Přejít na obsah

JeanRichard Terrascope Bronze

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to guma ;) ...každopádně mně se náhodou na tý kůži líbí, ale vadí mi tam datumovka, která už tak nepasuje k indexům a ručkám jako u verze na kaučuku, takže máš vlastně pravdu, tmavší verze je hezčí

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Guma je jako obyčejně (viz), kůže je šílená, brrrrr.

JEANRICHARD Aquascope BOAT RACE Limited Edition 

JEANRICHARD Aquascope JAPAN

JEANRICHARD Aquascope KIND SURF Limited Edition

JEANRICHARD Neroscope

Edit - interpunkce

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

sorry, panove, koukal sem na to pres mobil:)) fakt to vypadalo jako cernej hard:))) jo a pan spstros vypada jak zdechlej ptak...

Upraveno uživatelem Kid_A
Návštěvník Snow
Odesláno

Veď tam je problém, že je ako obyčajne, tzn. škaredá jak čert :)

Tak to pozor. Obrázky hodinek, které jsem přibodl, pochází z mých příspěvků, které jsem pozorně pročetl, samozřejmě, když tady ještě byly, už nejsou. Žádná stížnost nikdy nebyla, to si pamatuji.

Odesláno

Klasická firemní guma na lyže, rozhodně bych sáhl po ní, kůže by musela být rozhodně jiná, než tahle sukovitá, řekněme bradavičnatá. Hodinky se mi jako skoro vždy (zatím s jednou výjimkou, už jsem jim odpustil tu dřevěně vypadající omalovánku, ale celočernej model bych musel vidět živě, obávám se nutnosti použití baterky i ve dne) líbí. Tentokrát barevně neutrální model, skvěle, takže nějaká kůže by gumu určitě doplnila. Červenou koncovkou vteřinky si u mně neuvěřitelně šplhaj.

Odesláno

Tak za mne prvni tri kousky na gume, jsou tak zvlastni, ze se mi libi. Asi jsem pekne prastenej :) :).

Odesláno

Řekl bych, že ty na prvním obrázku ve vlakn?. Nevztahuje se to k pouzdru, ale k ciferniku, který má barvu bronzové patiny. Na stránkách výrobce se jim říká JeanRichard Terrascope Bronze dial, to je přesnější.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...