Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Takt jestli s nimi zacházíš jako já, tak budou jako nový pořád. Já si koupím odolný hodinky na ven, ale pak je mi jich líto, tak si koupím ještě nějaký levnější hodinky na ven, abych je nosil místo těch dražších na ven. Ale těch levnějších je mi taky líto a tak si koupím ještě levnější na ven. No jo, ale těch je mi.... No doufám, že je to každýmu jasný :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to kvalitativně bezpochyby je, jenže já jsem potřeboval něco na noc, co bude trvale čitelné bez nutnosti mačkat tlačítka - tak padla volba na ty tritiový trubičky. A pioneery jsou cenově slušný, na posed to stačí a na normální nošení je vůbec nepoužívám. Prostě mě na těch digitálkách v noci vadilo, že na ně mrknu a nic nevidím. A automatický osvětlení zase zapíná při každým větším máchnutí ruky, to taky není ono.

Ale jestli mi teď klapne jeden kšeft, tak ty rangemany objednám znovu, docela mi scházejí...

Jako jasný každý má něco do sebe. Mě se design Traserů moc nelíbí a z podobných modelů mi ty Luminoxy vycházejí daleko hezčí, ale ty trubicce posvítěj stejně, takže je to podle individuálního vkusu. Já mám občas taky tendence si šetřit hodinky, ale prostě musíš bejt silnej a překonat to  :) . Je to jako s autem věc má sloužit tobě a né ty jim. Jinak kupovat víc hodinek na jednu činnost je holý nerozum jednak to stojí moc peněz a stejně je neunosíš a pak prodáváš a nakupuješ a je to pořád dokola, zvlášť když kupuješ dokola to samý . Doufám, že když už opět Rangemany... tak aspoň s karbonem  ;)

Odkaz ke komentáři

Jako co si budeme povídat, ty trasery nejsou vzhledově nic moc. Ale musí se jim nechat, že vynikají absolutní čitelností a přehledností na první mrknutí. Máš pravdu, budu to šetření muset omezit, takhle furt něco kupuju a bojím se to nosit... 

Odkaz ke komentáři

K tý žlutý barvě toho pásku, já si nemyslím, že by ztrácel barvu, ale je možný, že má někdo jinou zkušenost , ale předpokládám, že to z formy vyleze prostě celý žlutý tzn, že i když to teoreticky prošoupeš nebo prořízneš, tak tam prostě bude ta stejná žlutá jako je na povrchu. 

Odkaz ke komentáři

tak díky shaqovi novžý přírustek Men in navy v čr jich asi moc nebude.Ta modrá je ve skutečnosti velmi příjemná barva.Carbon řemen příjemně obepíná ruku je to velmi pohodlné, mněl jsem strach z tuhosti.Myslel jsem že jsou Rangemany větší ale ve skutečnosti se jedná spíše o xl než xxl géčka jako GX-56.Ale na ruce jsou moc fajn a působí i na 22cm zápěstí robustně.

post-1779-0-77801900-1423760409_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak díky shaqovi novžý přírustek Men in navy v čr jich asi moc nebude.Ta modrá je ve skutečnosti velmi příjemná barva.Carbon řemen příjemně obepíná ruku je to velmi pohodlné, mněl jsem strach z tuhosti.Myslel jsem že jsou Rangemany větší ale ve skutečnosti se jedná spíše o xl než xxl géčka jako GX-56.Ale na ruce jsou moc fajn a působí i na 22cm zápěstí robustně.

Tyhle modrý jsem viděl někde na eshopu Koscom a na fotce vypadal ten negativní displej hodně čitelně - je to tak i ve skutečnosti? Tenhle bych snesl, vypadá to fakt dobře.

Odkaz ke komentáři

Jo ty z coscom jsou bez carbon řemenu tedy ne JDM.Je to vlastně i označené na řemínku.Buď tam je tough solar a triple sensor.Nebo tough solar a carbon fiber to je ta jdm verze co mám.Jinak v nich neni asi jiný rozdíl.

Odkaz ke komentáři

Ty žlutý mi utekly, což mě hodně štve, měl bych u toho chrápat, abych to nepromarnil ... :( .

přitom tu byly vcelku dlouho vystavený,já to zahlídl hned a váhal jsem hodně je vzít,ale prostě vím že časem budou zašlý to je úděl barevnejch G tak jsem se na ně vyprd :cheers: ale pěkný jako nový jsou moc :clap: 

Odkaz ke komentáři

přitom tu byly vcelku dlouho vystavený,já to zahlídl hned a váhal jsem hodně je vzít,ale prostě vím že časem budou zašlý to je úděl barevnejch G tak jsem se na ně vyprd :cheers: ale pěkný jako nový jsou moc :clap:

To de vyřešit, viz muj post vejš..

Odkaz ke komentáři

No tak já mám teď hodně práce, tak to tu moc nestíhám a druhá věc je, že jsem si zakázal prodejní sekci :D , ale tohle mě štve ... No co, život jde dál :D ... a se svými černými jsem MAXimálně spokojen.

Odkaz ke komentáři

To de vyřešit, viz muj post vejš..

já vím,ke svejm mám novej oranžovej i černej pásek,ale to pak můžeš měnit do zblbnutí protože po čase to prostě vidět bude,působí to hodně špinově pak na hodinkách,proto prostě preferuju černou klasiku na které prostě totot vidět není :cheers: 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...