Bushman Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2015 No však taky počítám s verzí holobyt. Napadá mě zkusit poslat dotaz na hodinky-365, jestli opravdu posílají tu verzi s lepším páskem, když ji mají na fotkách - co oni na to.
Frostie Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 No však taky počítám s verzí holobyt. Napadá mě zkusit poslat dotaz na hodinky-365, jestli opravdu posílají tu verzi s lepším páskem, když ji mají na fotkách - co oni na to.To bych byt tebou rozhodne udelal!
Bushman Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Tak jsem poslal dotaz, uvidíme...
wizard-ov Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 No nevím, podle fotek za stejnou cenu prodávají holobyty i karbonofky.... navíc skladové číslo odpovídá holobytům....
Bushman Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Jednoduše, dáš inzerát a jsou fuč... :-)
wizard-ov Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Neboj, Bushman, nebo já ti je zase za 14 dní prodáme zpátky...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Ako sa ich môže niekto zbaviť?? Normálně smýšlející člověk to neudělá, to je jasný :-)
Jarda55 Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Přesně. Mně se to tady hned nezdálo. Maminka mě vždycky varovala před divnejma lidma. Ale jakoby mluvila do dubu.
wizard-ov Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 He he he my jsme tady všichni normální...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Přesně. Mně se to tady hned nezdálo. Maminka mě vždycky varovala před divnejma lidma. Ale jakoby mluvila do dubu. To mě taky, ale kde je těm časům konec. Teď si musím dávat spíš pozor, aby mě tu nepřistihla maminka mojí budoucí ženy, protože to by pak nejspíš varovala svoji dceru přede mnou
Bushman Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Moje žena mi právě kouká přes rameno, kroutí hlavou a volá úchylové, úchyláci...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Jojo, taky to máš doma asi těžký...že pozdravuju Já například hrdě hlásím každé prodané hodinky, ty koupené už méně často..
Bushman Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2015 No... já už radši moc nekupuju, jen ještě ty Rangemany... a už vůbec se raději nechlubím. :-)
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 To já bych si ty Rangemany taky prosadil.....ty s rafikama
Bushman Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Jenže já rangemany měl, prodal, koupil trasery, za 14 dní prodal a kupuju zase Rangemany. A teď tenhle ohromnej handl vysvětli ženě... nemožný.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Racionálně to nevysvětlíš, to je fakt nemožný...a pokud nechceš pořád jenom lhát, jako to dělá jeden můj kamarád, nezbývá než prostě přiznat, že nejsi zcela normální, tak jako to dělám já
Jarda55 Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Heč, a já to mám skoro potvrzené. Jeden můj mladší kolega, když u mně poprvé viděl na ruce Rangemany, prohodil něco o úchylném seniorovi. A to se ještě musel krotit, protože jsem jeho nadřízený. Ten "senior" mně opravdu řádně hnul žlučí.
spineshank Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Kluci,neplanujete tu nekdo koupit Frogy?ja jen ze bych je klidne vzal,ale za nejakou rozumnou cenu:-) :-)
Návštěvník Strocek Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Heč, a já to mám skoro potvrzené. Jeden můj mladší kolega, když u mně poprvé viděl na ruce Rangemany, prohodil něco o úchylném seniorovi. A to se ještě musel krotit, protože jsem jeho nadřízený. Ten "senior" mně opravdu řádně hnul žlučí.Drzoun jeden. Rok bez vodměn
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se