Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Já když baterku, tak jsem pro digi klasiku, ale tyhle nevypadaj vůbec špatně. Ale 2 věci co bych jim vytknul a to, že ten inverzní malej displej nebude tak vidět ač to samozřejmě na videu není znát, ale in natura to nebude nic moc, ale zase v celkovým pohledu na ručičky nebude tak rušit a hlavně, že nemaj lumi indexy, což je škoda.

Odesláno

No fuj, no to jsou snad první G z vyšší řady co se mi hnusí. To je jak ty fejky na aukru. Takovej nedomr*ek. Když rafičky tak Gulfmaster nebo A1000 (ty bych si chtěl letos naježit), ale tohle fakt nee.

Odesláno

No pěkný. Souhlasím s názorem že kocour je kocour a nikdo mu to už nevezme. Ale proč nerozšířit repertoár o analog. :) Ber kocoury než se dostaneš k těmhle bude na kočkokrtka našetřeno. :D

Odesláno

No fuj, no to jsou snad první G z vyšší řady co se mi hnusí. To je jak ty fejky na aukru. Takovej nedomr*ek. Když rafičky tak Gulfmaster nebo A1000 (ty bych si chtěl letos naježit), ale tohle fakt nee.

OMG to je názor...opravdu bych chtěl vidět jak jsou stejně propracované jako ty fíky :frusty:  :frusty: 

Návštěvník Strocek
Odesláno

Já jsem původně přemejšlel o G-SHOCK A1100, ale pak mi někdo předhodil, že zrovna vyšly Rangemany a nebylo co řešit a nebylo to jenom o ceně. Ty nový Mudmastery jsou hezčí než ty Gulfmastery. Ale jestli máte možnost, tak si je běžte prohlídnout na živo (to platí obecně o hodinkách) protože kolikrát ty reklamní fotky jsou někde jinde... Jednou jsem hodinky objednal podle fotek a za tejden šly do světa...

Odesláno

Teď fakt nevím, jestli mám jít opět do kocoura nebo počkat na tyto:

Tyvole no to nééééé ... tak mám zase na co šetřit :D ... paráda.

Odesláno

Se musím podělit o zážitek, že jsem na vlastní oči viděl, jak Rangemany v noci ze soboty na neděli přijímají synchronizační signál ve 2:06 a po přijetí na L3 přehazují čas na letní.  :clap: Měl jsem totiž takovou s..čku, že jsem celou noc proseděl na hajzlu a tak jsem si hrál s hodinkama.  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Tak půjdu znovu do Kocoura. Ty nový Mudmaster (GWG 1000) jsou skoro stejně velký jak GPW 1000 a ty jsem právě kvůli velikosti nedávno vrátil prodejci. Na mojí ruku je to už pořádná buzola.

Upraveno uživatelem kabik
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Já sem ho posílat nikam nemusel abych věděl, že to se mnou doklepe i když nikdy nevíš s čím Casio přijde příště :) , ale je fakt, že než jsem narazil na kocoura, tak jsem v jednom tejdnu vystřídal dvoje géčka, ale jak se říká, do třetice a vyšlo to. K tý velikosti nemám zrovna malou ruku, ale něco většího než Rangemany bych už asi nedal, už takhle by nemusely bejt ani né tak velký, jako spíš vysoký a mohly by bejt nížší. A do jaký verze? Doufám, že pozitivní  :cool02:

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Nechápu, jak se tu lidi můžou vůbec bavit o zbavování se Kocoura! :D To je úplný rouhání! Já svýho kocoura nikdy neopustim! :)

Odesláno

Nechápu, jak se tu lidi můžou vůbec bavit o zbavování se Kocoura! :D To je úplný rouhání! Já svýho kocoura nikdy neopustim! :)

Já už podruhý NÉÉ :sad01_anim:  Slibuju :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...