Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratuluju ke Kocourovi. A s tím signálem je to poprvé vždycky tak, i když nevím, jak je to možné. Ale setkal jsem se s tím u několika géček i citizenů - první příjem trvá děsně dlouho a další už v pohodě.

Odesláno

Zdravím ve spolek!

Už dlouho jsem přemýšlel o nějakých hodinkách. A po dlouhém bádání jsem se zastavil u Rangemanů. Nabízejí vše co by člověk ztroskotaný na ostrově mohl potřebovat. Já osobně rozhodně funkce Triple Sensoru na nic nevyužiji, nebo mě spíš nenapadá k čemu je v běžném životě použít. To nicméně neznamená, že bych od svého původního plánu pořídit si "Kocoura" chtěl upustit, ba naopak, lepší mít a nepoužít než nemít a potřebovat! Ale co mě zajímá je koupě ze zahraničí, protože to co chce český obchodník je hodně mimo. Máte někdo nějakou zkušenost s koupí přes ebay? Zatím jsem kupoval jen desetidolarové položky a tady je to o něco výš.

Odesláno

Díky za tip! Je to ještě levnější než na ebayi! :) A jaké jsou ty další benefity, kromě dopravy zdarma a ceny? :)

Odesláno

Presne proto sem je objednal v CR resit reklamaci nekde na druhe strane sveta by se mi vazne nechtelo.

Odesláno

No digitálky, ale za osm litrů. A nedávno se tu řešil ten pohasínající displej. Takže bez chyby taky nejsou - na špatnej kus se narazit nechá. Já je přinejhorším donesu ob dvě ulice, kde jsem je koupil, ale mít je někde z Asie, co s tím pak?

Odesláno (upraveno)

No co by s tím? Poslat za 3000,- Kč na reklamaci k prodejci :D

Mám tomu teda rozumět tak, že ze zahraničí radši ne?

Upraveno uživatelem Tesh
Odesláno

No je to o osobní odvaze (nebo blbosti :lol2:  jak se to vezme)....osobně jsem neměl nikdy problém s kvalitou hodinek ze Singapuru (rozuměj ve smyslu funkční/porouchané). Rangemany holobyty tam mají za 203 babek, díky strašlivému kurzu dolaru se teď začínají rozdíly smazávat. 

Odesláno

No právě jsem se díval a výhodnější by to bylo za éčka. Ale teď jsem nalomemej to kupovat ze zahraničí.

Odesláno

Jak říká Wizard - je to na každém. Já jsem v tomhle konzerva,, chodím k prima hodináři, pokecáme, objednáme, kdyby něco, donesu... Mám oficiální českou distribuci... jsem spokojenej.

Odesláno

10311816_962773213734179_412278932288560

TAK UŽ JSEM TO NEVYDRŽEL  B)

Tentokrát jsem kupoval doma a osobně. Musel jsem si vychutnat ten servis (odzkoušet, nechat si lichotit a zaplatit) Tam sleva oproti východu už není taková.

A co si budeme povídat, servis máme kousek.

Jinak mé hodinky byly na signálu hned  :thumbsup_anim:

Odesláno

Jejich zpracování je parádní, pořád na ně musím jukat. I spousta lidí na nich občas nechá oči.

Ale mám veliké dilema.

Pořídil jsem si hodinky G-shock. Hodinky co něco vydrží a jsou do nepohody. Leštěnek mám fůru.

Zároven jsem na hodinky pes a sebemenší škrábanec bych dlouho rozdýchával.

Původní záměr byl, je tahat do práce a přírody, ale i při největší opatrnosti se nevyhnu poškození. Oproti tomu je zavřít doma a nosit jenom na pivo je škoda.

Že já si nekoupil jiné  LEVNÉ  :frusty:

Jinak děkuji za přivítání v klubu.

Odesláno

Jejich zpracování je parádní, pořád na ně musím jukat. I spousta lidí na nich občas nechá oči.

Ale mám veliké dilema.

Pořídil jsem si hodinky G-shock. Hodinky co něco vydrží a jsou do nepohody. Leštěnek mám fůru.

Zároven jsem na hodinky pes a sebemenší škrábanec bych dlouho rozdýchával.

Původní záměr byl, je tahat do práce a přírody, ale i při největší opatrnosti se nevyhnu poškození. Oproti tomu je zavřít doma a nosit jenom na pivo je škoda.

Že já si nekoupil jiné  LEVNÉ  :frusty:

Jinak děkuji za přivítání v klubu.

Tak si objednej jeden dva komplety pásek/bezel do foroty. Pak je nos a používej bez omezení tak jak se na géčka sluší a patří. No a časem až ti budou připadat opotřebený tak můžeš vyměnit. Ale určitá patina a stopy používání k nim patří a naopak je zkrášlují. To je jako s Hummerem, leštěnka na elektronech s nízkoprofilama nebo drsnej bahno styling? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...