rypadlo Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Tak vítej v klubu, oni se hrozně dobře nosej. Už jsem měl i recenze od holek z práce, že je berou víc než automaty... Na ruce rozvna taky Díky :-)Přesně tak, takhle dobře mi na ruku dlouho žádný hodinky nesedly (zase tolik jako jiní členové jsem jich nevystřídal). Čistá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Já jich taky moc neystřídal, ale jako digi sem lepší neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Pořád na ruce! Na jiný se nedostane. Sem si po dlouhý době zkoušel Fortisky na tahu a myslel jsem, že mi upadne ruka jak jsou těžký, to tady nehrozí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Vůbec je nenosím,kdyby je někdo chtěl,tak mi napište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Vůbec je nenosím,kdyby je někdo chtěl,tak mi napište.pm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 No vidíte to?! On se nestydí prodávat chudáka kocoura přímo v jeho domovským vlákně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 A už jsou fuč:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Aby se ti nestejskalo . Na léto máš jinej typ? Případně na sport. Upraveno 13. června 2016 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Můžu si sem dát i poptávku po těhle hodinkách?) Že já vůl se jich tehdy zbavoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Musím konstatovat pár zjištění:1. koupil jsem je jako občasnou náhradu (vikendy+sport) za automaty, ale prave je to 35. den kdy jsem je nesundal z ruky ani na spaní2. stal se ze mě neustálý hlídač tlaku vzduchu a změn tlaku vzduchu a ruznécho měření výšek v zavislosti na tlak3. ačkoliv nepochybuji o nerozbitnosti hodinek tak je moc rad sleduju když jim dávám zabrat při hrubé manuální práci a těší mě ten pocit jistoty4. měření teploty vody vždy a všude je taky dobra úchylka :-) i když zjištění je víc tak tohle by zatím stačilo... Michal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 14. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Měření teploty vody jsem ještě nedělal, ale vyzkouším. Zato jsem je ale strkal do výdechu ventilace, abych zjistil, jak moc ledovej vzduch mi jde z ventilace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Mereni teploty vody ma oproti mereni teploty vzduchu obrovskou vyhodu a to ze je to podstatne rychlejsi. Ne ze bych kvuli tomu vzduch nemeril (taky merim), ale mam u chaty potok..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Měření teploty vzduchu je základ - v zimě se taky na mě dívali jak na debila, proč mám hodinky pověšené zvenku na bundě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Já jsem se v nich moc nenašel - vadilo mi na nich, že vrchní část vyztužení se při tlaku po skle jakoby posouvala, nebyla tam vyloženě napevno. Nicméně jinak je kombinace ABC s rádiovým signálem a solárním napájením luxus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 19. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Jak to myslíš? Žádnou vůli jsem nepozoroval, tedy zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 protože jsem úchylný čistič, tu a tam mě míchalo, že jsem měl na skle nějaké patlance - tam, kde se potkává s gumou. Čili jsem tam začal šmrdlat ubrouskem a všiml jsem si, že se to obložení trochu odchlipuje, jen nepatrně, prostě byl znát pohyb. Tak jsem zkusil zatlačit na všek toho obložení z boku diagonálně a bylo znát, že se to hýbe.Prostě jako by na kovovém těle byla nafest natažené gumové šasi - sice nafest, ale pořád jen natažené. Tak mě to trochu vyvedlo z míry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 (upraveno) Prostě jako by na kovovém těle byla nafest natažené gumové šasi - sice nafest, ale pořád jen natažené. Tak mě to trochu vyvedlo z míry :-)Tak to tě musím bohužel zklamat. Ne na kovovém, ale na plastovém. A tahkle to mají všechny géčka co mají gumový bezel. Upraveno 19. června 2016 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Ono to ani nevypadalo jako vada jednoho kusu, spíš jako vlastnost, ano. Je škoda, že i vespod je plast, na druhou stranu - těžko si představím situaci, kdy bych takhle masivní zařízení zprasil. To jen ten pocit...ten pocit tam byl a to mi vadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 21. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Tak jsem to vyzkoušel, a fakt je to pravda. Jak je to gumové, tak tam vůle opravdu je. Nikdy jsem si toho nevšiml a to je leštím několikrát denně. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Ono to asi není nic proti ničemu Ale narušuje to tu auru nedobytného tanku - jen to vědomí, že se pod to může dostat svinstvo, které nebudu umět vydolovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se