Přejít na obsah

Davosa - pilotky RAF

Doporučené příspěvky

Tak to je jasný,že u čísel jsou různé tloušťky (1.5-1-0.6mm).

Dzos pravděpodobně očekával různé tloušťky právě u těch minutových indexů po celém obvodu,no :rolleyes:

pokud Davosa požaduje  1,5mm šířky, tak by ty minutové indexy asi vyšly jako jednolitý lumi kruh dokola :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Aby minutové indexy svítily, musí mít šířku min. 1,5 mm."

To i puvodni 4 hlavni indexy jsou tenci? Podle obrazku to tak vypada.

Zduvodnuji nejak tech 1,5 mm (kdyz treba cislice jsou evidentne mnohem tenci)?

Dik

a přesně tohle resim už několik týdnů, číslice jsou tenčí a jde to, indexy nejdou. Zdůvodnění je jednoduchý, technologie to neumožňuje. Tečka.

Minutový indexy nejspis svítit nebudou, hledám cestu jak rozsvítit aspoň pětiminutový.

Odkaz ke komentáři

Když o tom tak uvažuju, tak mi nepřijde lumi tak důležitá jako celkový koncept limitky, takže klidně oželím lumi na minutových indexech. Už se na ně těším a chápu složitost věci. Uvidíte na čem se domluvíte. Hodně zdaru a příště zvážím jestli Davosa ano nebo ne. 

Odkaz ke komentáři

Souhlas, radeji at vypada dobre cifr, nez aby byl kvuli super lumi zprasenej. 99x ze sta se na ne kouknem ve dne:-) za me tedy bud puvodni navrh, nebo max. ty 0.6 mm...pokud by na to tedy Davosa sla, coz podle toho co pise Financ stejne nevypada...

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

Já se omlouvám, že vám tady plkám, jen mě napadl jeden postřeh: člověk si vlastně vůbec neuvědomuje, že to, jak jednotlivé hodinky vypadají, vůbec nemusí být dáno dizajnerem, ale spíš tím, jakou technologii je firma schopna zvládnout a neochotou zkusit něco jiného a změnit zaběhlé postupy.

Odkaz ke komentáři

Souhlas, radeji at vypada dobre cifr, nez aby byl kvuli super lumi zprasenej. 99x ze sta se na ne kouknem ve dne:-) za me tedy bud puvodni navrh, nebo max. ty 0.6 mm...pokud by na to tedy Davosa sla, coz podle toho co pise Financ stejne nevypada...

Uplne souhlasim, navrh s 0.6 mm se mi dokonce libi vic nez puvodni.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...