martin151 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 aspon mas hodinky. Moje isli na reklamaciu a 2.mesiac ziadna sprava. Ani neviem, ze kde vlastne hodinky su. ci ich ma u seba kasper, alebo ci bol aspon schopny ich poslat naspat do davosy.Reklamace ,copak se stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 (upraveno) aspon mas hodinky. Moje isli na reklamaciu a 2.mesiac ziadna sprava. Ani neviem, ze kde vlastne hodinky su. ci ich ma u seba kasper, alebo ci bol aspon schopny ich poslat naspat do davosy.Peopleco si reklamoval a v čem byl problém - mechanický nebo něco jiného? Můžeš napsat více podrobností nebo to nějak rozvést? Dík, to mi docela zajímá....*** Upraveno 16. ledna 2017 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 (upraveno) skrabnute dynko a nozicka na puzdre. Kasper nekomunikuje. Viem, akurat ze hodinky prevzal na poste a ze ma ma bude informovat. 2 mesiace a ziadna info. Upraveno 16. ledna 2017 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 hošani Kasper neni uplne z tech, co by reagoval na prvni slapnuti, to ne, no. Ale uz nekdy od pred vanoc je stridave doma, nebo ve spitale. Budte trpelivy, není to borec, co by se na vas zamerne vys_ral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Hlasim, ze hodinky by mali prist ako novy kus, za co som neskutocne rad. Kasperovi prajem skore uzdravenie a kopu sil do dalsej prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) škrábnuté dýnko a nožička - hm, neopatrnost a malá péče směrem k zákazníkovi, něco jako Prim/Elton.....*** Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Dneska dorazil řemen od Zrna,tak jsem RAFky vyzvedl z trezoru a přehodil.Nevypadá to vůbec špatně.Hnědý a kvalitní řemen na těch RAFkách vypadá super.Takže, časem ještě někdy zkusím chvíli "ponosit" na ruce ,a uvidím.Jinak,Oťas,díky za perfekt pásek - yes.Jen takový 2x mobil rychlocvak Fota na číču, RAFky mají stále folie,korunka není "zašroubovaná"- tak jak jsem je přivezl z trezoru - sorry. Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) R.A.F.K.Y jsem přezul na Hirsch Liberty . Upraveno 1. února 2017 uživatelem martin151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Jo,nejdříve jsem taky zvažoval Hirsch Liberty nebo Hirsch lucca.Pěkný řemeny .Já ve finále zvolil řemen alá Zrno a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dick_666 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Tak jsem se konečně dostal k otestování řemenů. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dick_666 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Rios Aviator? Sedí sqele!Dick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Řemen od Zrna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Rios Aviator? Sedí sqele!DickRios Chesterfield, středně hnědý. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Jen pro jistotu: WR zůstala 20ATM? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 XStrapGames: džíňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Vážení kolegovia. V prvom rade sa vám všetkým úprimne ospravedlňujem za moju dlhú nečinnosť. Je mi jasné, že tu neobstoja dôvody, pre ktoré som si nesplnil svoju povinnosť a neposlal vám sľúbené doklady. Pokúsim sa to i napriek tomu v skratke zhrnúť (nie ospravedlniť). Mal som problémy, ktoré spôsobili, že som bol posledné mesiace obyvateľom zdravotného ústavu, z ktorého som z času na čas odbiehal za pracovnými povinnosťami či už do Brna alebo Prahy. Napriek negatívnemu vývoju sa zdá, že som z najhoršieho vonku a budem sa môcť zapojiť do plnohodnotného života. Týmto sa chcem úprimne poďakovať za podporu, ktorú som dostal i od členov fóra - veľmi si ju vážim. Faktúry som poslal včera doporučenými zásielkami, obdržíte ich v najbližších dňoch. Za dobu mojej neprítomnosti na fóre som dostal veľa správ. Odpoviem na každú z nich, hneď ako sa vrátim z Baselworldu, kam ráno odchádzam. Ešte raz sa úprimne ospravedlňujem. Budem robiť čo sa bude dať, aby moja aktivita na fóre bola zdrojom už iba pozitívnych emócií. Ďakujem vám. Mario Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Ahoj, dostal jsem fakturu s pokynem doplatit 471,18 ?. Predpokladam, ze to je omyl a ze tam ma byt, ze zbyva doplatit 0,- Ale prosim radeji prijem me platby potvrdit (staci zde) (stejnou fakturu ale jako PDF soubor jsem uz dostal v zari 2016 a taky jeste v zari byla zaplacena). Dik. Jinak hodne zdaru a at se das co nejdrive do poradku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Ahoj, dostal jsem fakturu s pokynem doplatit 471,18 ?. Predpokladam, ze to je omyl a ze tam ma byt, ze zbyva doplatit 0,- Ale prosim radeji prijem me platby potvrdit (staci zde) (stejnou fakturu ale jako PDF soubor jsem uz dostal v zari 2016 a taky jeste v zari byla zaplacena). Dik. Jinak hodne zdaru a at se das co nejdrive do poradku!Ahoj,áno, platba prebehla. Do správy ti pošlem screenshot. Ďakujem.M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 mario, faktura stale nikde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Faktura došla. Díky.*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se