Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můžeš to vyřešit i jinou cestou. Třeba

Já jsem to tak vyřešil, ještě to nemám doma, ale do 14 dnů můžu dát podrobné info jaká je spokojenost. Jinak na netu jsou i fotky jiných provedení adaptérů a strap si můžeš koupit sám za pár kaček a barvu tam můžeš poladit podle nálady :)

Odesláno

Ta cena na Ebay je nesmyslná. Já zašel do nákupního centra a našel tam první hodinářství.  Pán řekl, žádný problém objednám to ve Fastu. Za pár dní jsem dostal sms a došel si pro celej origo kompet. Pokud si dobře pamatují cca za 2litry

Návštěvník Strocek
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

double

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník Strocek
Odesláno

aha, tak beru zpět  :) . Ta cena okolo dvojky za komplet bude, tak nějak všude. Asi to bude tím, že Renče ještě nejsou na trhu takovou dobu aby potřebovaly ve velkým množství řemeny a pouzdro, že asi něco vydrží. Tak proto i nabídka není taková a tím pádem i ta cena je vysoká

Odesláno

No fakt je, že ta cenová politika náhradních dílů je podivná. Na jednu stranu sklíčko s potiskem na Risemany stálo ve fastu asi 250 korun a naproti tomu stojí kus plastu ranec. To samý řemen třeba na inoxy. Originál kůže, ale nic extra ten řemen není - a stojí dvojku. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Rangemany jsou pro mě takové hodinky na steroidech. Zaprvé tak vypadají a zadruhé jsou nabité funkcemi.

Chci se zeptat, jak často a při jakých příležitostech využívat zabudovaný triple sensor?

Mně už např. kompas zachránil při orientačním běhu, když nebyla k dispozici buzola. Teploměr mi zase řekl, jaká mi bude zima ve stanu. Tlakoměr zatím bohužel příliš využit nebyl. Akorát pro zajímavost v letadle, abych zjistil, na kolik tlakují kabinu.

Odesláno

Já mám BARušku zapnutou nonstop. Rozhodně doporučuji přečíst recenzi od Ivana Leláka na Pro Treky. Má to tam moc hezky popsáno. Já jsem to z návodu nechápal, ale podle té recenze jsem se chytil :flex:

Odkaz na recenzi zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/99481-casio-pro-trek-prw-6100/page-2

Řekl bych, že Ivanova recenze je jedno z nejlepších literárně-praktických děl na našem fóru celkově. A nemá chybu, i já jsem se z ní mnohému naučil

Odesláno

Recenze je výborná, všechna čest. Ještě jsem koukal do návodu a tam se praví, že pokud je zapnuté BARO, nepřejdou hodinky to režimu šetření energie a ani nepřijímají RC signál. Máto to někdo vyzkoušené v praxi?

Návštěvník Strocek
Odesláno

já jenom, že když jsme nechal běžet stopky omylem přes noc, tak se mi to nezkalibrovalo. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Můžeš to vyřešit i jinou cestou. Třeba

Já jsem to tak vyřešil, ještě to nemám doma, ale do 14 dnů můžu dát podrobné info jaká je spokojenost. Jinak na netu jsou i fotky jiných provedení adaptérů a strap si můžeš koupit sám za pár kaček a barvu tam můžeš poladit podle nálady :)

Tak adaptér sedí jak p...l na hrnec. Strap je opravdu co do pohodlnosti lepší. Jinak konec strapu, jde hezky zastrčit do adaptéru a nikde vám nic netrčí. Jak budu mít čas na foto, tak postnu.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

kdo si to konkrétně objednal ? a platil si dph?

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Objednal jsem na Ebay konkrétně JaysAndKays adapters. Vzal jsem to v barvě TAN společně se strapem. Celé to bylo bez CLA a DPH. Pošlu info do SZ.

Návštěvník Strocek
Odesláno

jj dík. Koukám, že s tím poštovným Jays docela přitlačil...  :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...