Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No však taky počítám s verzí holobyt. Napadá mě zkusit poslat dotaz na hodinky-365, jestli opravdu posílají tu verzi s lepším páskem, když ji mají na fotkách - co oni na to.

Odesláno

No však taky počítám s verzí holobyt. Napadá mě zkusit poslat dotaz na hodinky-365, jestli opravdu posílají tu verzi s lepším páskem, když ji mají na fotkách - co oni na to.

To bych byt tebou rozhodne udelal!

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Ako sa ich môže niekto zbaviť?? :)

Normálně smýšlející člověk to neudělá, to je jasný :-)

Odesláno

Přesně. Mně se to tady hned nezdálo. Maminka mě vždycky varovala před divnejma lidma. Ale jakoby mluvila do dubu.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Přesně. Mně se to tady hned nezdálo. Maminka mě vždycky varovala před divnejma lidma. Ale jakoby mluvila do dubu.

To mě taky, ale kde je těm časům konec. Teď si musím dávat spíš pozor, aby mě tu nepřistihla maminka mojí budoucí ženy, protože to by pak nejspíš varovala svoji dceru přede mnou  :D

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Jojo, taky to máš doma asi těžký...že pozdravuju  :D    Já například hrdě hlásím každé prodané hodinky, ty koupené už méně často..

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

To já bych si ty Rangemany taky prosadil.....ty s rafikama   B)  

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Racionálně to nevysvětlíš, to je fakt nemožný...a pokud nechceš pořád jenom lhát, jako to dělá jeden můj kamarád, nezbývá než prostě přiznat, že nejsi zcela normální, tak jako to dělám já  :)

Odesláno

Heč, a já to mám skoro potvrzené. Jeden můj mladší kolega, když u mně poprvé viděl na ruce Rangemany, prohodil něco o úchylném seniorovi. A to se ještě musel krotit, protože jsem jeho nadřízený. Ten "senior" mně opravdu řádně hnul žlučí.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Heč, a já to mám skoro potvrzené. Jeden můj mladší kolega, když u mně poprvé viděl na ruce Rangemany, prohodil něco o úchylném seniorovi. A to se ještě musel krotit, protože jsem jeho nadřízený. Ten "senior" mně opravdu řádně hnul žlučí.

Drzoun jeden. Rok bez vodměn  :evil:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...