radokrilu Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Letopočet tam být nemusí.75 výročí založení je v roce v roce 2014 .Bylo by to přeplácané.Nechal bych to tak jak to je. Sent from my iPhone using Tapatalk
radokrilu Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Oprava v roce 2015. Sent from my iPhone using Tapatalk
Alexion Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 mna najviac berie 3, ale vsetky navrhy su paradne. skvela praca, klobuk dole.anglictina je ok a napis one out of 50 pekne vyvazuje druhu stranu ( i ked by sa zmestilo aj fifty)
varjag Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 V 17. 8. 2015 v 22:09, Baldic napsal: Dynko:3>1>2 Popisek:je se omlouvam, za svou obsesi, ale ja proste kombinaci cisla slova ve vete "1 out of 50" nezvladam. Nevadilo by mi:One out of fifty ani 1 out of 50. Ale mix ne. Mimochodem korunka je pevne dana? Nelze diskutovat o jine korunce?Financ už ani nereaguje, a já se mu nedivím. Někdy je to trochu jako u blbečků na dvorečku....Kousek zpátky financ jasně napsal, že pouzdro včetně korunky ja Davosa military, takže další diskuse je asi zbytečná, nevím, proč se k tomu opět vracíš. To se budem stále točit v kruzích a nic se nevyrobí. Dáš jinou korunku (pokud by to šlo, což podle všeho stejně nejde...) a půlka lidí tady ti řekne, že chce tu původní. Stejně tak s nápisem na dýnku. Bylo to tu důkladně probráno a je na Financovi jako na manažerovi projektu, aby podle převažující většiny rozhodl. Je jasný, že každý nebude stoprocentně spokojený že je to přesně podle něj, ale je nás padesát, tak co čekat. Já do toho nastoupil taky později, takže budu a musím respektovat to, co bylo do té doby již většinou schváleno a podílím se na diskusi jen na aktuálních tématech.... Upřímně, moc nechápu jak tě může nějaká varianta 1 out of 50, nebo fifty, nebo cokoli jiného tak moc rozhodit. Podstatný je na dýnku ten znak a duch celých hodinek a ne 50, nebo fifty. Jestli to přesto nedáváš, nedá se nic dělat..... Jinak za mě také 3,1,2, díky za vizualizaci
radokrilu Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Přesně.Vybrat jednu z navržených variant a Konec .Hodinky budou tak jako tak jedinečné.Čím více návrhů a změn,tím je méně pravděpodobnější,že se něco vyrobí. Sent from my iPhone using Tapatalk
Flipik Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 V 17. 8. 2015 v 22:09, Baldic napsal: Dynko:3>1>2 Popisek:je se omlouvam, za svou obsesi, ale ja proste kombinaci cisla slova ve vete "1 out of 50" nezvladam. Nevadilo by mi:One out of fifty ani 1 out of 50. Ale mix ne. Mimochodem korunka je pevne dana? Nelze diskutovat o jine korunce?Dyť budeš mít ještě druhý dýnko, tak si tam můžeš fixou napsat co chceš :-)
bobi Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) Koukám,že místo toho aby byly na vánoce hodinky doma, tak to spíš vypadá,že o vánocích se furt bude ještě něco řešit.Rozhodně bych tam žádný letopočet necpal,to už by bylo fakt jaksi přečísilkováno.Jinak fifty-nefifty , vybral bych buď 3 nebo 2 a ať se to hýbe.( "Čím víc se do hovna šťourá, tím víc sm.dí") Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem bobi
Flipik Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Važme si času těch, kdo zatím stojí a neotvírejme diskuzi k věcem, které prostě změnit nejdou. Financ jasně napsal, že je třeba dořešit dýnko a šmitec. Většina chce mít hodinky ještě do Vánoc
Návštěvník Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 V 18. 8. 2015 v 7:38, varjag napsal: Financ už ani nereaguje, a já se mu nedivím. Někdy je to trochu jako u blbečků na dvorečku....Kousek zpátky financ jasně napsal, že pouzdro včetně korunky ja Davosa military, takže další diskuse je asi zbytečná, nevím, proč se k tomu opět vracíš. To se budem stále točit v kruzích a nic se nevyrobí. Dáš jinou korunku (pokud by to šlo, což podle všeho stejně nejde...) a půlka lidí tady ti řekne, že chce tu původní. Stejně tak s nápisem na dýnku. Bylo to tu důkladně probráno a je na Financovi jako na manažerovi projektu, aby podle převažující většiny rozhodl. Je jasný, že každý nebude stoprocentně spokojený že je to přesně podle něj, ale je nás padesát, tak co čekat. Já do toho nastoupil taky později, takže budu a musím respektovat to, co bylo do té doby již většinou schváleno a podílím se na diskusi jen na aktuálních tématech.... Upřímně, moc nechápu jak tě může nějaká varianta 1 out of 50, nebo fifty, nebo cokoli jiného tak moc rozhodit. Podstatný je na dýnku ten znak a duch celých hodinek a ne 50, nebo fifty. Jestli to přesto nedáváš, nedá se nic dělat..... Jinak za mě také 3,1,2, díky za vizualizaciNaprostý souhlas, jinak jsem pro 3. Teď jsou ty hodinky super a u všeho ostatního budou zase nesmyslné diskuze. Jestli to někdo nepřekousne, tak fajn.
Funthom95 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Návrhy jsou super, skvělá práce. Za mě jednoznačně 3, pak 1. Dvojku ne.
df-otto Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Zdravím, tak to dýnko je perfektní, to musel dát hodně práce. Mě se líbí nejvíce varianta 3.
bobi Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 V 18. 8. 2015 v 8:06, bobi napsal: Koukám,že místo toho aby byly na vánoce hodinky doma, tak to spíš vypadá,že o vánocích se furt bude ještě něco řešit.Rozhodně bych tam žádný letopočet necpal,to už by bylo fakt jaksi přečísilkováno.Jinak fifty-nefifty , vybral bych buď 3 nebo 2 a ať se to hýbe.( "Čím víc se do hovna šťourá, tím víc sm.dí")Musím uvést na pravou míru a opravit můj překlep. Samozřejmě varianta 3 nebo 1. Tu druhou variantu jsem včera vyloučil téměř okamžitě.(Já jen ,aby si někdo nemyslel ,že se mi snad líbí var. 2) I když je to stejně fuk. Preferuju prostě trojku.
eloga Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 ok, dobrá práce, dýnko č.3, to vypadá fakt "akorát".+1**
Flipik Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 pokud to počítám dobře, tak zatím 23 z těch, co se už vyjádřili, preferují variantu č. 3 1. financ2. people3. juno4. Zdeneli -35. sashator - 36. Kasper -37. PaloZV - 38. YENKEE - kontakt cez PaloZV9. obchodnik-o310. parnistroj11. Dzos -312. Thor -313. Michal Petrán14. huhu4d15. cobra7916. Peter Velký17. Jörg8X18. pinkoid19. Vjace20. Klingac21. ava22. Baldic - 323. Zorrn24. sluniq - 325. tommi26. varjag -327. sibir - 328. Vjace29. Frantik30. Vojta1 - 331. ondralbc - 332. Denjl33. Alexion - 334. gooseman - 335. Ondřej71 - 336. jebiga37. rara38. Lu.ck39. Popik40. martin151 -341. LovecK - 342. df-otto - 343. sect44. Sedlin45. df-otto - druhý kus - 346. Flipik -347. eloga -348. Funthom95 - 349. Sborez50. bobi - 3Náhradníci:51. Sborez - druhý kus52. corwin
Popik Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Ahoj, super prace. Ty navrhy dynka jsou krasny. Preferuji 3 Odesláno z mého Lenovo S60-a pomocí Tapatalk
financ Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Jasne ze financ reaguje, jen to není na každý post.:-) Líbi se mi jak se diskuze rozproudila. Je nás tu 50 (neskutečný cislo) a úplne na všem se asi neshodneme. Hodinky by měly byt co nejjednodušší, ať se libi co nejvíce lidem.Pár nápadů je ještě v trubkách a postupne je sem dame
eloga Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 z pátrání po zdrojích informací obecných pro historickou příležitost, jakou tato limitka je, jsem narazil na tento seznam, musím říci že ač o našich letcích v RAF trochu něco vím, a dávno tomu jsem četl příběhy a dost t literatury, tak mě tenhle seznam při čtení všech jmen a osudů uzemnil. https://forum.valka.cz/topic/view/24109/Padli-cs-piloti-od-mnichovske-dohody-do-konce-roku-1945píšu to proto, že jsem se uklidnil pohledem na dýnko č.3, a tak financovi patří dík za odvedenou práci a starosti, skol. Napsal bych více, ale ještě je to předčasné.**
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se