bobi Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 very good,yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 ok platí stále a omluva za překlepy v předchozím textu, byl vánoční úklid a psal jsem to nějak nepohodlně ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Je to hodně dobré, díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petrán Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 chvála,chvála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 zbytečný starosti se zákony, legálně ilegálně, to jsou jenom slova, podstatný jsou činy, za války i dnes, kdy už tam zase skoro jsme.Myslím, že za 2.sv.války to měli lidé mnohem horší, neexistující stát, občané říšského protektorátu BM a přesto do toho šli. Nemá cenu to řešit, pacifistů je všude jak nasr...... kdo do cizí armády chce, tak si cestu najde.Ale jinak by mě tedy zajímalo, kdo z účastníků této RAF limitky byl alespoň rok na vojně.... a má alespoň rámcovou povědomost o tom, o čem byla 310.peruť a Bitva o Británii. K tomu bych podotknul, že to pdf s návrhem textu k limitce, co jsem tady vložil, si stáhlo mraky lidí, ale nikdo se k tomu nevyjádřil..., prostě bída, ovce.** Tak jsem elogu Tvůj text přečetl, žádnou zásadní výtku k němu nemám. Líbí se mi i fotky. Pěkné, díky. P.S.: na vojně jsem byl, povědomí o Bitvě o Británii mám, béééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 (upraveno) tady je to v přímém přenosu, srovnání *ok, tak vidíš, a je to, a jestli víš - jaký jednotky byly na vojně Čsl. "Bééééé" .** Upraveno 16. prosince 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Pekny video. Otazce bohuzel nejak nerozumim... co je to vojna Csl.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 ok, tak dobře, to má být vojenská prezenční služba v Československu v délce 24 měsíců a pro absolventy vysokoškolských vojenských kateder v délce 12 měsíců atd. Ale to Béééé už jinak vysvětlit nejde. , nějak si to čekání na hodinky pod stromečkem krátit musíme, zatím je to vše z Davosy na cestě, tak snad to Béééé, nebude potřeba... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Ten znak je super, uz se na hodinky těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Elogu, ty mne bavíš. Krásně jsi mi rozšířil obzory Já byl ročník 2000/2001, tudíž jsem zažil už jen roční ZVS,(příp. byla 3 měsíční); a taky rozdávání ostrých nábojů debilům při hlídání útvarovýho muničáku po útocích v New Yorku.Kdybys potřeboval ošetřit průstřel, zástřel, vstřel, není problém všechno umím. Stejně jako zahrabat bakelitovou minu protitankovou,odpálit bleskovici nebo pomoc se stavbou pontonovýho mostu ... ale myslím, že už jsme dost out of topic. Budeš to muset vydržetnějak jinak. Pěkný vánoce Tobě i všem ostatním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Sorry, poslední out of topic na Davose.Tak jo, ženijní základy máš takže konec záhad. Béééé je označení pro "berany", správněji ŽTR /ženijně technická rota/, vychází z beranidel na zarážení pilířů do dna řek při stavění mostů. I když se později už moc nepoužívalo a bylo to jen pro cvičební účely, tak se toto označení mezi vojáky vžilo stejně jako pro pontony platilo označení "popelnice" pro podobu složeného pontonu na Tatře 148/813/815 s popelářským vozem. Bylo kolem toho hodně rivality a "legrace". Zajímavé je na tom všem to, jak se dají životní zážitky aplikovat postupem času na nové a nové situace, s výrazem béééé.... *No dobrá jdu se realizovat jinam a jinak, nechme tady vejít vánoční atmosféru se vším všudy a Davose přejme též klid na práci a aby to dobře dopadlo po všech stránkách. . Všem účastníkům této limitky P.F. 2016 přeje Eloga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 RAF je nejstarší samostatné letectvo našeho světa - "RAF slaví - nejkrásnější fotografie Královského letectva". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 ok, pěkný, tady trochu vzruchu na okraj a konec tohoto roku a počtení na Nový rok. nebo chvíli klidu je kus druhoválečné letecké historie, *https://fcafa.wordpress.com/2011/05/28/czechoslovak-prisoners-of-war/https://en.wikipedia.org/wiki/Stalag_Luft_IIIGreat Escape - v češtině vyšlo v roce 1968 ? Paul Brickhill ? Noc nekryje uprchlíky ?** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 To srovnání euro vs. spit ,,, děkuji.To zahřálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 (upraveno) jo, jo, také mám ten pocit.** Upraveno 5. ledna 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Od 4.teho sa uz v Davose maka. Mame nieco nove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Sorac za pozdní reakci, peopla mam na ignore listu. vzorek, ukázka jak by to vypadalo laserem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Možná hloupej dotaz- je to jenom ukázka jaké jsou jejich technologické možnosti nebo chce Davosa to dýnko udělat takhle s těma řečma po obvodu? Tak nějak předpokládám tu první možnost, ale radši se zeptám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Mě se to líbí, taky doufám, že řeči kolem zmizí a logo se zvětší, tak jak bylo na grafickém návrhu. Stejně chybí ještě plameny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se