Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Tak vítej v klubu, oni se hrozně dobře nosej. Už jsem měl i recenze od holek z práce, že je berou víc než automaty...

Na ruce rozvna taky  ;)

Díky :-)

Přesně tak, takhle dobře mi na ruku dlouho žádný hodinky nesedly (zase tolik jako jiní členové jsem jich nevystřídal). 

Čistá radost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Pořád na ruce! Na jiný se nedostane. Sem si po dlouhý době zkoušel Fortisky na tahu a myslel jsem, že mi upadne ruka jak jsou těžký, to tady nehrozí  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Musím konstatovat pár zjištění:

1. koupil jsem je jako občasnou náhradu (vikendy+sport) za automaty, ale prave je to 35. den kdy jsem je nesundal z ruky ani na spaní

2. stal se ze mě neustálý hlídač tlaku vzduchu a změn tlaku vzduchu a ruznécho měření výšek v zavislosti na tlak

3. ačkoliv nepochybuji o nerozbitnosti hodinek tak je moc rad sleduju když jim dávám zabrat při hrubé manuální práci a těší mě ten pocit jistoty

4. měření teploty vody vždy a všude je taky dobra úchylka :-)

i když zjištění je víc tak tohle by zatím stačilo...

Michal

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Já jsem se v nich moc nenašel - vadilo mi na nich, že vrchní část vyztužení se při tlaku po skle jakoby posouvala, nebyla tam vyloženě napevno. Nicméně jinak je kombinace ABC s rádiovým signálem a solárním napájením luxus.

Odkaz ke komentáři

protože jsem úchylný čistič, tu a tam mě míchalo, že jsem měl na skle nějaké patlance - tam, kde se potkává s gumou. Čili jsem tam začal šmrdlat ubrouskem a všiml jsem si, že se to obložení trochu odchlipuje, jen nepatrně, prostě byl znát pohyb. Tak jsem zkusil zatlačit na všek toho obložení z boku diagonálně a bylo znát, že se to hýbe.

Prostě jako by na kovovém těle byla nafest natažené gumové šasi - sice nafest, ale pořád jen natažené. Tak mě to trochu vyvedlo z míry :-)

Odkaz ke komentáři

Prostě jako by na kovovém těle byla nafest natažené gumové šasi - sice nafest, ale pořád jen natažené. Tak mě to trochu vyvedlo z míry :-)

Tak to tě musím bohužel zklamat. Ne na kovovém, ale na plastovém. A tahkle to mají všechny géčka co mají gumový bezel.

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Ono to ani nevypadalo jako vada jednoho kusu, spíš jako vlastnost, ano. Je škoda, že i vespod je plast, na druhou stranu - těžko si představím situaci, kdy bych takhle masivní zařízení zprasil. To jen ten pocit...ten pocit tam byl a to mi vadilo :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...