Bushman Odesláno 1. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2016 To není špatná barevná kombinace. Škoda, že tady se nedají koupit ty lepší verze s vyztuženým páskem.
Bushman Odesláno 1. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2016 K hovnu, ale nápis Carbon Fiber je Carbon Fiber... :-))))))
bigwolf Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Nekdy je to jen o tom napisu. Jednem staci Secco a jini vyzaduji Seiko... ;-)
Bushman Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Ptal jsem se kdysi někde na ten rozdíl u prodejce, tak mi bylo vysvětleno, že je ten pásek odolnější, ale oficiálně se sem tyhle verze nevozí.
FranaD Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 pěkný, moc líbí... ještě černo-khaki verzi a jdu do nich..))
ggrand Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Nekdy je to jen o tom napisu. Jednem staci Secco a jini vyzaduji Seiko... ;-) Az na to, ze Seiko digitalky jsou objektivne jina liga. Ptal jsem se kdysi někde na ten rozdíl u prodejce, tak mi bylo vysvětleno, že je ten pásek odolnější, ale oficiálně se sem tyhle verze nevozí. Ale k cemu odolnejsi pasek, kdyz se to trha v pouzdru jak je to prisrubovano. Presne na toto poukazuju.
Bushman Odesláno 17. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2016 Jasně, o nic nejde. Navíc mně nikdy nevydržely géčka tak dlouho, aby se opotřebovaly. I když kocoury už mám rok a půl na nikam je poslat nehodlám, ty vypadají dost definitivně :-)
bigwolf Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 Az na to, ze Seiko digitalky jsou objektivne jina liga.Ja se hadat urcite nebudu. Kdyz do toho clovek vidi, tak si vybere Seiko.Jsem spis narazel na to, ze tu existuje mala skupina chrono silencu (nas tady na foru) a pak obrovska skupina lidi, kterym je jedno zda maji na cifru Secco nebo Seiko. Dulezite pro ne je cena a vzhled.
bladerunner Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 Eee, k cemu ze je dobry vyztuzeny pasek?wizard, keď mal tú žltú limitku, s tým plánoval vyťahovať zapadnutý tank (tuším Tiger, ak si dobre pamätám)
michael99 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Tak konečně se snad taky budu moct zapojit do diskuze Koupeny za 6 tis Kč při dnech Marriane:). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bushman Odesláno 25. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Pěkná cena, občas ty dny Marianne mohou k něčemu být...
michael99 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 No já už skoro jinak hodinky ani nekupuju )....akce je naštěstí každej rok.
Návštěvník Strocek Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 hodinky s inverzním displejem bych nosil jedině když by mi zaplatili (a to myslím vážně), po dvou zkušenostech bych si je už nikdy nekoupil, ale jestli to má někdo rád, tak proč ne
michael99 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Me se libila barevna kombinace....kdyz js videl ve vitrine vedle sebe cerny a ty zeleny tak jsem okamzite vedel ktery chci. Ty cerny mi prisly strasne obyc....ale je fakt ze inverzni displej jsem neprilis pozitivne komentoval uz v krame.
Návštěvník Strocek Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Jestli se ti líbila barva, tak je to v pořádku! Já osobně po zkušenostech zde nabytých, bych už volil vždy univerzální černou (případně jinou hodně tmavou), ač je pravda, že některý barevný kombinace nejsou špatný a umim si představit i čistě bílý k bílým hadrům třeba na lyže, snowboard aj. (ale zase proč mít několikery hodinky) vždycky zvítězí černá, která je univerzální, jak k oblečení, tak se i nejdýl okouká. Inverzní displej je tak na 60-70% viditelnosti klasickýho displeje, ale to poznáš časem a pak to tady můžeš objektivně zhodnotit
Návštěvník Strocek Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 a jedna ze včerejška abych teda taky postnul nějaký foto. Poslední tak cca 2 měsíce na ruce jedině tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michael99 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Jestli se ti líbila barva, tak je to v pořádku! Já osobně po zkušenostech zde nabytých, bych už volil vždy univerzální černou (případně jinou hodně tmavou), ač je pravda, že některý barevný kombinace nejsou špatný a umim si představit i čistě bílý k bílým hadrům třeba na lyže, snowboard aj. (ale zase proč mít několikery hodinky) vždycky zvítězí černá, která je univerzální, jak k oblečení, tak se i nejdýl okouká. Inverzní displej je tak na 60-70% viditelnosti klasickýho displeje, ale to poznáš časem a pak to tady můžeš objektivně zhodnotit Já už jsem to objektivně zhodnotil dávno...nejsou to moje první Casia . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Strocek Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 No ty vole . Já to myslel na zhodnocení toho inverzního displeje, jestli si ho ještě neměl. Ale sbírku máš rozsáhlou, tak když tě budou nějaký srát, tak nasadíš jiný a je to vpoho. Já toho měl taky povícero, ale pak jsem to zredukoval na Renče a Automaty a víc nepotřebuju
michael99 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 (upraveno) Tak musím říct, že čtvery hodinky jsem dostal od přítelkyně (vždycky jsem si je vybral a dostal je k narozkám), na Rangemany mi přispěla a Citizeny jsem si pořídil sám. Takže jelikož to byl vetšinou dárek, určitě bych se jich nezbavoval a navíc já jsem tak trochu sysel ...jen zcela výjimečně věci prodávám...a to se netýká v podstatě vůbec elektroniky . Upraveno 25. září 2016 uživatelem michael99
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se