Martin B. Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 (upraveno) Nevyvíjí se to špatně. Zatím bych do toho šel tak 70%. Pokud do doby jejich dostupnosti nevyčerpám svůj hodinkový fond... Jo, krabice, nářadí, druhý řemen, to jsou jen hloupůstky, ale nemuselo by to být špatné. Minimálně ta krabice, jestli bude hezká... Možná jsem to přehlédl a je to tu napsáno, ale kdy by měly být k dispozici? Upraveno 28. června 2007 uživatelem Martin B.
Martin B. Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 Jo, ta vteřinovka na devítce mě fakt láká. Nemůžu si pomoct, ale ciferník limitky s ETOU 2824-2, kterou Steinhart inzeruje za 420 euro, mi připadá moc prázdný. http://www.steinhart-watches.de/index.php?id=80 Jestli opravdu bude série s vteřinovkou na devítce a ciferníkem bez nápisů, nejspíš neodolám, jsem nalomený čím dál víc. Jedině, že bych do té doby objevil "zase nějaké ještě hezčí" hodinky. Herdek, jestli to nevyjde, tak možná překousnu i ty nápisy na ciferníku...
Jasla Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 To je fakt časový faktor je také podstatný jak by se to asi mohlo vyvíjet?? díky
Dali Odesláno 28. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2007 Důležitá informace : l. e. 333 ks bez popsaného ciferníku, vteřinovka na 9, bude možné objednat a nejspíš doručit během září Tvrdí, že s Azimuth nemá nic společného, možná dodavatele pouzder, prý s korunkou doteď žádné problémy neměli.
damankapsky Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 Parádní termín! Už se na ně těším.
New Milis Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Sakra, úplně si je vidím na poličce.. Září..
Olda Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Sakra, úplně si je vidím na poličce.. Září.. Budou s tritiem?
Bulli Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Taky se mi docela se mi zamlouvají, může to mi dát někdo nějaké info o firmě Steinhart, historie atd., oficiální stránky jsem viděl, něco v češtině by nebylo?
Bulli Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 (upraveno) Omlouvám se, že plevelím, o firmě Steinhart, jsem se dozvěděl, až čtením tohoto vlákna, takže nějaké to info by mě potěšilo, díky Upraveno 29. června 2007 uživatelem Bulli
Martin B. Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Důležitá informace : l. e. 333 ks bez popsaného ciferníku, vteřinovka na 9, bude možné objednat a nejspíš doručit během září Tvrdí, že s Azimuth nemá nic společného, možná dodavatele pouzder, prý s korunkou doteď žádné problémy neměli. Září zní dobře. Jen doufám, že do té doby udržím na uzdě svou touhu po "letních" hodinkách a nevybrakuju hodinkový rozpočet. Mám dost cukání na Riki Vatanabe a oranžová Monstra...
Duke650 Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Odesláno 30. června 2007 (upraveno) Duke650: Zajímalo by mne, jestli je korunka 100% vycentrovaná. Škoda, že jsi dalek od Prahy, rád bych je viděl a porovnal v paměti s Azimuthy. Nebudeš mít náhodou někdy cestu na Prahu ? Pro Ondraje: Korunka je úplně v pohodě, nešmajdá ani netlačí do ruky. Až vyrazím na Prahu, dám včas vědět :-) Upraveno 30. června 2007 uživatelem Kamil
Dali Odesláno 30. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2007 Omlouvám se, že plevelím, o firmě Steinhart, jsem se dozvěděl, až čtením tohoto vlákna, takže nějaké to info by mě potěšilo, díky Nic o historii nevím, a asi ani žádná není jinak by se na webu pochlubili. Majitel se jmennuje Gunter Steinhard. Zkus mu napsat anglicky nebo německy je dost komunikativní, až příliš. Já mu psát nebudu, stačí mi, že si hodně píšeme o hodinkách. Musím říct, že v této cenové kategorii je mi historie firmy dost ukradená.
Olda Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 bilá luminova Byla to raekce na to jak budou Milisovi zářit z poličky. Moje chyba že ne používám smajlíky.
Dali Odesláno 1. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Byla to raekce na to jak budou Milisovi zářit z poličky. Moje chyba že ne používám smajlíky. Sorry nečtu tak pozorně. Dobrá trefa.
New Milis Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Sorry nečtu tak pozorně. Dobrá trefa. Zářit budou v září, hehe. Doufáám - musím najít záminku, za co se jimi odměnit. No, času dost..
Martin B. Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Zářit budou v září, hehe. Doufáám - musím najít záminku, za co se jimi odměnit. No, času dost.. Záminka se vždycky najde. A kdyby se nebylo za co odměnit, vždycky si můžeme prostě jen udělat radost, ne?
Conrad Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 Vypadá to slibně ,vyjádřil se jakou cenu by to nemělo přelézt za samotné hodinky bez krabice a dalších zbytečností/ nářadí druhý řemínek/ ? Díky za odpověď.
Martin B. Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 Vypadá to slibně ,vyjádřil se jakou cenu by to nemělo přelézt za samotné hodinky bez krabice a dalších zbytečností/ nářadí druhý řemínek/ ? Díky za odpověď. To já se těším i na krabici a další "zbytečnosti". Rád rozbaluju... Vím, jsem jako malý. K rozhodnutí mi už schází jen ta cena. Doufám, že by se mohl vejít do 450 euro, když limitku s 2824-2 nabízí za 425 taky s krabicí atd.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se