Návštěvník Snow Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 IWC Portugaise Yacht Club Chronograph ? Ocean Racer ? zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2014/10/iwc-portuguese-yacht-club-chronograph.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Snizku, Tak s timhle jsi mi udelal radost po ranu. Pro me absolutni vrchol krasy a sportovni elegance, nadherne univerzalni hodinky v barvach, ktere mam rad.Power reserve akorat pres vikend, kdyz treba vyvetram jine...Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Tyhle jsou krásné z obou stran super barevná kombinace, ke strojovně se ani vyjadřovat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) Yachty beru jako nejhezčí modelovou řadu z portfolia IWC a jedny z nejhezčích hodinek vůbec. A tyhle jsou jednoduše nádherný. Upraveno 24. října 2014 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 ..parááda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Dík Rome, super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Kormidlo na rotoru se povedlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Dokonalost sama, moc pěknej pohled, ze všech stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Po dlouhé době nové IWCéčka, co se mi fakt moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 nicht schlecht, nicmene od te doby, co jsem mel na ruce panerai regatta flyback, tak me v tomto ohledu uz asi nic moc jineho nemuze oslovit ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Všechno bezvadný, až na to malý datumový okýnko před trojkou, mně se to takhle na žádných hodinkách nelíbí a tady taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 nadhera snowe! tohle je nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Perfektní opravdu asi bez chybičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Hodinky krásný (kombinace bílej cifr a modrý ručky se mi snad neokoukaj), rotor povedenej, ale ta datumovka spolu s trojkou mi taky nejdou k sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Mně naopak datumovka připadá na zcela správném místě - jako protiváha nápisu IWC na devítce... a ani by nikam jinam nešla dát... prostě nádherné hodinky :-) ale chápu, že každý má jiný vkus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 .....hodinky jsou to pěkný, ale nějak mi k tomu sportmodelu nepasuje ten "kaučukovej ala krokodýl"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Myslím, že tohle bude spíš opravdový krokouš podšitý kaučukem. Takovýhle materiálový kombinace používají i u Inženýrů......hodinky jsou to pěkný, ale nějak mi k tomu sportmodelu nepasuje ten "kaučukovej ala krokodýl"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Tak ten rotor je opravdu bezkonkureční, nádherná práce. Koukal jsem na to snad 2 minuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Myslím, že tohle bude spíš opravdový krokouš podšitý kaučukem. Takovýhle materiálový kombinace používají i u Inženýrů......to bych právě neřekl,......je to podle boků a poutek kaučuk "jak Brno" a je do něj na povrchu všitý plátek (možná) krokodýla,.....tato kombinace ve mne vždy vyvolává otazníky........:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Jasně, tak nějak jsem to myslel... .....to bych právě neřekl,......je to podle boků a poutek kaučuk "jak Brno" a je do něj na povrchu všitý plátek (možná) krokodýla,.....tato kombinace ve mne vždy vyvolává otazníky........:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se