cigi Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 (upraveno) :D swiss made !! velikost na tynhle detaily jsem vskutku nepomyslil ........ ale ty argumenty s cenou a vůbec reálností a pak ten s děckem beru, ego je pádný důvod. Sorry, pánové,. ale právě, že koncept, pojetí a myšlénka vypadají takhle zvenku úplně stejný, jen věnování a materiál pouzdra je jiný, což je formalita, že. Taky je pravda, že takhle chytnete víc lidí, co si přijdou vyhraněný jen aby to ale pak při placení stačilo pro oba. Upraveno 20. listopadu 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Panové, se Sedlinem se nějaký pátek znám a občas si do sebe přátelsky rýpnem. A když se netrefime do myšlení, umíme si to vysvětlit, jsme dospělí a máme občanky. Slučovat se nebude, to snad ani nejde. Hodinky jsou myšlenkově dost od sebe, vzájemně si nekonkurují a oboje se může podařit dotáhnout do konce. Mě osobně se Liberty líbí a klukům fandím. A jestli bude nerez pouzdro, budu hodně nalomený. Ostatní bych shrnul slovy klasika: "Pan Ješita říká... je to taková těžko přeložitelná hříčka, doslova zní - kolik třešní, tolik višní..."Zřízenec:"Jen ať si pindá, na to my jsme zvyklí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak ona to poloviční cena ve finále nebude- my půjdeme niž a dle mého názoru davosa výš- možna... To nase pouzdro ma nerezové dynko, takze pohoda- co jsem měl bronzofky takhle udělaný, tak to byla pohoda každopádně swiss made nedame no :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Vyhlodal som poslednu aktualnu zoznamovacohlasovaciu tabulku, nech nam nezapadne. Inak je to hlasovanie este aktualne, alebo potrebujeme uz len doplnit pocet do variatny cislo 3? Varianta 1:financpeopleOndrej71Zdenelipavel23Ohm-AztecKasperLovecKzekon7302octaviakk007obchodnik-o3Jörg8XDzosShadow177 Celkem: 14 Varianta 2:PaloZVThorJiPoLitCelkem: 3 Varianta 3:financpeoplefreelanderMarínoOndrej71junoZdenelipavel23Ohm-AztecsashatorKristian.novKasperLovecKPaloZVoctaviakk007obchodnik-o3parnistrojDzosShadow177ThorMichal Petránhuhu4dcobra79Celkem: 23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 No jedine, ze by to spojeni proběhlo takhle: nase hodinky + lidi z Davosy a pilotky schovat do suflete... to je za me asi jediná možna představitelna forma spojeni... Sent from my iPhone using Tapatalkfandím vám,ale tohle mě fakt pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Vyhlodal som poslednu aktualnu zoznamovacohlasovaciu tabulku, nech nam nezapadne. Inak je to hlasovanie este aktualne, alebo potrebujeme uz len doplnit pocet do variatny cislo 3? Myslím, že kým ešte nemáme finálnu verziu hodiniek a ani dostatočný počet hlasov pri jednej z variant, možeme nechať hlasovanie otvorené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Dalsi zaujemcovia hlaste sa. Nehanbite sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Strasne nerad prezentuju nehotovou praci, ale protoze me nedockavci posilaji SZ, ukážu maly nahled, ze se neco deje.Neni to hotovy, rucky maji byt niklovany az pak si budeme hrat s proporcemi a umistenim jednotlivych prvku.Klidne mi to pomluvte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow177 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Vypada to dobre. Mozna vetsi cisla. A sla by predvest varianta s datumovkou - ta bude pro me urcite zajimava - hodinky bych urcite nosil a datumovka je pro mne dulezita. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) Strasne nerad prezentuju nehotovou praci, ale protoze me nedockavci posilaji SZ, ukážu maly nahled, ze se neco deje.Neni to hotovy, rucky maji byt niklovany az pak si budeme hrat s proporcemi a umistenim jednotlivych prvku.Klidne mi to pomluvte :-) index-8.jpegje to krasný, já bych nic neměnil, proporce, umístění, velikosti, šecko ideální ;-) Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Je to pekny. Čísla bych o neco málo zvetsil. Skoda ze nemůžou byt modřený rucky ale niklovany taky ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Velky Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Tieto hodinky sa mi naozaj pacia. Mam zaujem sa pridat. A taktiez poprosit o verziu s datumovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Jsi tam Peter, vítej Varianta 1:financpeopleOndrej71Zdenelipavel23Ohm-AztecKasperLovecKzekon7302octaviakk007obchodnik-o3Jörg8XDzosShadow177Celkem: 14Varianta 2:PaloZVThorJiPoLitCelkem: 3Varianta 3:financpeoplefreelanderMarínoOndrej71junoZdenelipavel23Ohm-AztecsashatorKristian.novKasperLovecKPaloZVoctaviakk007obchodnik-o3parnistrojDzosShadow177ThorMichal Petránhuhu4dcobra79Peter VelkýCelkem: 24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Ještě pár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Tak pokud se ten sunburst cifr podaří přesně jak na vizualizaci, tak to budou parádní kousky, tvar pouzdra i korunka dobrý...a překvapivě ani ty černý ručky nevypadaj zle...jinak děkuji vizualizátorovi, takto vypadaj hodinky skoro už jak "živý" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Ide to spravnym smerom. Cisla by som dal vacsie, urcite ma zaujima verzia s datumovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 možno by ciferniku prospeli mierne hrubšie hodinové indexy - 1, 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 financ poklona , pekna praca, nabera to šťavu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Kurňa, kurňa, to vypadá mnohem líp, než jsem čekal, zejména zvětšení Mark XII je perfektně zvlánutý, poklona. Škoda té mé současné obliby malých hodinek. No, ještě se tomu budu muset podívat na zoubek ...... například znak RAF mi připomíná matonku, ale tomu se nevyhneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Moc pekne.Snad jen opravdu ty cislice malinko vetsi.Jinak ale libi se mi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se