People Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Ocakavam odpoved typu: hodinky su vo vyrobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 (upraveno) co bys potřeboval vědět?Hodinky jsou ve výrobě, až si Davosa řekne o doplatek, tak si to Kasper zorganizuje. Kusů bude 54, žádný 00 author's proof se dělat nebude a máme možnost si vybrat řemen.Chtěl jsem vyfotit nový ciferník s ručkama, ciferník mám já, ručky jsou u Sedlina a ten neodpovídá na SZ... tož tak tu to snad financ jasne napisal, su vo vyrobe .... Upraveno 8. srpna 2016 uživatelem obchodnik-o3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Tohle padlo 15.6. :"Po odsúhlasení - výroba, kompletovanie, zaslanie - 60 dní."60 dni to bude v nedeli. Otazka samozrejme je "kdy se to odsouhlasilo" a jestli vubec - coz nic nemeni na tom, ze by bylo prinejmensim slusny po ty dobe napsat nejakej konkretnejsi termin. Kluci na tech hodinkach odvedli kus poradne nevdecny prace, kterou Kaspere svym pristupem zbytecne srazis, to si nikdo z nich nezaslouzi. I kdyby za vsechny problemy v komunikaci mohla jen a pouze Davosa, tak jsi pred mesicem (a nekolikrat i predtim) prohlasil : "Čakám na inštrukcie o platbe z Davosy - podľa pôvodnej dohody sa mal platiť zvyšok tesne pred dodaním, predpokladám, že tomu tak i bude."Minimalne bych ocekaval, ze je kazdy tyden obvolas a napises "sorry chlapi, nic nevim". takhle se muzeme vsichni jenom dohadovat, kdo z vas to ma na vetsim bananu a vsechny to tady akorat prudi. Postav se k tomu jako chlap a proste to dotahni, tohle je nahovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Chlapi,navrhuji to tady nehrotit nesmyslnými hádkami a půtkami o tom, jak si to kdo představuje. O tom to prostě není.Termín neřešit. Až to bude tak to bude, hlavně klid, je v limitce přes 50 lidí, to je taky tolik názorů a přístupů.Momentálně je to ve fázi, kdy se čekat vyplatí, aspoň já tedy doufám. Přece jen Financ na to založil informativní vlákno, tak až bude čas, tak to tam oznámí, snad ne?** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Ospravedlňujem sa za neinformovanie. Včera sa v Davose skončila dovolenka, dodanie hodiniek v polovici septembra. Mario Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Dakujeme! Teraz by niekto mohol brknut sedlinovi, nech sa odhybernuje. Spojit cifr a rucicky. Par fotiek nam opat zkrati cakanie. Idealne tak za 14 dni. Ziadny stres, pozvolna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 No však, len pomaly - Kdo si počká, ten se dočká.Hodinky jsou ve výrobě, to je dobrá zpráva, a tak já přeji všem čekatelům příjemný zbytek léta... *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Sakra, že jsem se taky o jedny nepřihlásil. A zrovna RAF, což je pro mě super téma. Do prčic... Nějak jsem to tu přehlédl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Tak mě napadlo, že bychom skoro mohli pomalu stříhat metr nebo je ještě zase moc brzo? nebo na ty další?*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 uz sa to blizi. Snad. Dalsie fotky na sprijemnenie cakania asi nebudu. Sedlina este asi nepustili. -remen uz je definitivne vybrany?-bude k hodinkam teda nejaky ten pamflet, booklet ci letak o RAF ci a ako to vlastne dopadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Hej ,ako to dopadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) ale vlastně nic Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 V piatok mám volať do Davosy - dám aktuálne info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra79 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Nějaké novinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Už je pátek . Upraveno 2. září 2016 uživatelem martin151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Myslel ten příští Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Kasper psal, že v pátek bude volat. Podle jinýho vlákna má má čundrbál v Brně, tak zkuste vydržet http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/97019-schaumburg-watch-v-brne/?p=1759557 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Nj, tak příští pátek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Ahoj páni,včera som sa nedovolal, tak som poslal email. Ak príde do zajtra odpoveď - napíšem ju sem, prípadne v pondelok volám znova.Ďakujem.M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se