Návštěvník Strocek Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 no já sem to myslel ve smyslu, že když jsem přišel na forum, tak jsem si říkal, že dát víc jak bůra z hodinky, že je čiré bláznovství... a jak se to panečku rozjelo . Spiš mi to přišlo, že kolega potřeboval ujistit, že to je správná investice. A to mu můžu potvrdit, že kdo nemá Rangemany tak neví co je žít . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bushman Odesláno 18. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Jděte do háje, víte jak se mi po nich stejská. K..va proč já debil jsem je prodal...
Návštěvník Strocek Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Jděte do háje, víte jak se mi po nich stejská. K..va proč já debil jsem je prodal... přece proto aby sis je zase koupil ne . Ten pocit z nových hodinek... k nezaplacení
Bushman Odesláno 18. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Vole... právě jsem prodal trasery...proč asi? Kdo tady uhodne?
FranaD Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Jsou to první hodinky, co jsem měl, který bylo záživnější je vlastnit, než se na ně těšit.... Ted jsem je prodal a už se alespoň těším na další a vím, že se jistě dočkám..
Bushman Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Jdu do nových, bez nich je to fakt na h..no.
wizard-ov Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Olé !!! Tož vítej na vlně in/out :-)
Bushman Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Koupím je jako druhé ke svým Citizenům...a pak už sem na to fórum ani nepáchnu - určitě aspoň dva dny...
kabik Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Jdu do nových, bez nich je to fakt na h..no. Bude opět holobyt nebo něco s karbonem?
Bushman Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Holobyt z českýho eshopu... za 8390 čechokreditů. Ale musím je mít....
Sphinxx Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Holobyt z českýho eshopu... za 8390 čechokreditů. Ale musím je mít.... :D Ty woe, taky seš dobrej pacoš ... věděl jsem, že je to jen otázka času než je budeš chtít znova. Jsou to fakt super hodinky.
Bushman Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Psssst... doma to ještě neví... :-)
Jarda55 Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Dnes jsem po čase provětral Pro Treky 5000. Vždycky mi připadaly velký jako kráva. Po pár týdnech s Rangemany jsou z nich skoro decentní oblekovky. Prostě Rangemany umí i čarovat. Svědčí o tom i to, že když je někdo prodá, často končí v ústavu, uchlastá se, jde na "50 odstínů šedi" , nebo skončí ještě hůř.
Návštěvník Strocek Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Holobyt z českýho eshopu... za 8390 čechokreditů. Ale musím je mít....Za 8tis z Japonska přes ebay i s karbonovým páskem. To už bych asi šel do nich.
Bushman Odesláno 20. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Já na tyhle kšefty s dálným východem nemám náladu. Ještě to zkouším objednat přes mého oblíbeného hodináře, tam mám malou slevu, a i kdyby ne, ten komfort prodeje, spojený s příjemným pokecem a případnou bezproblémovou reklamací mi tu ztrátu vynahradí. Navíc nemusím zřizovat účet na PayPal, někam posílat peníze a doufat, že mi hodinky dorazí, potom clo a DPH... Pro pár ušetřených stovek ani náhodou.
Návštěvník Strocek Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Já právě na ebay nakupuju, takže pro mě by to už bylo jednoduší. Ale rozumím tomu, jak pohodlnosti, tak i případný jednoduší reklamaci.
Bushman Odesláno 20. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Zatím jsem to nikdy nezkoušel, asi na tom nic nebude, jen tu reklamaci bych teda nechtěl řešit :-)
wizard-ov Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Bohúšu, Bohúšu. Mohl jsi měť krásné žluté limitky za pár kaček, kaj si dal rozum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Strocek Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Zatím jsem to nikdy nezkoušel, asi na tom nic nebude, jen tu reklamaci bych teda nechtěl řešit :-)ebay neni aukro, tam bych se reklamace nebál zvlášť u ověřenýho prodejce, kde dobrá odezva spokojených zákazníků = víc dalších kšeftů = větší výdělek. Jenom v Čechách na to ještě někde nepřišli... Spíš by byla horší komunikace kdo není angličtinář, ale google překladač a taky to jde. Jinak ten ebay je docela návykovej, bys najednou zjistil co potřebuješ věcí co si musíš objednat...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se