Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

Na takové ty rozšířené aktuální géčka se nechá sehnat pásek i za cca pětikilo (např. na moje Mudmany G-9000 klasický černý), ale čím jsou exkluzivnější a dražší, tím dražší a méně dostupné jsou i ty řemeny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak když je to tak levné dej mi odkaz na pásek na GW-A1000, ale levný.

myslim ze tu nebudem slovickarit a bavit se o jednom modelu kde ten pasek muze stat batoh..

Na vetsinu standartnich G vidis ze jsou vcelku za rozumny prachy ne?

Odkaz ke komentáři

Mám na protrekách PRW-1300 pásek víc jak 5 let možná 7 a je tam doteď a je pořád dobrej... Ty hodinky jsem nosil né každej den, ale hodně často a kolikrát jsem se válel na kole atd... Je jasný, že nebude na věky ale na hóóódně dlouho.  ;)

edit: Rangemany jsou poměrně novej model, až tu budou na trhu nějakej ten rok, tak bude pásek taky za pár babek 

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Životnost gumovýho pásku záleží na více věcech. Nejvíce se jeho životnost zkracuje plaváním v bazénu ( chlór ve vodě ) a pak extrémní namáhání. Taky sluníčko ( UV záření ) by mohlo něco ovlivnit. Jinak hraje roli taky to jestli budou fungovat každý den nebo jen občas. Já mám na svých nejstarších géčkách pásek stále původní. A to jsem je měl na ruce prvních pět let každý den na úplně všechno od tanečních po plavání. Odešlo mi  jen to poutko co se za něj zasouvá přečuhující kus pásku za sponou. Jinak obava o životnost pásku je samo na místě. Ale mám odzkoušeno, že dřív mi odešel bezel. Pro jeho životnost platí to co pro pásek. A pár let od ukončení prodeje už se těžko shání a na rozdíl od pásku se většinou nedá nahradit jiným typem. 

Odkaz ke komentáři

No já jsem někde četl, že prý ty karbonofky vydrží déle, ale je to JPP. Osobně nevím, ale znáte mne - mluvit o horizontu tří let je u mne nesmysl...

Hoši jsou na tebe zlý, co. Asi tady jseš v podvědomí branej jako fluktuant..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

To nic, taky jsem zažil ten pocit, když jsem odcházel z hodinářství s novýma hodinkama, že bych je měl vyměnit za jiný. Ale ovládl jsem se, svojí železnou vůlí jsem démona zkrotil... na 14 dní...

To já už kolikrát udělal, že jsem si koupil hodinky a za dva dny je byl vyměnit za jiný, nebo jsem objednal na E-Bay a pak psal prodejci, že chci stornovat obchod...  :wallbash:

EDIT:   :wallbash:   :wallbash:

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...