cigi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Teď jsem se dočetl, že obloučková domovenka byla zavedena v říjnu 1940 z důvodu odlišení čs. vojáků od ostatních ozbrojených sil ve Velké Británii, byla nošena všemi složkami čs. zahraniční armády. Oblouček byl tedy součást identity našich vojáků v Británii. Klidně si ji narovnejte, jen upozorňuju, že vojáci a jejich krejčí měli výslovně zakázáno odchylovat se od schválených vzorů a nosit uniformy na maškarní ples. Písmo bylo i červené - to je další dobrá možnost, jak to zkusit vybarvit. Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem cigi
pavel23 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Jsem pro oblouček a ten červený popis je třeba vyzkoušet. financ: je něco nového kolem návrhu? Co nahodit diskusi kolem skla, dýnka a řemenu, ať se pohoneme dál.
financ Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Novýho nic není, všechno se dělá ručně a ve chvilkách volna. Mezitím se můžou hlásit další zájemci.S podobou ciferníku se dá hrát až bude všechno ve 3D, poměry, velikosti, font... Domovenka bude asi oříšek. Dá fušku ji tam posadit aby ladila. Děkuji cigimu za další odbočku, červenou domovenku mělo pozemní vojsko.S Kasperem prověřujeme technologické možnosti ohledně ruček a rytí dýnka. Ještě jsem zkusil nechat nakreslit ručky ala Alpina, nic moc
Kasper Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 V 5. 11. 2014 v 0:26, F.B. napsal: Ako to zatiaľ vyzerá, chlapci? Koľko voľných miest? K tejto tématike mám blízko i ja, lietadlá a naše letky v RAF "žeriem"?takže mám eventuelný záujem?a jeden môj kamarát čo sa práve registroval tak isto. Predpokladám že sa tu dnes ozve a prihlási o číslo. Dík, F. V tomto vlákne je poradovník s 3 variantami, do ktorého je možné sa pridať (skopíruj a doplň). Každý záujemca je vítaný
Kasper Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 V 1. 11. 2014 v 10:52, Kristian.nov napsal: Byl by problém, aby mělo pouzdro vrtaný nožičky? Zmeny v púzdre nie sú v tomto prípade možné.
cigi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Sorry, to o pozemním vojsku jsem se nedočet ...... stejně by to zbytečně stálo prachy za další matrici. Hele, zas to nemusí být kdovíjak vyladěný, myslím. Vojenský nápisy přeci tak nějak půvabně neladěj , čímž se liší od firemního loga a propagační grafiky - je to oznamovací označení, jak dopravní značky. Hlavně, ať to sedí s předlohou, je to dost velký a čitelný a tak. Na tuším potápkách od davosy jsou kravatový ručky ne nepodobný jedněm z kokpitu spitfira. Fakt lituju, že pouzdro není v mém limitu 40mm. Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem cigi
octaviakk007 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Alpina rucicky absolutny prepadak. Nepacia sa mi ani na originaloch. Tu su uplne mimo. Ako by som pozeral na uplne ine hodinky.
seh1 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 V 5. 11. 2014 v 9:52, cigi napsal: Teď jsem se dočetl, že obloučková domovenka byla zavedena v říjnu 1940 z důvodu odlišení čs. vojáků od ostatních ozbrojených sil ve Velké Británii, byla nošena všemi složkami čs. zahraniční armády. Oblouček byl tedy součást identity našich vojáků v Británii. Klidně si ji narovnejte, jen upozorňuju, že vojáci a jejich krejčí měli výslovně zakázáno odchylovat se od schválených vzorů a nosit uniformy na maškarní ples. Písmo bylo i červené - to je další dobrá možnost, jak to zkusit vybarvit.K té domovence.. Obloucek byl pro důstojníky, obdélník pro mužstvo..
cigi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) :D nějak moc názorů, na tu domovenku - prověřte to, propána, zjevně si každý na webu píše, co chce. Každopádně doporučuju něco, co i je s dioptriema rozeznatelné od AUTOMATIC. Ohledně ruček - jo myslel jsem asi tyhle, jen už si nejsem jistej, jestli je mají i pro obyč. etu a ve správné délce. Taky bych znova prozkoumal ty fotky kokpitu, ale mám dojem, že kravaťáky tam byly. Klidně bych dal i kravatovou hodinovku a dlouhou tyčovou minutovku, jak to mají třeba CWC. Škoda, že máte modrý cifr - ty špičky udělat modré a zbytek lumi bílou a červenou vteřinovku by bylo very československé. Kurňa, to není špatný pouzdro, ty omega/davosa GMT - a rozumná korunka - jak je veliký ? GMT je letecká komplikace, ne ? Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem cigi
cigi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Pavle 23 - jo takhle jsem to myslel, přijde mi to british. Přesněji jsem myslel tyhle ručky, jsou očividně k dispozici, na 2824 a snad mají i použitelnou délku. People - jasně, ty gmt Davosa už asi stejně nevyrábí - jen jsem myslel, že puristický pilotní 24hodinofky by rozptýlily nudu. Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem cigi
Freelander Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Za sebe se primlouvam radeji za rucicky savlove.Prijdou mi nejak vic pilotni.
zhrado Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Fajná limitka sa tu rodí. Som zvedavý ako to dopadne a držím palce! Hodím sem prístrojovku Spitfira.
cigi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) No to je výstava ruček a v každým kokpitu kapku jiná - viz předešlý fotky na str 9 od pebe. Je to jen zkušební návrh, ale ty, co jsem zaznamenal, mi přijdou od Davosy asi jediný, který v kokpitu kapku vidím, chtělo by to jen špičatější minutovku, a zároveň se mi moc zamlouvá ten antidizajn miš maš v kokpitu i na těch CWC, a tak bych dal každou jinou, jak tyhle. Já vím, je to kontroversní a neučesaný, ale nenechte se odradit tím, že ty hodinky titanium jsou celkově hnusný. Ale víte, který z toho kokpitu mi přijdou takhle z voleje fakt primasímis - minutovka jak ta tom co já vím náklonometru ?? climb/descent a hodinovka pod tím L/R, nebo vlevo nose up/nose down. Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem cigi
cobra79 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Varianta 1:financpeopleOndrej71Zdenelipavel23Ohm-AztecKasperLovecKzekon7302octaviakk007obchodnik-o3Jörg8XDzosShadow177Celkem: 14 Varianta 2:PaloZVThorJiPoLitCelkem: 3 Varianta 3:financpeoplefreelanderMarínoOndrej71junoZdenelipavel23Ohm-AztecsashatorKristian.novKasperLovecKPaloZVoctaviakk007obchodnik-o3parnistrojDzosShadow177ThorMichal Petránhuhu4dcobra79Celkem: 23
parnistroj Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 V 5. 11. 2014 v 11:28, financ napsal: Ještě jsem zkusil nechat nakreslit ručky ala Alpina, nic moc No ja bych rekl, ze tohle jsou zakulacene mecove. Alpina jsou trochu/dost jine
Jörg8X Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 V 5. 11. 2014 v 20:46, zhrado napsal: Fajná limitka sa tu rodí. Som zvedavý ako to dopadne a držím palce! Hodím sem prístrojovku Spitfira.Tohle je pěkná ručka
financ Odesláno 6. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Ještě tu nebyl Hawker Hurricane.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se