parnistroj Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Odesláno 21. května 2016 No jo, no, kdyz si predstavim, jak si ziju na vysoke noze nekde v Brazilii ve slumu, to za to prece stoji.
eloga Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 (upraveno) Paráda jedem dále** Upraveno 25. května 2016 uživatelem eloga
eloga Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Trochu zlobí přenos dat on-line..Tak celý text ještě jednou... Malá poznámkanějak jsem začal uvadat na duchu, v poslední době jsem protočil skoro všechny hodinky co mám. Ale něco mi stále nějak chybělo. Tahle RAF limitka, nemohl jsem na ni v poslední době vůbec zapomenout. Už je to celé v běhu nějaký pátek, tedy dost dlouho, ale termíny jsou termíny. Co s tím? Tak jsem si dnes přečetl pro jistotu a pro povbuzení prvních 5 stránek tohoto vlákna včetně všech obrázků prvotních návrhů. Už je mi lépe a hlavně nabyl jsem pocitu, že tohle je nejlepší limitka, která se kdy na Chronomagu dávala dohromady. Tak jsem rád, že jsem u toho a modrá je dobrá.Pro Finance velká +1 za celkový nápad, upřesnění návrhů a realizaci s firmou Davosa. Sedlinovi a všem kolem v celém projektu též klobouk dolů. Po těch prvních stránkách zase můžu v pohodě vyčkávat dál a tu trochu klidu přeji všem, kteří s tím občas bojují jako já.**
huhu4d Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Keby niekto chcel, odstupim svoje miesto za vysku mnou zaplatenej zalohy. Ziadne spekulacie, co som do toho dal, chcem naspat. Viac v SZ.
huhu4d Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Zistil som, ze pilotky niesu moje prave orechove.mam br123 a tie nosim zriedka....
sashator Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Já to mám sice podobně, ale na tyhle si určitě počkám, když už je dáváme rok a půl dohromady, tak jim tu šanci dám...jsem opravdu hrozně zvědavej na výsledek
huhu4d Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Budu urcite fajn, a to cakanie mi nevadi, ale dalsie hodinky do suflika mi uz fakt netreba. Drzim Vam vsetkym palce a dakujem iniciatorom za to, ze na tom makaju, je to tazky boj pre nich.
Mcmartini Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Zdravím všetkých. Konečne som sa po 5 dňoch dostal na túto 80 stránku. Vskutku zaujímavé čítanie. Napriek tomu, že som tu len ako divák tak musím dať pomyselný klobúk dole nad prácou a odhodlaním všetkým tým, ktorí sa pričinili o vznik naozaj krásnej limitky. Osobne sa mi páči a ticho závidím budúcim majiteľom
huhu4d Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Moje miesto zaujme uzivatel Libor_OV. Chlapi, drzim Vam palce, budu to paradne hodinky.
Daftra Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=411116 Tak nevím,je to originál,není to originál...:-)
daur Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Máte to dobře a držím palce. Jinak se divím, že tady někomu ještě nehráblo. Některé dotazy jsou na flašu https://fcafa.wordpress.com/2015/07/10/310-sqn-75th-anniversary/
Daftra Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Daur: to máš pravdu,v letectví se pohybuju jenom 30 let a opravdu,při čtení tohoto jsem tu flašku několikrát potřeboval :-)
People Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 to cakanie je nekonecne. Ale vydrzime. Je leto, cize potapky. Pilotky budu patrit jeseni.
financ Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2016 mám jen tuhle mobilovku od Kaspera. Ciferníky budou ve čtvrtek
Flipik Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Supr a zlatý nodejt, ta trojka s dírou
parnistroj Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Jakou barvu bude mit datumovy krouzek? Dik
PaloZV Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 ....mam nemiestny navrh ak je to vobec este mozne - neda sa pootocit cifernik na DATE tak aby okienko datumu bolo medzi cislami 3 a 4?...vtedy by to vyzeralo dobre...takto ta useknuta 3 je fakt fail...dik Palo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se