fazer Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 fazer: ne, jenom se tam pořád dokola načítají vteřiny + je to doplňkový indikátor u stopek a myslím ještě timeru. S alarmy to nic společného nemá. Vypadají dobře, trochu působí jako g-shock. Je to jen zdání nebo skutečně mají bezel na ty šroubky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Je tam patrná spára, tak si myslím, že ho fakt drží ty šroubky, ale pouzdro rozdělávat nebudu... jinak na to, že to je plastový lowend, vypadají myslím opravdu slušně, jak říkáš, dost lidí, kterým jsem je ukázal, je považovalo za géčka. Narazil jsem na ně na e-bayi a hned se mi zalíbily, původně jsem chtěl zelenou military verzi 3A, ale nakonec jsem je koupil u nás v černé verzi (zelená se k nám nedováží). Za 900,- Kč (sehnal jsem je za velkoobchodní cenu) myslím slušný kup, jsem spokojen, moc se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Je tam patrná spára, tak si myslím, že ho fakt drží ty šroubky, ale pouzdro rozdělávat nebudu... jinak na to, že to je plastový lowend, vypadají myslím opravdu slušně, jak říkáš, dost lidí, kterým jsem je ukázal, je považovalo za géčka. Narazil jsem na ně na e-bayi a hned se mi zalíbily, původně jsem chtěl zelenou military verzi 3A, ale nakonec jsem je koupil u nás v černé verzi (zelená se k nám nedováží). Za 900,- Kč (sehnal jsem je za velkoobchodní cenu) myslím slušný kup, jsem spokojen, moc se mi líbí. Udělal si dobře že jsi koupil černou verzi, je hezčí a praktičtější. Cena je super, to sis mohl koupit ještě i jinou barevnou variantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Včera jsem z dlouhý chvíle prošel celý tohle vlákno. No, nepotěšili jste mě. Už ke mě cestujou Casio DW290 z Hongkongu. Troje digitálky ale fakt neunosím, takže jedny Géčka půjdou z domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heisn Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Včera jsem koupil svoje první digitálky. Musím říct že se mi líbí pohodlnost nošení a váha oproti mechanickým. Na druhou stranu jsem zvyklý nehýbat rukou, abych viděl kolik je hodin a tady skutečně není vidět čas nikdy, odnikud a musím ruku natáčet do nesmyslných poloh. Taky stačí aby bylo jen trochu šero a už musím mačkat podsvětlení, abych vůbec zjistil, kolik je. Nějak musím říct, že mě tedy G-shocky (nebo spíš digitálky obecně) nenadchly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Včera jsem z dlouhý chvíle prošel celý tohle vlákno. No, nepotěšili jste mě. Už ke mě cestujou Casio DW290 z Hongkongu. Troje digitálky ale fakt neunosím, takže jedny Géčka půjdou z domu. Tak DW290 Ti přeju..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Správně, správně...spoustu reklamy těm DW-290, aťsi někdo koupí ty moje, co mám v prodejním vláknu heisn: asi jsi si zrovna vybral nějaký model se špatně čitelným displajem - klasický, žádnou rádoby modernou nepoznamenaný displaj, se čte výborně a žádné krkolomné cviky kvůli zjištění času se konat nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Včera jsem koupil svoje první digitálky. Musím říct že se mi líbí pohodlnost nošení a váha oproti mechanickým. Na druhou stranu jsem zvyklý nehýbat rukou, abych viděl kolik je hodin a tady skutečně není vidět čas nikdy, odnikud a musím ruku natáčet do nesmyslných poloh. Taky stačí aby bylo jen trochu šero a už musím mačkat podsvětlení, abych vůbec zjistil, kolik je. Nějak musím říct, že mě tedy G-shocky (nebo spíš digitálky obecně) nenadchly. To se ti tak podařilo jen nafotit nebo je to takto špatně čitelný doopravdy? Je to horší než inverzní displej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heisn Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 To se ti tak podařilo jen nafotit nebo je to takto špatně čitelný doopravdy? Je to horší než inverzní displej. Jen je to špatně nafocené v šeru, ale jak píše Chilliluk, pravděpodobně jsem si vybral nějaký zrcadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Ještě jednou AQ-S810, tentokrát na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 gratuluji k nádhernému objevu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 BGT300 po čase zase něco s databankou v kovu. NOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 nádhera, ty neznám ani z katalogu... Kdy se cca vyráběly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Ahoj. Dnes jsem šel kolem bazaru. Nahlédl dovnitř a nalezl toto. Už jsou moje, Hongkongské mršky. Tak tos měl šťastný den. Gratuluji k téhle klasice. A nebudu moc indiskrétní, když se zeptám, kolik si za ně v tom bazaru řekli? Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 nádhera, ty neznám ani z katalogu... Kdy se cca vyráběly?Bádal jsem ve svém archivu a jsou jen v jednom katalogu na rok 1992 vol.1 Jinak v 1991 ani 1993 nejsou. A nejsou ani v 1992 vol.2 Takže fakt jen ultra krátce, jinak existovala ještě zlatá varianta a černý plast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 No, tak to je super. Koupils dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Tak já se taky pochlubím mým novým přírůstkem v mé Casio minisbírce - Casio AQ-S810W.hmm, o těch u jsem taky uvažoval.líběj se mi bílý, že bych je pak zkusil zase barvit:https://www.google.cz/search?q=AQ-S810WC-7AV&client=firefox-a&hs=88n&rls=org.mozilla:cs:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7qDWUu24MYzH7AaF44CQCQ&ved=0CDUQsAQ&biw=1334&bih=832&dpr=0.9 ta lumi na ručkách stojí zaprd, co. jsou ve tmě aspoň chvilku čitelný..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Tak já nevím, kam to dát, ale je to pro mne vlastně dá se říct nový přírůstek, tak to dám sem. To jsem si takhle dnes odpoledne řekl, že moje EFD-1000 jsou vážně pěkná, poctivá kovová Casia, až na ten negativní displaj. A tak jsem se do toho pustil - vyndal jsem modul, strhnul jsem polarizační filtr...no a co teď...ten původní se nedal použít, byl zničený - tak jsem zapátral v šuplíku a našel starou digitální databanku, stejně už nefunkční. Obětoval jsem jí - vykuchal jsem displaj, sundal filtr (výhodou bylo, že byl hodně velký a nevadilo, že se v rohu filtr při strhávání kousek porušil)..pak jsem ho musel očistit od lepidla, to dalo nejvíc práce a zabralo hodně času. Nakonec jsem vystřihl čtvereček pěkně podle mého displaje, ale o něco větší - vložil jsem ho do pouzdra tak, aby displaj byl pozitivní, vložil modul, zavřel hodinky a mám po problému ...moji radost z toho díla si asi dovedete představit, displaj je skvěle čitelný a navíc tuto verzi hodinek nemá nikdo, kdo si ji sám neudělá, protože z výroby se s pozitivním displajem nedělaly Jak se vám líbí výsledek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 to vypadá dobře, dost prokoukly. hlavně to prospělo čitelnosti. koukám, že jsi dal pryč i opičárnu zpoza sklíčka. škoda, že se tahkle nedělaj normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Tu opičárnu jsem pryč dát musel - byla nalepená na tom filtru a šla dolů s ním, ale nakonec myslím, že je to tak i lepší..teď jsou z nich docela normální digi. Ta čitelnost je opravdu dobrá - původně to byl jen takový pokus, myslel jsem, že koupím nějaký nový filtr, ale nakonec jsem spokojený i s tímto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se