Bushman Odesláno 30. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Taky doufám, že bude. A taky aby tam bylo dost světla, aby se dobíjely. Ještě abychom tam nemuseli nosit nějaký blbý automaty, co jdou 6 vteřin za den šejdrem...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Já myslím, že v pekle žádný hodinky nosit nebudeme moct...a to bude právě to pravý peklo ..to ostatní tam už nějak přežiju..
Bushman Odesláno 31. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Ty voe... to je fakt, co když nám tam zakážou hodinky? I když... to ne, mnohem větší trest bude, když nám nařídí nosit hodinky... čínský fejky rangemanů, který se budou denně zpožďovat o pět minut.
Bushman Odesláno 31. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Tak ať se nám příští rok ty naše Rangemany krásně synchronizujou, mají vždy baterku na high, křivku tlaku spojitou a spokojeně naježenýho kocoura na dýnku!
wizard-ov Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Tož ať se to synchronizuje a ať nám v tom Mainflingenu neusnou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Zdarec! Dneska jsem hodinky "podrobil lehčímu testu" ... měřily výšku, teplotu, čas - včetně stopek i tlak a musím říct, že jsem fakt spokojenej. Je to hračička. Musím to pořádně zkalibrovat, protože podle cedule mi to podměřuje asi o 4 metry a to se mi moc nelíbí :D . Faktem je, že k mému údivu to rychle měřilo teplotu dolů ... od sundání z ruky (27°C) a položením do sněhu (0,4°C) uplynuly cca 3-4 minuty, byla to teda rychlovka, doma čekám na vyrovnání i 30 minut . Čas to chytá denně (v noci) jedou absolutně bez odchylky, no těžko se bude odvykat s přechodem na avtomaty ... Menší ochutnávka ... více fotek se objeví během cca hodinky až dvou v mé galerii.
Jarda55 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Také přeji všem do Nového roku pekelně silný signál, dostatek slunce, stále stoupající křivky, a hodně zdraví a štěstí.
Bushman Odesláno 1. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Jak na Nový rok, tak po celý rok... Provedena kontrola synchronizace a ostatní stroje seřízeny podle Rangemanů... Přesný čas je základ!
Návštěvník Strocek Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Jdu tudle do hospody s nezkalibrovanýma a když jsem se večer vracel, koukám kolik je a mám zkalibrováno. Říkal jsem si náhoda. Včera sem zase zašel do knajpy, pijem kouknu na hodinky a zrovna přijímaly signál, tak jsem je nechal a taky se zkalibrovaly a to jsem je nesundaval a nechával na ruce a nijak se neomezoval. Doufám, že nebudu muset chodit na kalibraci do hospody .
Bushman Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Kolik bylo hodin? Mně se totiž kalibrují vždycky nějak ve 2 hodiny ráno, pokud se to nepovede, mají to zkoušet asi 5 krát během dne. Zajímalo by mě, kdy... Doma mám signál na L3, když kalibruju ručně, nevím, na čem závisí to, jestli se kalibrace podaří, nebo nepodaří.
Návštěvník Strocek Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 v 0:14 poslední kalibrace i s ikonou, ale teď jsem koukal a ikonku tam nemám. Asi to zkouší víc krát a jak to na poslední nechytí, tak to ukáže jako nezkalibrovaný. Zase sem je měl někde hozený.
Sphinxx Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Mě to kalibruje v Čechách 2:12 a na Moravě (Brno, Ostrava a okolí) vždy ve 3:12, nechápu, ale berou signál a to je podstatný.
Návštěvník Strocek Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 mě to taky standardně kalibruje 2-3 když to nechám přes noc tam kde mám.
Bushman Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 U mne standardně každý den ve 2:02. Další časy nevím, páč jak tam ráno není ikona, kalibruju ručně. Zato křivka tlaku dneska vypadá - 4 tečky rozhozený po displeji, to je teda bída. Radši jsem tam hodil název dne.
wizard-ov Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Po zkouškovém se na to nastavení Rangemanů vrhnu - čestné pionýrské !
Bushman Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Ono se tam toho zase tolik nenastavuje. čas se rovná sám, to jen v případě, že to nezafunguje. Tlak a nadmořskou výšku bys zase musel kalibrovat furt dokola a zajímavější jsou stejně změny tlaky, které to správně změří i bez kalibrace. To bych kalibroval třeba ráno před výpravou, v základním táboře. No a pak kompas. Tam se dá nějak korigovat i odchylka, ale na to se ještě musím podívat do manuálu.
kabik Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Barevný mix... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se