Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se vám tady ve volným čase a zadáčo mašlím se Do PR_dele Z_ku_rveně zastolicovaným vizu dýnka a vy máte v krku jen prohozený slova.

Co třeba:" Sedline, seš megaborec! Tři tejdny žiješ s 3D čmárátkem a na rodinu a spony sereš jen kvůli našim rozmarům! Satanášek Tě zvelebuj!"

NEBO jiný podobný pochvaly, vždyť jich máme tolik a tolik variant, nemusíte hned používat "megaborec" třeba jen "borec", ten úplně stačí, nebo "krutor", "sekáč", atp. ale vy ste řekli "NE". To sou jen kurzy angličtiny, zploštělý a samý ciferníky a ručky . . .  . . . .  ALE co já? Já sem citlivý a jemný hoch, toužící vlídných slovech.

Moc ste si na ty vizualizace u různejch limitek zvykli a berete to příliš automaticky, co?

šeckíííím: Soráč za OF OUT / OUT OF

V 7. 8. 2015 v 12:57, financ napsal:

Sedlin půjde na kurz angličtiny

N_A_S_R_A_T !!!

_____

autor předešlý text zamýšlí jako nadsázku, ironii a jako snahu dosáhnout čtenářovic lehkého pousmání. ALE KOUKEJTE HO POCHVÁLIT !!!

Odesláno (upraveno)
  V 7. 8. 2015 v 15:10, Sedlin napsal:

Já se vám tady ve volným čase a zadáčo mašlím se Do PR_dele Z_ku_rveně zastolicovaným vizu dýnka a vy máte v krku jen prohozený slova.

Co třeba:" Sedline, seš megaborec! Tři tejdny žiješ s 3D čmárátkem a na rodinu a spony s..eš jen kvůli našim rozmarům! Satanášek Tě zvelebuj!"

NEBO jiný podobný pochvaly, vždyť jich máme tolik a tolik variant, nemusíte hned používat "megaborec" třeba jen "borec", ten úplně stačí, nebo "krutor", "sekáč", atp. ale vy ste řekli "NE". To sou jen kurzy angličtiny, zploštělý a samý ciferníky a ručky . . .  . . . .  ALE co já? Já sem citlivý a jemný hoch, toužící vlídných slovech.

Moc ste si na ty vizualizace u různejch limitek zvykli a berete to příliš automaticky, co?

šeckíííím: Soráč za OF OUT / OUT OF

N_A_S_R_A_T !!!

_____

autor předešlý text zamýšlí jako nadsázku, ironii a jako snahu dosáhnout čtenářovic lehkého pousmání. ALE KOUKEJTE HO POCHVÁLIT !!!

a ještě to máš sisaty (seš šikula :-))

---------------

co já si musím vytrpět, než se stanu svatým

Upraveno uživatelem financ
Odesláno (upraveno)
  V 7. 8. 2015 v 15:14, financ napsal:

a ještě to máš sisaty

ty seš šišatej! A Franta taky!

aby tam bylo něco vidět, tak to musí být natočený mírně ke světlu. Sou to rozměrově malý a poměrně komlikovaný křivky, kerý není jen tak na hranách zaoblit, takže aby tam bylo něco vidět, musí to bejt kápánek, ale ne moc natočený.

Jelikož je to v klasickým 3D modeláři, vzhled rytiny tak, jak ste na ni z reálu zvyklý je skoro nemožnej, resp. je možnej, ale za mnohem většího úsilí a času, proto je to 2D obrys "vytaženej" kolmo k obrysu o určitej rozměr - pak se s tím musí v rámci renderu šišatět a působí to placatě.

kdo ste někdy s nějakým třidéčkem dělal, tušíte o čem točím. Kdo ste nedělal,...no slovama vám představu neudělám,... není to laláč. Namodelovat cifr, nebo, neřku-li, pouzdro je oproti tomuhle dýnku pískoviště v družině

Upraveno uživatelem Sedlin
Odesláno (upraveno)

To čumim, cifr, ručky, případně dýnko.... Takže koupit pouzdro a jednu ETU a máme další každý další hodinky?? :eek:

Ne, ale vážně, díky moc za skvělou zprávu. Začínám se fakt hodně těšit :clap:

Jeden dotaz, swiss made na cifru, nebo i nahoře na dýnku nebude?

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno (upraveno)

A taky dík antikristovi, dýnko vypadá za mě parádně. Sedline YOU THANK! :notworthy: :lol2:

Odesláno
  V 7. 8. 2015 v 15:26, varjag napsal:

A taky dík antikristovi, dýnko vypadá za mě parádně. Sedline YOU THANK! :notworthy: :lol2:

V 7. 8. 2015 v 15:24, varjag napsal:

To čumim, cifr, ručky, případně dýnko.... Takže koupit pouzdro a jednu ETU a máme další každý další hodinky?? :eek:

Ne, ale vážně, díky moc za skvělou zprávu. Začínám se fakt hodně těšit :clap:

Jeden dotaz, swiss made na cifru, nebo i nahoře na dýnku nebude?

Ak by sa na to niekto dal, tak by sme sa mohli spojit. Hodinky by vysli na polovicu.

Odesláno (upraveno)
  V 7. 8. 2015 v 15:42, financ napsal:

vis kolik dneska stoji ETA?

s daní a clem, když máš štěstí, tak do desítky ;-)

a při ještě větším štěstí seženeš bez daně a cla za 8,5k

Upraveno uživatelem Sedlin
Odesláno (upraveno)

Chlapi, to byl jen vtip. :eek:  Do ničeho takovýho nejdu. Pokud to dopadne jak napsal Financ, je to od Davosy hodně fér jednání a takhle to oj*bat by se mě příčilo. Navíc čísla na dýnku by neodpovídali a v Davose by asi koukali na český a slovenský vychcánky, co chtějí 20 kusů s náhradními díly a nechávají si na dýnko vyrýt ONE OUT OF 40..... :lol2:

Já jsem k smrti nerad český vychcánek, raděj dám desítku navíc a budu mít dobrej pocit :cheers:

Odesláno
  V 7. 8. 2015 v 16:54, varjag napsal:

Chlapi, to byl jen vtip. :eek:  Do ničeho takovýho nejdu. Pokud to dopadne jak napsal Financ, je to od Davosy hodně fér jednání a takhle to oj*bat by se mě příčilo. Navíc čísla na dýnku by neodpovídali a v Davose by asi koukali na český a slovenský vychcánky, co chtějí 20 kusů s náhradními díly a nechávají si na dýnko vyrýt ONE OUT OF 40..... :lol2:

Já jsem k smrti nerad český vychcánek, raděj dám desítku navíc a budu mít dobrej pocit :cheers:

za strojek, pouzdro, korunku samostatně bys dal víc jak za celý hodinky

Odesláno

tak to sčotnem, k diskuzi dávám sumář

Výsledná cena je 18.700 Kč včetně DPH když nás bude 35 

Cena zahrnuje základní model Davosa Military 42mm, náš ciferník, ručičky, zadní víko podle našeho návrhu.

Dodání hodinek je 90 dní od objednávky, záloha se bude dávat ve výši 30% ceny hodinek.

Náš ciferník -. modrý sunburst, bílá lumi, bílý potisk 

ručky niklované (kovově lesklé), bílá lumi

Dýnko gravírka (s opravenou gramatikou)

Bonus - date ciferník, standardní ručky a dýnko

Základ dial a ručky

post-13546-0-30093100-1438974230_thumb.jpg

post-13546-0-25606500-1438974232_thumb.jpg

post-13546-0-12302200-1438974234_thumb.jpg

post-13546-0-75699400-1438974235_thumb.jpg

post-13546-0-13349600-1438974237_thumb.jpg

post-13546-0-49449200-1438974238_thumb.jpg

Lumi

post-13546-0-33515300-1438974318_thumb.jpeg

post-13546-0-87838700-1438974318_thumb.jpeg

Dýnko

post-13546-0-55213300-1438974344_thumb.jpg

Bonus dial

post-13546-0-54902300-1438974419_thumb.jpg

post-13546-0-88672200-1438974420_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Skvela praci, Financi. Mohl bych se zeptat, jak jsi to myslel temi ruckami a lumi navic?

Ale opet se musim ozvat na tu hroznou kombinaci "one of 35". Pro me je to bohuzel totalne nepruchodne. Bud "one of thirty-five" nebo "1 of 35".

Jeste jednu otazku, mozna byla zodpovezena, ale nejak jsem si toho nevsiml: znak RAF by nesel udela lumi?

A cirou nahodou o typu korunky, ktery jsem navrhoval pred casem, by nikdo zajem nemel?

Upraveno uživatelem Baldic
Odesláno
  V 7. 8. 2015 v 19:17, Baldic napsal:

Skvela praci, Financi. Mohl bych se zeptat, jak jsi to myslel temi ruckami a lumi navic?

Ale opet se musim ozvat na tu hroznou kombinaci "one of 35". Pro me je to bohuzel totalne nepruchodne. Bud "one of thirty-five" nebo "1 of 35".

Jeste jednu otazku, mozna byla zodpovezena, ale nejak jsem si toho nevsiml: znak RAF by nesel udela lumi?

dostaneš k hodinkám pytlíček a v něm budou navíc jedny ručky a jeden ciferník s datem

Musí se udělat minimálně 100ks cifru a ruček, Davosa nám udělá 50ks ciferníků s datem a 50 bez data

Popisy budou barvou, nebudou svítit,

"One of..", nebo "one of thirty-five" nebo "1 of 35" je mi jedno, bude na čem se shodne většina a ti co se tu vyjádřili, zatím volí první variantu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...