Michal Petrán Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 tak za mne hnědá kůže,zkusím to taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) tak za mne hnědá kůže,zkusím to taky...Za mne také (nakupoval jsem na strapshopu). Tu trikolóru jsem chtěl zkusit, protože mi to přišlo hezky symbolické. Není to v reálu tak špatné, ale ten hnědý řemen se cvoky pilotkám sedne jak ulitej. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem Vjace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 v hnědé kůži /foto vjace/ to vypadá velmi decentně, velmi skvěle a opravdově. Všechno ostatní je jen náhražka nebo pouťovka.Ale nosit to na francouzské trikolóře už je úplná blbost. Taková barevnost na to nepatří, maximálně dvě barvy, šedá+černá nebo tmavě modrá+černá. Prostě tmavomodrý svět - jasný? *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 No, oni mnozí z těch úctyhodných pánů taky strávili nějaký čas s francouzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 No, oni mnozí z těch úctyhodných pánů taky strávili nějaký čas s francouzi...Je to tak. Při pročítání to na mě působilo, že snad většina (nepočítal jsem to, jen jsem na to opakovaně narazil) sloužila nejdříve ve Francii, než se dostali do Anglie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Dneska sem se zapeklil v divný náladě, tak tomu zatápim pod kotlem a společnost dělaj Rafky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) No, oni mnozí z těch úctyhodných pánů taky strávili nějaký čas s francouzi...hm, nojo, to je sice hezký, ale to k vývoji války v květnu a červnu 1940 není nijak závažné, protože Francie válku v roce 1940 s Německem prohrála. Podstatná je z hlediska této limitky ta Anglie protože ty hodinky jsou o bojích v Anglii a o Letecké Bitvě o Británii a tudíž československou 310.peruť RAF., tak jakápak Francie. V projektu se nic takovýho nezmiňuje, tak proč to sem pletete.Trikoloru si nechte pro pro Svobodný Francouze, co táhli z kolonií Francouzský západní Afriky přes Saharu spojit se s De Gaullem nebo pro vojsko generála Leclerqa, co osvobodil Paříž. Na Rafky to nepatří. Šmidra.*** Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 At si je kazdej nosi na cem chce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Konecne dosel hnedej remen a je to o tridu lepsi. Ten origo k nim nejde a je na prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 varjagno jasně, to máš pravdu... jsem to jen komentoval a vyslovil názor, jinak jde o prd.*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Vážení kolegovia.Ospravedlňujem sa za moju neaktivitu v poslednej dobe. Nemocnica sa stala mojím prechodným domovom. Odtiaľ ?odskakujem? za klientmi.Viem, že mám voči viacerým z vás resty, čo sa týka nedodaných faktúr atď. Ešte pár dní budem v tomto režime a potom všetko rýchlo doriešim.Ďakujem za pochopenie. Zajtra sa v Galerii vín Lednice deje dobročinná aukcia hodiniek Davosa RAF s jediným cieľom. Pomôcť rodine vo veľkej núdzi. Ak by ste mali záujem zúčastniť sa, píšte mi prosím na mail: mariogaspar.global@gmail.com http://bit.ly/dobrocinna-aukcia-v-galerii-vin-lednice Ďakujem.M.Resty stale bez odozvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 U me bohuzel taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Jsem na tom stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Stále baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 to je super počin, super fotka... *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Taky bez faktury, už jsem dost naštvanej, kdyby to bylo jen pro mě, OK. Bohužel mí dva kámoši se taky diví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) aspon mas hodinky. Moje isli na reklamaciu a 2.mesiac ziadna sprava. Ani neviem, ze kde vlastne hodinky su. ci ich ma u seba kasper, alebo ci bol aspon schopny ich poslat naspat do davosy. Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 to je super počin, super fotka... *** Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Takže bilance je taková: - slíbené druhé ručky - nemáme- slíbené origo dýnko - nemáme- slíbenou fakturu - nemám že se přešlo a nebudou (ručky a dýnko) přežiju, ale a ta faktura mě fakt štve! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se