedrží.

Odkaz ke komentáři

Klidně zkus napřed jen obyčejnou teplou vodu a trochu víc přitlač hadrem, ty nápisy fakt vůbec nedrží.

Navlhčenej papírovej ubrousek v C6000 a sotva se dotknul, nápis je pryč, bez jaký-koli jiný změny. Teď jsou dokonalý.. :o)))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...