Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Spine má pravdu, taky mi to něco připomíná, ale za všecko může tohle vlákno :D ... jinak gratulace nováčkům, taky si ty hodinky nemůžu vynachválit. Jsou super.

Odesláno

Asi půjdu do koupě přes Skywatches (balík do Malajsie economy za 500Kč), ale nemají G-Shocky náhodou mezinárodní záruční list? Opravdu se mi nechce krmit tuzemské obchodníky. :D

Odesláno

Zacinate tu byt jako sekta:-) :-) 

My a sekta ? :pope: To né - nám tu blbý humor nevadí.... ale musíš uznat, že Rangemany jsou na čele technologického pelotonu u digi G-Shocků. :P

Odesláno

Asi půjdu do koupě přes Skywatches (balík do Malajsie economy za 500Kč), ale nemají G-Shocky náhodou mezinárodní záruční list? Opravdu se mi nechce krmit tuzemské obchodníky. :D

Cenu mají hezkou o tom žádná. Také často kupuji z daleka. Ale občas je fajn pořídit si něco i doma, rád nechám vydělat i českého obchodníka 

Odesláno

Tak si objednej jeden dva komplety pásek/bezel do foroty. Pak je nos a používej bez omezení tak jak se na géčka sluší a patří. No a časem až ti budou připadat opotřebený tak můžeš vyměnit. Ale určitá patina a stopy používání k nim patří a naopak je zkrášlují. To je jako s Hummerem, leštěnka na elektronech s nízkoprofilama nebo drsnej bahno styling? 

Dobrý nápad, kam jsem dal hlavu. Díky. Ani to není moc drahé  :notworthy:

Odesláno

Cenu mají hezkou o tom žádná. Také často kupuji z daleka. Ale občas je fajn pořídit si něco i doma, rád nechám vydělat i českého obchodníka

Neříkám, že bych nic v ČR nekupoval ba naopak (rohlíky). Ale 40% "sleva" je silný argument. Nehledě na fakt, že třeba takový Koskom už od pohledu rozhodně není živej z prodaných Rangemanů. :D
Odesláno

Nojo, jak to neni žlutý, tak se to pánovi nelíbí... :lol2:  :lol2:  

Náhodou, já bych je unosil... A karbon fiber - žádnej holobyt. A navíc ten drsnej vzhled. Až natočej Rambo 5 - Peklo v domově důchodců - co bude bude mít Sly na ruce? Vsadím boty, že tyhle Rangemany

Odesláno

Tak hodinky doma a sou super.Displej je usazenej presne a nastesti neblika.Ale mam je az k narozkam tak byli hned po prohlidnuti zabavene pritelkyni do pristiho tydne :-( :-)

Návštěvník Strocek
Odesláno

není nad univerzální černu, vhodnou jak k maskáčům tak ke kvádru :)  

Odesláno

Kdyby udělali to pouzdro v barvě řemínku tak to potom jo, ale tohle... vypadá to jako když si vezmete náhradní řemínek z jiných hodinek...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...