michael99 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 (upraveno) Upraveno 7. září 2018 uživatelem michael99
michael99 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 ad zápory, bod 2) přiznám se že neznám detailní specifikaci, nicméně z tvé formulace připomínky a zároveň dotazu nejsem přesvědčen, že 1) jsi správně vše pochopil funkce hodinek, 2) tvůj dotaz ohledně technologie baro/GPS spíše napovídá že v této oblasti moc informovaný nejsi. Za mě by tedy bylo možná lepší počkat s komentáři na dobu, kdy hodinky budou zde u někoho na ruce a ve stylu kolegy Letáka budou podány úplné informace. Popravdě, nevěřím tomu, že pokud hodinky mají GPS, nebudou dostupné všechny informace, která GPS poskytuje, tedy i nadmořská výška.Myslim, ze jsem zhledl dost videi abych byl schopen si udelat predstavu o tom jak funguji a kdyz je ve specifikaci barometricky tlakomer, tak je to vice nez srozumitelne. Velmi povedene video v kterem jsou predstaveny vsechny funkce a polozky menu je napriklad zde: A co se tyce principu altimetru, tak neco malo si lze precist viz nize..takze bych nedelal smerem k me osobe unahlene zavery. https://m.navigovat.mobilmania.cz/jak-funguje-barometricky-vyskomer-v-turistickych-navigacich/a-1314417
michael99 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 dali by ste niekto foto, ako vyzera podsvietenie klasickych Casio G-Shock Rangeman GW-9400-1ER.ja zvazujem kupu CASIO G-Shock Rangeman GW-9400J-1JF s inverznym displejom, verim ze na slnku bude citatelnost dobra, v sere porovnatelna s klasikou a nocne podsvietenie klasickych by som chcel vidiet na foto, resp. Vas nazor nan ... dik a mozete prihodit tip na osvedceny shop Mam je akorat na ruce tak jsem poridil fotky v mistnosti osvetlene dennim svetlem, venku na slunci a ve tme. Jinak citelnost oproti neinverznim displejum je samozrejme o rad horsi....ale me to nejak nevadi.
michael99 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 No a pak jsou samozrejme podminky jako treba kdyz je uz sero nebo kdyz doma sviti clovek jen lampickou a to je videt spatne....vecer prihodim foto.
lub Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 já jenom nevim, když už je na tom hovno vidět, proč tam aspoň nedaj kvalitní světlou (stříbrnou) odraznou folii..
jovani Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 No a pak jsou samozrejme podminky jako treba kdyz je uz sero nebo kdyz doma sviti clovek jen lampickou a to je videt spatne....vecer prihodim foto.ja myslim, ze aj klasicka verzia ma v tychto podmienkach problem ...
Xenomorfus Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 (upraveno) Kocouri a Zelvicky Upraveno 8. září 2018 uživatelem Xenomorfus
michael99 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 A tady fotka kdy v mistnosti sviti jeden mensi zdroj svetla....v tomto pripade zarivka pod kuchynskou linkou.
Xenomorfus Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 aky je to modell?Jestli to patrilo mne, tak Gulfmany z fotky s kocourama jsou GW-9100-1ER (stary model s multibandem 5).
Xenomorfus Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 (upraveno) Gulfmany jeste obcas sezenes, kde maji stare zasoby toho nasledneho modelu. Uz to teda neni GW (jen G-9100), tedy bez solaru a multibandu. Ten "muj" stary model leda nekde na ebayi apod. jako starsi.Edit: Jinak mam dojem, ze v soucasnosti v rade G-Shock "Gulfmany" k dispozici nejsou. Upraveno 8. září 2018 uživatelem Xenomorfus
michael99 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Myslim, ze jsem zhledl dost videi abych byl schopen si udelat predstavu o tom jak funguji a kdyz je ve specifikaci barometricky tlakomer, tak je to vice nez srozumitelne. Velmi povedene video v kterem jsou predstaveny vsechny funkce a polozky menu je napriklad zde: A co se tyce principu altimetru, tak neco malo si lze precist viz nize..takze bych nedelal smerem k me osobe unahlene zavery. https://m.navigovat.mobilmania.cz/jak-funguje-barometricky-vyskomer-v-turistickych-navigacich/a-1314417Oprava: ...omylem jsem napsal .....kdyz je ve specifikaci barometricky tlakomer, tak je to vice nez srozumitelne... Samozrejme jsem myslel barometricky vyskomer...
jovani Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Gulfmany jeste obcas sezenes, kde maji stare zasoby toho nasledneho modelu. Uz to teda neni GW (jen G-9100), tedy bez solaru a multibandu. Ten "muj" stary model leda nekde na ebayi apod. jako starsi.Edit: Jinak mam dojem, ze v soucasnosti v rade G-Shock "Gulfmany" k dispozici nejsou.Casio G-Shock Gulfman GW-9110-1JF nie su novy modell ... ?
Xenomorfus Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Casio G-Shock Gulfman GW-9110-1JF nie su novy modell ... ? Puf. Jasne, ze jo. Moje nevedomost, nejak sem necekal zmenu ocislovani. Omlouvam se za mylnou informaci.Ovsem ta cena nic moc :-(.
Xenomorfus Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Tak sem jeste koukal po tom modelu GW-9110, ale u nas sem ho nenasel. Tedy to vypada, ze uz ho taky nedelaji a jen, kdyz jsou nekde stare zasoby.Zbezne sem po netu pobrouzdal, ale nejak sem dalsi model neobjevil. Tak nevim.
jovani Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 rozdiel medti Rangeman 9400 a Gulfman 9100 je aky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se