Bushman Odesláno 15. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Gratuluju ke Kocourovi. A s tím signálem je to poprvé vždycky tak, i když nevím, jak je to možné. Ale setkal jsem se s tím u několika géček i citizenů - první příjem trvá děsně dlouho a další už v pohodě.
Tesh Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Zdravím ve spolek! Už dlouho jsem přemýšlel o nějakých hodinkách. A po dlouhém bádání jsem se zastavil u Rangemanů. Nabízejí vše co by člověk ztroskotaný na ostrově mohl potřebovat. Já osobně rozhodně funkce Triple Sensoru na nic nevyužiji, nebo mě spíš nenapadá k čemu je v běžném životě použít. To nicméně neznamená, že bych od svého původního plánu pořídit si "Kocoura" chtěl upustit, ba naopak, lepší mít a nepoužít než nemít a potřebovat! Ale co mě zajímá je koupě ze zahraničí, protože to co chce český obchodník je hodně mimo. Máte někdo nějakou zkušenost s koupí přes ebay? Zatím jsem kupoval jen desetidolarové položky a tady je to o něco výš.
wizard-ov Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Vem to ze skywatches, je to prověřené. Doprava zdarma a další 'příjemné benefity':-)
Tesh Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Díky za tip! Je to ještě levnější než na ebayi! A jaké jsou ty další benefity, kromě dopravy zdarma a ceny?
Bushman Odesláno 16. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2015 No největší benefit je případná reklamace
STOUPA Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Presne proto sem je objednal v CR resit reklamaci nekde na druhe strane sveta by se mi vazne nechtelo.
wizard-ov Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Chlapci, chlapci - jsou to digitálky. Ty se nereklamují, ale vyhazují.
Bushman Odesláno 16. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2015 No digitálky, ale za osm litrů. A nedávno se tu řešil ten pohasínající displej. Takže bez chyby taky nejsou - na špatnej kus se narazit nechá. Já je přinejhorším donesu ob dvě ulice, kde jsem je koupil, ale mít je někde z Asie, co s tím pak?
Tesh Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 (upraveno) No co by s tím? Poslat za 3000,- Kč na reklamaci k prodejci Mám tomu teda rozumět tak, že ze zahraničí radši ne? Upraveno 16. března 2015 uživatelem Tesh
wizard-ov Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 No je to o osobní odvaze (nebo blbosti jak se to vezme)....osobně jsem neměl nikdy problém s kvalitou hodinek ze Singapuru (rozuměj ve smyslu funkční/porouchané). Rangemany holobyty tam mají za 203 babek, díky strašlivému kurzu dolaru se teď začínají rozdíly smazávat.
Tesh Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 No právě jsem se díval a výhodnější by to bylo za éčka. Ale teď jsem nalomemej to kupovat ze zahraničí.
Bushman Odesláno 16. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Jak říká Wizard - je to na každém. Já jsem v tomhle konzerva,, chodím k prima hodináři, pokecáme, objednáme, kdyby něco, donesu... Mám oficiální českou distribuci... jsem spokojenej.
lukas.78 Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 TAK UŽ JSEM TO NEVYDRŽEL Tentokrát jsem kupoval doma a osobně. Musel jsem si vychutnat ten servis (odzkoušet, nechat si lichotit a zaplatit) Tam sleva oproti východu už není taková.A co si budeme povídat, servis máme kousek.Jinak mé hodinky byly na signálu hned
lukas.78 Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Jejich zpracování je parádní, pořád na ně musím jukat. I spousta lidí na nich občas nechá oči.Ale mám veliké dilema.Pořídil jsem si hodinky G-shock. Hodinky co něco vydrží a jsou do nepohody. Leštěnek mám fůru.Zároven jsem na hodinky pes a sebemenší škrábanec bych dlouho rozdýchával.Původní záměr byl, je tahat do práce a přírody, ale i při největší opatrnosti se nevyhnu poškození. Oproti tomu je zavřít doma a nosit jenom na pivo je škoda.Že já si nekoupil jiné LEVNÉ Jinak děkuji za přivítání v klubu.
pastovic Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Dnešní venčeníčko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Jejich zpracování je parádní, pořád na ně musím jukat. I spousta lidí na nich občas nechá oči.Ale mám veliké dilema.Pořídil jsem si hodinky G-shock. Hodinky co něco vydrží a jsou do nepohody. Leštěnek mám fůru.Zároven jsem na hodinky pes a sebemenší škrábanec bych dlouho rozdýchával.Původní záměr byl, je tahat do práce a přírody, ale i při největší opatrnosti se nevyhnu poškození. Oproti tomu je zavřít doma a nosit jenom na pivo je škoda.Že já si nekoupil jiné LEVNÉ Jinak děkuji za přivítání v klubu.Tak si objednej jeden dva komplety pásek/bezel do foroty. Pak je nos a používej bez omezení tak jak se na géčka sluší a patří. No a časem až ti budou připadat opotřebený tak můžeš vyměnit. Ale určitá patina a stopy používání k nim patří a naopak je zkrášlují. To je jako s Hummerem, leštěnka na elektronech s nízkoprofilama nebo drsnej bahno styling?
Krakonosh Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Nic, co by nešlo rozleštit, aneb Rangeman Red Rescue v akci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se