Jarda55 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Bušmeni potom použili na testy bezelů ochránce zvířat (samečky). Klokani neprotestovali. Ani nikdo jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Zase jeden nebohej kocour na prodej... Jak to těm kocourům můžete udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Já myslím, že prodej kocoura je známkou pohlavní nezralosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Jenom mi dejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 29. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Srstku s Kubišovou na tebe... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 ggrand zapomněl, že je to "Vracecí kocour". Ten bude koukat, až se mu zase ozve třeba z pošty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 15. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Ve zbraních a nábojích to nějak tlačí - zase celostránková reklama na kocoury. A navíc, kdo má předplaceno, dostal zadarmo tenhle měsíc druhej časák - nějaký GURU. Vypadá to jako pánská podoba časáku pro pipiny, ale prolistoval jsem to a byla tam reportáž z fabriky CASIO. A docela dost minirecenzí na hodinky. Nic extra, ale tohle potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 A co ty Credory za sedm baněk? Jo a ty Rangemany jsou holobyty - hrůza todlecto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Tak se za dlouhého večera precet cely vlakno a uz se těším do vybrane spolecnosti vkastniku Rangemanu. Doufam te na moji tlapicku 16.5 cm nebudou moc velky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Budou, ale to nevadí - máš kocoura olé ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Jeste jsem jenom cekatel :-D netrpelive vyhlizim pošťáka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Hlavně se o kocoura dobře starej a pravidelně ho synchronizuj... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 A lešti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Jiz leštím :-D;-) ale nemůžu sem vložit fotku, nemam sesynchronizovano :-)Tak později ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Taj ji sem stejne dam ;-):-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Dobrýýý... nekecej že máš ruku 16.5 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Mám ruku 16.5, ale jenom chvilku a pak už je to lepší :-) proto i tyhle orloje nevypadaj na tý mojí tlapičce blbě :-) heheMít ruku jak dráty do betonu, tak to bych asi i přepadal na stranu :-) PS: foto dnešního dne po úšpěsné noční samosynchronizaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesh Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Gratuluju Má tu někdo zkušenosti s čištěním rangemanů? Myslim tím ty všelijaký drážky co Rangemany mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 21. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Mám... Starý kartáček na zuby, obyčejné mýdlo a vlažná voda. A jsou jako nové :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Od doby, co jsem byl nucen je prodat čekám, zda vyleze černočerné pouzdro s klasickým displejem... a nic. Hodlám koupit tedy základní verzi a k tomu toto: viz. obr.Už jste KOCOURY někdo rozebíral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se