GANGSTER001 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Čus pánové,chci si pořídit Rangemany a zajímá mně jak to je s těsností proti vodě,myslím tím to že třeba když si chci měřit čas plavání nebo když jsou prostě hodinky mokré jestli můžu používat tlačítka nebo ne?!Díky za info:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Tak se pomalu hlásím do klubu, rengemany jsou na cestě. Měl bych jeden dotaz nemá někdo návod v češtině. Byl bych za něj rád. Jak přiletí dám foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Dnesni vychazka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Čus pánové,chci si pořídit Rangemany a zajímá mně jak to je s těsností proti vodě,myslím tím to že třeba když si chci měřit čas plavání nebo když jsou prostě hodinky mokré jestli můžu používat tlačítka nebo ne?!Díky za info:-)U všech géček je možné používat tlačítka i pod vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Tak se pomalu hlásím do klubu, rengemany jsou na cestě. Měl bych jeden dotaz nemá někdo návod v češtině. Byl bych za něj rád. Jak přiletí dám foto.Pošlu sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Čus pánové,chci si pořídit Rangemany a zajímá mně jak to je s těsností proti vodě,myslím tím to že třeba když si chci měřit čas plavání nebo když jsou prostě hodinky mokré jestli můžu používat tlačítka nebo ne?!Díky za info:-)WR20, no problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 18. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Můžu potvrdit, mačkání tlačítek ve vaně Rangemany bez problémů ustojí. :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GANGSTER001 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Díky za odpovědi:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 20. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Tak jsem dneska šel za poledne přes město, teploměr v autě ukazoval něco kolem -10. Rangemany na ruce jsem vysunul zpod rukávu, aby si taky užily slunečního světla. Po asi deseti minutách chůze mrknu, kolik je a na prostředku sklíčka mléčné zakalení. Nebyly vidět nějaké kapičky, jenom jako by to sklo dostalo takový mléčný nádech. Nešlo to setřít, takže to bylo zevnitř. Je jasný, že v hodinkách nějaká vzdušná vlhkost je, takže při tom prudkém zchlazení sklíčka na něm kondenzovala. Stačila chvilka pod rukávem a zakalení zmizelo. Kdysi jsem přesně to stejné řešil s jinými géčky, dokonce to byla reklamace, ale byly mi vráceny s tím, že pokud je to jen takhle a nejsou to kapky vody, nejde se tomu ubránit. Já s tím vysvětlením nemám problém, je to logické a fyzika funguje. Ale zajímalo by mě, jestli jste to někdo taky viděl, když s nimi děláte ty teplotní šoky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Na kocourech to nemám, ale na displeji motorky se mi občas stane, což bych taky nečekal, takže budu na jaře řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RH_Lupen_cz Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Ale zajímalo by mě, jestli jste to někdo taky viděl, když s nimi děláte ty teplotní šoky.U mých géček jsem se s tímto nikdy nesetkal, ale manželka na Baby G ano. Přiznám se, že na svých bych to asi nějak zkoušel řešit . I když je pravda, že se to stává jen při extrémním rozdílu teplot a po aklimatizaci to hned zmizí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Nesetkal sem se s necim takovym u zadnych mych hodinek a to zazily teplotni vykyvy mnohem vetsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Já jsem to na Protrekách při -55°C také nezažil. Tipuji to na nedokonalé utěsnění. Standardní jev to rozhodně není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 20. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Bohužel mám vyzkoušeno, že na reklamaci to nevezmou (jiná géčka). Vyjádření je, že v hodinkách je vzduch a tím pádem určité procento vzdušné vlhkosti a ta při prudkém ochlazení může zkondenzovat. Následně to zmizí. Reklamaci berou na kapky na sklíčku - to už by znamenalo, že tam teče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Bohužel mám vyzkoušeno, že na reklamaci to nevezmou (jiná géčka). Vyjádření je, že v hodinkách je vzduch a tím pádem určité procento vzdušné vlhkosti a ta při prudkém ochlazení může zkondenzovat. Následně to zmizí. Reklamaci berou na kapky na sklíčku - to už by znamenalo, že tam teče. JJ. Měl jsem tedy štěstí, že tam toho vzduchu bylo méně a nic nekondenzovalo, ani při přechodu ze suchých -50 do +20.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 20. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Nejjednodušší test je udělat led v mrazáku a pak položit kousek toho ledu na sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Nejjednodušší test je udělat led v mrazáku a pak položit kousek toho ledu na sklíčko. JJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Tak delam mrazovy test.Na Gulfmastery, Trasery a Deepblucka sem polozil led v ruzne dlouhych intervalech (az po 10minut) a sledoval sem, zda se orosi. V poradku.Nyni jsou vsechny v mrazaku, budu sledovat teplotu (na teplomeru Gulfmasteru) a zda se nemaji tendenci "zapařit". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Tak delam mrazovy test.Na Gulfmastery, Trasery a Deepblucka sem polozil led v ruzne dlouhych intervalech (az po 10minut) a sledoval sem, zda se orosi. V poradku.Nyni jsou vsechny v mrazaku, budu sledovat teplotu (na teplomeru Gulfmasteru) a zda se nemaji tendenci "zapařit".no a jestli jo, tak další postup je čistý průlet oknem na dvůr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 no a jestli jo, tak další postup je čistý průlet oknem na dvůr...To uz maji za sebou Gulfmastery, sem je "nabijel" na parapetu zapichle do snehu a slunko odtalo snih i s hodinkama. Tak mam na nich skrabanec, ale tak uz to byva, za blbost se plati. Ale je fakt, ze spadly na dlazbu jen z asi 6-ti metru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se