Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Barevné se mi také líbí. Ale nejde to. S Glocky ladí ideálně pouze holobyty.

.

Jo, leda bys měl olivový rám, pak ta military verze bude sedět jak prd.l na hrnec  :-)

Co mě hodně oslovilo, jsou ty bílé Burtony. Ale jelikož mám lyžařské hadry a vybavení černo-bílo-červeno-šedé, tak jestli mám hodinky černé s červeným nebo bílé, je vlastně fuk. Žluťasy od Wizarda jsou sice total mega hyper brutal, ale vzít si je k obleku do divadla - to chce "Huevos grandes". Kam se na Wize hrabu, na to nemám :-D

Bohužel mám hodinek tolik, že kocoury beru jen na střelnici a na hory. Má to výhody - spona je jak nová, žádný kancldajving!

Upraveno uživatelem DaveG17
Odesláno

Chci se zaptat, jestli jste někdo zkoušel jiný řemen k Rangemanům. Ten co je na hodinkách mě hrozně štve. Nesedí mi a mám pocit, že jestli ho nevyměním, tak jsou pro mě hodinky nenositelné. Pokud utáhnu jak jsem zvyklý u jiných hodinek, tak ty bochánky na krajích vnitřní strany mi dělají dost nepříjemné otlaky. Pokud je nachám o dirku volněji, tak zas poletují po zápěstí. Nedá se na ně dát něco jiného (např. nato)? Pokud už měl někdo stejný problém a povedlo se mu ho vyřešit, dejte mi prosím vědět. Nerad bych pouštěl kvůli nepovedenému řemeni. Díky.

Odesláno

Tak úplně stejný problém řeším taky a to nemám zrovna nejmenší ruku , obávám se, že na jiném než origo řemenu to nebude ono .

Odesláno

Já jsem na tom úplně stejně, myslím, že to vyřešit nejde, jedině si zvyknout nebo nabrat či zhubnout přes zápěstí.

Odesláno

Škoda. Příbírat uz nemůžu. Už mám za sebou tři křížky a hubnutí by šlo ztuha. Každopádně díky. Musel jsem se zeptat. Budu si zvykat a když to nepujde, tak se objeví v prodejní sekci ;-)

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Napadlo mě co zkusit trochu změkčit řemínek v horký vodě. Samozřejmě tam nedávát celý hodinky, ale ponořit jenom ten řemínek. Je možný, že by mohl trochu změknout, jak se se to dělá u gumáků třeba u monster. Jasně, že s délkou to nic neudělá, ale mohly by se třeba ruce lepší přizpůsobit... 

edit: pak že nerostou

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

http://www.ebay.com/itm/Casio-GShock-RANGEMAN-GW9400-Strap-Adapters-Kit-Black-PVD-3-ring-Nylon-GW-9400-/281572999734?var=&hash=item418f0f0236:m:mmICv87FaqA542Sp52JRgVg

ještě teda jedna varianta. Je škoda, že to jsou oba plasty, že kovový by byl větší držák

http://www.shapeways.com/product/L7A6GMB2K/model-1622-metal-g-shock-adapter?li=shop-results&optionId=58274685

kovová varianta. S poštovným 750,- přes paypal

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Ahojte,

nevíte jak přepnu zobrazování vteřin v kompasovém kruhu? Jednou se mi zobrazuje odečítání vteřin a příště na displeji rotuje jakoby vrtule, ale za boha nemůžu přijít na to, kde jsem co nastavil aby se to změnilo  :frusty:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ahojte,

nevíte jak přepnu zobrazování vteřin v kompasovém kruhu? Jednou se mi zobrazuje odečítání vteřin a příště na displeji rotuje jakoby vrtule, ale za boha nemůžu přijít na to, kde jsem co nastavil aby se to změnilo :frusty:

Vrtule ti běhá když máš zaply stopky ;-)
Odesláno

Spousty let jsem nechápal, co na těch hodinkách všichni vidíte, mám je pár hodin na ruce a nechápu to, proč jsem si je tak dlouho nekoupil :eek:

Konečně jsi přišel k rozumu :D . Super volba, na ruce řekl bych optimál, ale Rangemany prostě parádně sednou. K Tvým dream watch a celkově k Tvým aktivitám ideální "sparring partner", gratuluji!

Odesláno

Pozor, u toho kovového je dole poznámka uživatele, že to domrší funkci kompasu! K Rangemanům jedině plastové adaptéry.

Odesláno

Konečně jsi přišel k rozumu :D . Super volba, na ruce řekl bych optimál, ale Rangemany prostě parádně sednou. K Tvým dream watch a celkově k Tvým aktivitám ideální "sparring partner", gratuluji!

Máš naprostou pravdu. Rangeman a Navitimer 01 je perfektní kombinace. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...