parnistroj Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 A pro predstavu, jak by na ciferniku vypadala cara tlusta 1,5mm? Jak je tlusta treba 1 a jak jsou tluste hlavni 4 indexy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Co tecky ctverecky ( tecky by mohly byt trochu mensi, nebijte me, kreslim v malovani ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Mne se libi jakakoli varianta - klidne bez sviticich minutovych indexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Jednáme z Davosou co půjde. Tady nás omezuje technologie. 1,5mm(fakt ne) 1mm 0,6mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Buď jsem jsem slepej, nebo blbej, případně obojí. Já v těch obrázcích nevidím rozdíl. Všechny indexy mi připadají stejně široký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 blbej ne, možná lehce přisleplej indexy u čísel 1, 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11 mají jinou tloušťku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Tak to je jasný,že u čísel jsou různé tloušťky (1.5-1-0.6mm).Dzos pravděpodobně očekával různé tloušťky právě u těch minutových indexů po celém obvodu,no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 No jo, už to vidím. Jak se člověk zaměří na něco, nevidí zbytek. Já jsem čuměl na ty minutový indexy, ne hodinový, protože jsem pochopil, že se řeší ty minutový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Tak to je jasný,že u čísel jsou různé tloušťky (1.5-1-0.6mm).Dzos pravděpodobně očekával různé tloušťky právě u těch minutových indexů po celém obvodu,no pokud Davosa požaduje 1,5mm šířky, tak by ty minutové indexy asi vyšly jako jednolitý lumi kruh dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 "Aby minutové indexy svítily, musí mít šířku min. 1,5 mm."To i puvodni 4 hlavni indexy jsou tenci? Podle obrazku to tak vypada.Zduvodnuji nejak tech 1,5 mm (kdyz treba cislice jsou evidentne mnohem tenci)?Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 pokud Davosa požaduje 1,5mm šířky, tak by ty minutové indexy asi vyšly jako jednolitý lumi kruh dokola To je celkem logické ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 "Aby minutové indexy svítily, musí mít šířku min. 1,5 mm."To i puvodni 4 hlavni indexy jsou tenci? Podle obrazku to tak vypada.Zduvodnuji nejak tech 1,5 mm (kdyz treba cislice jsou evidentne mnohem tenci)?Dika přesně tohle resim už několik týdnů, číslice jsou tenčí a jde to, indexy nejdou. Zdůvodnění je jednoduchý, technologie to neumožňuje. Tečka. Minutový indexy nejspis svítit nebudou, hledám cestu jak rozsvítit aspoň pětiminutový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Mně návrh parního stroje nepřijde úplně od věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Mně návrh parního stroje nepřijde úplně od věci.me taky, v Davose ho mají 2 měsíce a řekli ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Tak to je škoda, ale určitě nad tou technologií vyzrajete! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Když o tom tak uvažuju, tak mi nepřijde lumi tak důležitá jako celkový koncept limitky, takže klidně oželím lumi na minutových indexech. Už se na ně těším a chápu složitost věci. Uvidíte na čem se domluvíte. Hodně zdaru a příště zvážím jestli Davosa ano nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Souhlas, radeji at vypada dobre cifr, nez aby byl kvuli super lumi zprasenej. 99x ze sta se na ne kouknem ve dne:-) za me tedy bud puvodni navrh, nebo max. ty 0.6 mm...pokud by na to tedy Davosa sla, coz podle toho co pise Financ stejne nevypada... Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Já se omlouvám, že vám tady plkám, jen mě napadl jeden postřeh: člověk si vlastně vůbec neuvědomuje, že to, jak jednotlivé hodinky vypadají, vůbec nemusí být dáno dizajnerem, ale spíš tím, jakou technologii je firma schopna zvládnout a neochotou zkusit něco jiného a změnit zaběhlé postupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Tohle by u Davosy taky neproslo? Je to v podstate variace na navrh parnihostroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Souhlas, radeji at vypada dobre cifr, nez aby byl kvuli super lumi zprasenej. 99x ze sta se na ne kouknem ve dne:-) za me tedy bud puvodni navrh, nebo max. ty 0.6 mm...pokud by na to tedy Davosa sla, coz podle toho co pise Financ stejne nevypada...Uplne souhlasim, navrh s 0.6 mm se mi dokonce libi vic nez puvodni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se