Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Diky kluci za odpovedi. Tady uprostred Manhattanu jsem asi bez sance. Vysoke baraky a spousta elektrobastlu kolem... Nu coz. Aspon muzu vysledovat odchylku bez synchronizace

Nebo zajeď na lyžovajdu do Colorada, zesynchronizuj a můžeš se vrátit zase ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vyssi barak tady asi nesezenu

Lyzovacku v Coloradu asi nestihnu, ale v kvetnu pak parky. Stejne jsem je chtel vzit s sebou na cesty.

Jeste jednou dik, kluci!

jj, to byly takové rady z legrace. Nejde - nejde. Půjde jinde.

Odkaz ke komentáři

Ano, nastavil. Ukazatel signalu ukazuje, ze signal neni. Trosku me to prekvapuje. Pidi Evropu pokryvaji dva vysilace a velkou Ameriku jeden, ktery je uprostred niceho a na preplnene vychodni pobrezi nedosahne. Nu coz, olupte

Je ovšem potřeba si uvědomit rozdíl v šíření dlouhých vln (DCF 77,5 + MSF) a krátkých vln, použitých ve Fort Collinsu...

Odkaz ke komentáři

Fyzika mi ne vzdy uplne sla, takze dlouhe, kratke i stredni vlny jdou mimo me. A to doslova, protoze ani ty nejdelsi z dlouhych vln sem nedosahnou

OK, na to šíření pro povrch USA jsou ty krátké vlny lepší, proto byly zvoleny. Ale to nic nemění na tom, že to prostě na Manhattanu nejde. Já jsem v Mongolsku chytal BPC také jen někdy a jen u CN hranic, do UB to nedošlo...

Odkaz ke komentáři

Asi by stačil pytlík rýže, jako pohlcovač...

To mozna ano, ale mam takovej pocit, ze vnitrni vlhkost se do hodinek muze dostat i pri montazi. Hodinky tesni dobre, ale pri jake vlhkosti byly montovany, takova bude i v hodinkach. Ryze by "vysala" vlhkost pouze z otevrenych hodinek. Ale mozna se pletu.

Upraveno uživatelem RH_Lupen_cz
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

...Nu coz. Aspon muzu vysledovat odchylku bez synchronizace

Jdu s tím trošku s křížkem po funuse, ale... ...pokud budeš mít štěstí jako já ;-), tak ti i bez synchro půjdou dobře. Já jsem na svých Rangemanech rádio vypnul úplně a zapínám ho akorát při změně letní/zimní čas, páč mi v mezidobí udělají odchylku max 3 - 6 sec...

Odkaz ke komentáři

Moje zase nechytají signál v paneláku takže se nedokážou v noci synchronizovat když spím - východní strana...

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

vzhledem k tomu, že signál přichází ze Z, tak je to celkem logické, navíc panelák je železobetonová stínící klec...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...