Frostie Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Diky kluci za odpovedi. Tady uprostred Manhattanu jsem asi bez sance. Vysoke baraky a spousta elektrobastlu kolem... Nu coz. Aspon muzu vysledovat odchylku bez synchronizace Nebo zajeď na lyžovajdu do Colorada, zesynchronizuj a můžeš se vrátit zase ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Ok, skocim na WTC, to by melo stacit to je málo...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Tak vyssi barak tady asi nesezenu Lyzovacku v Coloradu asi nestihnu, ale v kvetnu pak parky. Stejne jsem je chtel vzit s sebou na cesty.Jeste jednou dik, kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Tak vyssi barak tady asi nesezenu Lyzovacku v Coloradu asi nestihnu, ale v kvetnu pak parky. Stejne jsem je chtel vzit s sebou na cesty.Jeste jednou dik, kluci!jj, to byly takové rady z legrace. Nejde - nejde. Půjde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 21. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 A nastavil jsi domovské město? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 A nastavil jsi domovské město? o stránku dál píše, že ano. Tam problém není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Ano, nastavil. Ukazatel signalu ukazuje, ze signal neni. Trosku me to prekvapuje. Pidi Evropu pokryvaji dva vysilace a velkou Ameriku jeden, ktery je uprostred niceho a na preplnene vychodni pobrezi nedosahne. Nu coz, olupte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Ano, nastavil. Ukazatel signalu ukazuje, ze signal neni. Trosku me to prekvapuje. Pidi Evropu pokryvaji dva vysilace a velkou Ameriku jeden, ktery je uprostred niceho a na preplnene vychodni pobrezi nedosahne. Nu coz, olupte Je ovšem potřeba si uvědomit rozdíl v šíření dlouhých vln (DCF 77,5 + MSF) a krátkých vln, použitých ve Fort Collinsu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Fyzika mi ne vzdy uplne sla, takze dlouhe, kratke i stredni vlny jdou mimo me. A to doslova, protoze ani ty nejdelsi z dlouhych vln sem nedosahnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Fyzika mi ne vzdy uplne sla, takze dlouhe, kratke i stredni vlny jdou mimo me. A to doslova, protoze ani ty nejdelsi z dlouhych vln sem nedosahnou OK, na to šíření pro povrch USA jsou ty krátké vlny lepší, proto byly zvoleny. Ale to nic nemění na tom, že to prostě na Manhattanu nejde. Já jsem v Mongolsku chytal BPC také jen někdy a jen u CN hranic, do UB to nedošlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Diky za vysvetleni. Tak hlavne z toho nebudme smutni. Pristi tyden jedu na sluzebku do Rima, tak je cvicne vezmu s sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Diky za vysvetleni. Tak hlavne z toho nebudme smutni. Pristi tyden jedu na sluzebku do Rima, tak je cvicne vezmu s sebou tam to bude richtig - osobně odzkoušeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RH_Lupen_cz Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) Asi by stačil pytlík rýže, jako pohlcovač...To mozna ano, ale mam takovej pocit, ze vnitrni vlhkost se do hodinek muze dostat i pri montazi. Hodinky tesni dobre, ale pri jake vlhkosti byly montovany, takova bude i v hodinkach. Ryze by "vysala" vlhkost pouze z otevrenych hodinek. Ale mozna se pletu. Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem RH_Lupen_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Souhlas, pokud jsou Rangemany dobře utěsněny z výroby, je tam ta vlhkost, která se tam dostala ve výrobě. Jinak není možnost, jak by se tam jiná vlhkost dostala (pokud teda je těsnění v pořádku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Kazdopadne....Nastesti u Gulfmasteru sem odaretoval korunku. Tise doufam, ze to hodinky trochu "odspuntuje" a za par tydnu to vlhkost vytahne. (abyste si nemysleli,ze sem uplny idiot) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 A co třeba hodinky se šroubovací korunkou, kterou v hodinářství vyšroubujou a vytáhnou, aby se hodinky zastavily a šetřila se baterka. A takhle je mají za výlohou třeba rok... To mi přijde taky jako pěkná blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RH_Lupen_cz Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Tak nejak jsem doufal, ze i kdyz maji hodinky sroubovaci korunku, tak presto je na hridelce jeste naky o krouzek, ktery zabrani vniknuti vlhkosti pri odsroubovani te korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amser Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 ...Nu coz. Aspon muzu vysledovat odchylku bez synchronizace Jdu s tím trošku s křížkem po funuse, ale... ...pokud budeš mít štěstí jako já ;-), tak ti i bez synchro půjdou dobře. Já jsem na svých Rangemanech rádio vypnul úplně a zapínám ho akorát při změně letní/zimní čas, páč mi v mezidobí udělají odchylku max 3 - 6 sec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlsoCZ Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Moje zase nechytají signál v paneláku takže se nedokážou v noci synchronizovat když spím - východní strana... Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Moje zase nechytají signál v paneláku takže se nedokážou v noci synchronizovat když spím - východní strana... Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalkvzhledem k tomu, že signál přichází ze Z, tak je to celkem logické, navíc panelák je železobetonová stínící klec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se