daur Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Tak to bude dlouhé čekání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ježíšek je už pozítří :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ježíšek je už pozítří :-)... a to se dá vydržet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 ...co vám budu povídat, byly tam.. Děkuji Ježíšku .... tímto se zařazuji mezi ty postižené, kteří se k těmto hodinkám vrátili, protože jsou opravdu jedinečné, což obvykle člověk pochopí až po tom, co se jich poprvé zbaví..... někteří nepoučitelní i podruhé.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Super! Tak ať slouží, je to klasika . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Tak tedy gratuluju a tentokrát ať u tebe kocour dlouho zůstane... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Díky. Tentokrát už věřím, že nebudu tak krátkozraký, že bych se jich kdy zbavoval. To přeji i ostatním majitelům těchto povedených kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Dobrý, ať hezky slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Koucour je vděčný společník a na cestách dvojnásobně Velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 koukám, že si byl hodnej , taky gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Ještě jednou děkuji a přeji i dalším, i zde nepublikujícím majitelům, potěšení a radost z těchto skvělých hodinek na kterých je vidět, že byly konstruovány předně aby plnily svůj účel s měřením času a dalších přidružených ABC funkcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 25. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Já jsem dřív moc nemusel digitálky. Ale Rangemany mi dost změnily pohled na digi a nosím je hrozně rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Co na ně říkáte? Vyskočilo to na mě na FB. Za mě palec hore. Až na ten displej teda.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Co na ně říkáte? Vyskočilo to na mě na FB. Za mě palec hore. Až na ten displej teda..také by se mi líbily, kromě dvojbarevného displeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Škoda, že si nemůžeme udělat limitku podle našeho gusta. Nebo raději dvě Jedny na léto a druhé na zimu. Ach jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 (upraveno) Vycházka s dětmi, manželkou.... a "kocourkem" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. prosince 2016 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 (upraveno) Dnešní měření hloubky. Bez problému až na dno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Následné vyvětrání na zahradě -5,3 °C. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. S kocourem není prostě nuda.... PF 2017 Upraveno 1. ledna 2017 uživatelem daur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Dopoledne s dětmi a Kocourem na sjezdovce.... jo a pro šťouraly, ano, mám starodávnou lyžařskou výbavu, no a co .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Dopoledne s dětmi a Kocourem na sjezdovce.... jo a pro šťouraly, ano, mám starodávnou lyžařskou výbavu, no a co .. Klíny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Klíny?Český Jiřetín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se